NemProgrammering.dk logo
3 måneders gratis webhotel til alle NemProgrammering.dk brugere! Få din UnoEuro Rabatkode her
UnoEuro rabatkode

Introduktion til PHP for begyndere

WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Jeppe Borggaard Jørgensen

Dette er den første video i vores serie om PHP for begyndere. Videoen vil give din en generel introduktion til PHP, og hvordan det bruges i forhold til webudvikling.

Denne serie er udarbejdet af Jeppe Borggaard Jørgensen, som også står bag vores Java og Objective-C programmerings kurser.

Målet med denne serie er, at lære dig PHP fra bunden. Kurset forudsætter derfor ikke, at du har tidligere erfaring med programmering, men blot at du har viljen og lysten til at lære. Det skal dog nævnes at et basalt kendskab til HTML og CSS vil være en fordel. Hvis du ikke kender til HTML eller CSS, kan du se vores kurser for begyndere her: HTML kursus for begyndere, CSS kursus for begyndere.

Alle videoer i denne serie vil være opbygget således:

- Introduktion til videoens emne via PowerPoint.
- Gennemgang af det givne emne direkte i vores PHP editor (teori, eksempler og "code-along")
- Afsluttende kommentarer og opsummering samt henvisning til øvelser.

Med denne opbygning sikrer vi, at vi kommer hele vejen rundt om det givne emne. Du bestemmer selv, om du vil lave øvelserne, men vi anbefaler at du gør, da det vil forbedre din indlæring signifikant.

Vi ønsker dig held og lykke med dette PHP kursus for begyndere!

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: php koder , php kursus, PHP video tutorial, PHP vejledning, dansk video tutorial, lær PHP, PHP for begyndere, intro til php, introduktion

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    31-01-2017

Hej Oliver, Videoerne er de samme, de downloads du finder er udelukkende til folk, som gerne vil have videoerne hentet ned på deres egen computer. Vi er dog ved at afskaffe denne mulighed, da der giver mere forvirring end glæde.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Oliver    31-01-2017

Hej Nemprogrammering. Jeg har et spørgelsmål omkring jeres produkter som man kan købe her på jeres hjemmeside. Mit spørgelsmål er om disse produkter er dansktalende ?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    17-05-2015

Hej Gitte, Jeg er ikke helt sikker på, hvor det er du sidder fast. Men når du har hentet phomyadmin, så vil det typisk lægge sig under "overførsler" hvis du bruger windows. Her skal du så trykke på programmet og så installere det sig automatisk. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Gitte Lettee Göller    17-05-2015

Hej. Jeg har forsøgt at dowmloade phpadmin, men ved ikk ehvordan man åbner sådanne filer og ved ikke hvad jeg skal kigge efter. Med Lettee Göller