NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Installation af XAMPP og Netbeans på Windows PC

PHP kursus | Lær PHP for begyndere
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Jeppe Borggaard Jørgensen

I denne video viser vi dig, hvordan du nemt og hurtigt kan opsætte et PHP og MySQLi udviklingsmiljø på din Windows PC. Vi vil nemlig vejlede dig i, hvordan du installerer XAMPP og Netbeans på Windows.

For at kunne køre PHP har du brug for en server, idet PHP er et "serverside" programmerings sprog. Ved at installere XAMPP får du en virtuel server på din egen Windows computer, og du vil derved kunne køre PHP filer i din browser helt uden at have en rigtig server.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: php koder , php kursus, PHP video tutorial, PHP vejledning, dansk video tutorial, lær PHP, PHP for begyndere, Installation af XAMPP og Netbeans på Windows PC

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    12-05-2017

Hej Emil, Det var da træls, at du har så meget bøvl med det! Faktisk så er det ikke så vigtigt, at du bruge lige præcis NetBeans. Du kan sagtens bruge andre programmer, og stadig kunne følge med i undervisningen. Jeg er selv blevet rigtig glad for editoren Atom, som også kan bruges til PHP. Prøv at brug den istedet for at bøvle mere med Netbeans :-) Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Emil    12-05-2017

Jeg kan ikke installere netbeans 8.2. Jeg har læst mig frem til, at man skal bruge java runtime environment 8. Jeg har prøvet at installere det separat, og jeg har også prøvet at installere en co-bundle af java jvr og netbeans (http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jdk-netbeans-jsp-142931.html), men jeg får samme problem: Installeren siger: "Cannot prepare bundled JVM to run the installer. Most probably the bundled JVM is not compatible with the current platform." Jeg har windows 7 64 bit. Mange kommentarer på internettet fokuserer på, at man kan have downloadet en 32 version til 64 system, men jeg har downloadet 64 og har stadig problemer. Kan I hjælpe?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Silas    20-03-2016

Hej Thomas Jeg har fulgt det hele step for step flere gange i streg nu og efter en lang kamp med xammp fik jeg et problem som nu gør at jeg ikke kan komme videre. Når jeg trykker på "play" knappen åbner den min localhost men den printer ikke min tekst ud jeg håbede du havde en ide om hvorfor? Herunder er der et par screenshots så du kan se hvad jeg mener https://gyazo.com/57c52821cf7b08e18fe952698f0dd243 https://gyazo.com/2727644e44afa4d1d724f622635b5de4


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    07-03-2016

Hej Kristian, Måske er det en gammel version af XAMPP der ikke er kompatibel med Windows 10 du har installeret. Prøv at afinstallere XAMPP og installer så den nyeste version igen. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Kristian    04-03-2016

Jeg har haft en pause med php, så da jeg vil starte Xampp op, slår den apache fra, jeg har slået mit windows defender fra, og alligevel slår den fra, jeg bruger heller ikke skype. Jeg bruger windows 10. Hvad skal jeg gøre ?? kan man få en editor hvor man ikke skal have flere programmer op og køre for at teste ens koder på computeren????


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    08-09-2015

Hej Aase, Bruger du Mac? Om alle omstændigheder vil jeg anbefale dig at prøve MAMP istedet. Det er næsten det samme som XAMPP, og det virker typisk i de tilfælde hvor XAMPP ikke gør. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Aase    07-09-2015

Jeg kan ikke få Apacheserveren til at køre. Jeg har deaktiveret mit antivirusprogram og Windows Firewall, men får stadig denne meddelelse: Error: Apache shutdown unexpectedly. 12:17:36 [Apache] This may be due to a blocked port, missing dependencies, 12:17:36 [Apache] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method. 12:17:36 [Apache] Press the Logs button to view error logs and check 12:17:36 [Apache] the Windows Event Viewer for more clues 12:17:36 [Apache] If you need more help, copy and post this 12:17:36 [Apache] entire log window on the forums Hvad skal jeg gøre for at få det til at virke?