NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Vores video kurser og artikler

På NemProgrammering.dk vil undervisningen fortrinsvis blive tilgængelig via video-tutorials. Disse video-vejledninger vil starte fra bunden, og bygge mere på efterhånden som du kommer længere frem i serierne. Dette betyder, at alle der ønsker at lære at lave en hjemmeside kan være med, da vi starter helt fra bunden.

Videoerne er udarbejdet af forskellige eksperter, som alle har en stor viden omkring det givne emne. Derfor kan du altid forvente en seriøs og kompetent undervisning.

Dette betyder dog ikke at de mere øvede ikke kan være med, da nogle videoer også er på højere niveau.

Nogle videoer vil være ren læring, mens andre vil give dig et færdigt og brugbart stykke kode. Derfor har vi valgt at gøre kildekoden og kildefilerne tilgængelig for vore brugere, således at de selv kan bruge og følge med i koderne mens vi laver dem i videoerne.

Nogle emner vil blive præsenteret som en artikel. Dette kunne f.eks være vores sektion om at tjene penge på sin hjemmeside.

Til alle video tutorials og artikler er det muligt at kommentere, diskutere eller stille spøgrsmål til den givne videovejledning eller artikel.

Føler du, at vi mangler at dække nogle emner, eller har du blot nogle idéer til nye videoer eller artikler, så hører vi gerne fra dig! Vi tager alle idéer seriøst, og hvis du selv har en video eller artikel du gerne vil have på siden, så er vi også åben for det...

Med Venlig Hilsen
NemProgrammering.dk Teamet