NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Produktkategorier i WooCommerce

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2023 her!

I denne videovejledning ser vi på, hvordan du arbejder med produktkategorier i WooCommerce. Vi skal blandt andet se på, hvordan du opretter en ny produktkategori samt hvordan du tilføjer produkter til denne. Derudover viser vi også, hvordan du via en WooCommerce produktkategori-widget kan vise alle dine kategorier på din webshop.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, produktkategorier.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    10-12-2020

Hej Trine, Jeg kan desværre ikke lave en komplet guide i dette svar, da det kræver, at jeg har adgang til din side og 100% forstår, hvad det er du gerne vil. Vores WordPress afdeling kan dog hjælpe, men det er en betalt service. Du kan læse mere om det her hvis det har din interesse: https://www.nemprogrammering.dk/wordpress_hjemmeside.php Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Trine     10-12-2020

Hejsa Jeg har et spørgsmål vedr. differentierende fragtpriser. På vores webshop lavet i WordPress www.byschytte.dk (vi er ikke i mål endnu, så den er ikke helt perfekt endnu ;-) ) sælger vi Mode (tøj), Accessories og Bolig. Mode og Accessories vejer ikke så meget, og Bolig produkter vejer en del. Vi vil gerne i en periode tilbyde gratis fragt på alt Mode og Accessories. Der skal stadigt være fragt på Bolig produkter. Hvordan sættes dette op? Udfordringen opstår hvis kunden vil købe f.eks. et stykke tøj (gratis fragt) og også et bolig produkt (+ fragt pris). Jeg kan ikke lykkes med hvordan jeg skal gøre. Alle varer er oprettet med en vægt. Kan I hjælpe - jeg er ny i WordPress, så gerne helt i detaljer/guide til dummys :-) Mvh Trine


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Line Christensen    11-02-2020

Tak for nogle gode videoer. De har været en stor hjælp for mig, imens jeg har været i gang med at oprette min webshop. Det er dog lige som om min side sammenblander de widgets, der skal være på min blogside med dem, der skal være på webshopsiden. Når jeg fx tilføjer en widget med produktkategorier, som skal vises på webshopsiden, så vises den på min blogside, ligesom den widget, der viser mine 5 seneste blogindlæg vises både på webshopsiden og på blogsiden. Hvordan løser jeg dette? Mvh


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Carole Bergh     20-04-2018

Hej, kan du forklare hvordan man nedsætter sine produkter med 10% f.eks.? Mange tak. Med venlig. hilsen