NemProgrammering.dk logo
NemProgrammering.dk Trustpilot

Installation af XAMPP og Netbeans på Windows PC

Lad NemProgrammering.dk´s eksperter lave din hjemmeside for dig
Vi tilbyder professionel hjælp til udvikling af hjemmesider og webshops . Læs mere om vores ydelser her!

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen, NPWS.dk - WordPress hjemmesider

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

I denne video viser vi dig, hvordan du nemt og hurtigt kan opsætte et PHP og MySQLi udviklingsmiljø på din Windows PC. Vi vil nemlig vejlede dig i, hvordan du installerer XAMPP og Netbeans på Windows.

For at kunne køre PHP har du brug for en server, idet PHP er et "serverside" programmerings sprog. Ved at installere XAMPP får du en virtuel server på din egen Windows computer, og du vil derved kunne køre PHP filer i din browser helt uden at have en rigtig server.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: php koder , php kursus, PHP video tutorial, PHP vejledning, dansk video tutorial, lær PHP, PHP for begyndere, Installation af XAMPP og Netbeans på Windows PC

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Silas    2016-03-20

Hej Thomas Jeg har fulgt det hele step for step flere gange i streg nu og efter en lang kamp med xammp fik jeg et problem som nu gør at jeg ikke kan komme videre. Når jeg trykker på "play" knappen åbner den min localhost men den printer ikke min tekst ud jeg håbede du havde en ide om hvorfor? Herunder er der et par screenshots så du kan se hvad jeg mener https://gyazo.com/57c52821cf7b08e18fe952698f0dd243 https://gyazo.com/57c52821cf7b08e18fe952698f0dd243


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2016-03-07

Hej Kristian, Måske er det en gammel version af XAMPP der ikke er kompatibel med Windows 10 du har installeret. Prøv at afinstallere XAMPP og installer så den nyeste version igen. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Kristian    2016-03-04

Jeg har haft en pause med php, så da jeg vil starte Xampp op, slår den apache fra, jeg har slået mit windows defender fra, og alligevel slår den fra, jeg bruger heller ikke skype. Jeg bruger windows 10. Hvad skal jeg gøre ?? kan man få en editor hvor man ikke skal have flere programmer op og køre for at teste ens koder på computeren????


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2015-09-08

Hej Aase, Bruger du Mac? Om alle omstændigheder vil jeg anbefale dig at prøve MAMP istedet. Det er næsten det samme som XAMPP, og det virker typisk i de tilfælde hvor XAMPP ikke gør. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Aase    2015-09-07

Jeg kan ikke få Apacheserveren til at køre. Jeg har deaktiveret mit antivirusprogram og Windows Firewall, men får stadig denne meddelelse: Error: Apache shutdown unexpectedly. 12:17:36 [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies, 12:17:36 [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method. 12:17:36 [Apache] Press the Logs button to view error logs and check 12:17:36 [Apache] the Windows Event Viewer for more clues 12:17:36 [Apache] If you need more help, copy and post this 12:17:36 [Apache] entire log window on the forums Hvad skal jeg gøre for at få det til at virke?


Forum stats

  • 1145 Antal brugere
  • 1610 Antal emner
  • 8067 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside

Nyheder

  • Lær, hvordan du kommer til tops i Google og får flere kunder med vores nye SEO kursus for begyndere. Læs mere her!
  • Du kan nu lære avanceret WordPress her på siden. Lær at tilpasse dit tema samt udvikle dit eget plugin! Lœs mere...
  • Nu kan du også lære at bruge Photoshop fra bunden! Se med her: Photoshop kursus
  • Du kan ikke drive et velfungerende udviklingsmiljø uden hurtigt bredbånd. Se vores artikel om Billig Bredbånd
  • Vil du blive bedre til Google Sheets? Så kan du med fordel se vores nye Google Sheets kursus!