Fejl ved vedligeholdelsestilstand m.m.

Her kan du få hjælp og stille spørgsmål til PrestaShop!
Besvar
kmagnus
Begynder
Indlæg: 14
Tilmeldt: 26. sep 2015, 08:46

Fejl ved vedligeholdelsestilstand m.m.

Indlæg af kmagnus » 7. jan 2016, 19:35

Jeg har (havde) en shop som jeg har haft et stykke tid, og som i øvrigt fungerede ganske fint. Det var version 1.6.1.1.

En dag ville jeg ændre i forsendelsesindstillingerne, men fik ikke lov. Hver gang jeg prøvede (valgte billigste pris) og klikkede "Gem" fik jeg en blank skærm i Firefox, men intet blev ændret. Jeg prøvede så i Chrome og i Edge, og fik blot fejlmeddelser (fejl 500). Jeg ville sætte shoppen i vedligeholdelsestilstand mens jeg prøvede mig frem, men fik præcis samme resultat her - blank skærm eller fejlmeddelelser, uden at noget skete.

Jeg tænkte at jeg måske havde fået virus, og prøvede derfor på min arbejdscomputer, samt en nyinstalleret bærbar, blot for at konstatere at det samme skete her. Jeg kunne nu konstatere, at der ikke var tale om en lokal fejl, og mistænkte derfor https://www.one.com/da/ hvor shoppen var hosted. Med lidt søgning på nettet, fandt jeg ud af at https://www.unoeuro.com/ skulle være et godt sted at hoste sin Prestashop løsning. Så jeg fik flyttet mit domæne fra www. one.com til UnoEuro. Inden flytningen slettede jeg hele shoppen og den tilhørende database.

I dag har jeg så fået adgang til at installere en ny Prestashop version 1.6.1.3 på UnoEuro. Jeg fulgte den vejledning som der ligger her på siden til punkt og prikke. Efter installationen forsøgte jeg som det allerførste, at sætte shoppen i vedligeholdelsesstand, og til min meget store undren fik jeg præcis samme fejl som jeg gjorde da shoppen lå hos www.one.com. Jeg kan ikke sætte shoppen i vedligeholdelsesstand, jeg kan ikke ændre i forsendelsesindstillinger og jeg kan fx heller ikke installere og sætte Dansk som primært sprog.

Nogen der har nogen som helst idé om hvad hulen der kan være galt?? :shock:

jepperask
Geni
Geni
Indlæg: 378
Tilmeldt: 4. nov 2012, 17:57

Re: Fejl ved vedligeholdelsestilstand m.m.

Indlæg af jepperask » 8. jan 2016, 22:05

Kunne være dette:

http://www.inmotionhosting.com/support/ ... ank-screen

Ifølge UnoEuro kan du sætte memory_limit op til 128MB med din .htaccess fil.

https://www.unoeuro.com/support/faq/7/27/

http://dk2.php.net/manual/en/ini.core.p ... mory-limit

Prøv om det virker. (-:

kmagnus
Begynder
Indlæg: 14
Tilmeldt: 26. sep 2015, 08:46

Re: Fejl ved vedligeholdelsestilstand m.m.

Indlæg af kmagnus » 10. jan 2016, 08:49

Jeg ved ikke om du var inde på det samme Jeppe, men UnoEuro sendte mig til dette link http://www.howtomake...-folders-chmod/ og nu virker det!

SKØNT! :D

Besvar