NemProgrammering.dk logo

Premiere Pro kursus

Kommer snart!
På dette Adobe Premiere Pro kursus vil du lære, hvordan du som en professionel kan redigere og producere dine helt egne videoer i Premiere Pro. Kurset er for begyndere, så alle kan være med!
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
25 danske videolektioner
4 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis
stjerne1
stjerne2
stjerne3
stjerne4
stjerne5
Mød nogle af vores 2000+ kursister
Din underviser Henrik Maegaard
Henrik Maegaard
Grafisk designer og underviser fra Hojer College og ViaUC
Skolet i filmteori og med mange års erfaring i videoproduktion
Freelance grafiker og storyteller

Velkommen til vores Premiere Pro kursus for begyndere og let øvede.

Premiere Pro er et kraftigt videoredigeringsprogram i Adobe-pakken, som grundet dens avancerede funktioner, også kan bruges af professionelle til tv-udsendelser, reklamer eller tilmed biograf-film.

Hvis du gerne vil lære at klippe en film sammen til enten private eller mere forretningsmæssige projekter, så vil vi i dette kursus gennemgå programmets brugerflade, så du kan få et bedre workflow, lære flere og mere avancerede teknikker samt også se på hvilke fil-typer, vi kan arbejde med, og hvordan vi får mere ud af et videokamera.

Vi skal også se på, hvordan vi planlægger en produktion af en video eller en film, lidt om termer og arbejdsudtryk i branchen, hvordan vi opsætter eller opbygger spændende visuelle effekter samt forebygger og undgår eventuelle problemer i forløbet.

Vi skal også se på lidt teori omkring, hvordan filmmediet fungerer visuelt og hvordan du formidler et budskab mest effektivt. Dette inkluderer både sjove filmtricks samt helt basale historiefortællingsteknikker.

Kurset er sat op på den måde, at vi starter med at fortælle om programmets brugerflade, samt de filer, du skal arbejde med, så du hurtigere kan komme i gang. Dernæst vil vi kigge på teknikker og effekter, samt hvordan de vil påvirke dit budskab. Til slut vil vi se lidt på at udkøre filer samt hvordan de forskellige filmkvaliteter påvirker størrelsen af dine filer.

Skriv dig op og få besked når kurset er live!

Premiere Pro kurset er lige på trapperne!

Du kan herunder helt uforpligtende skrive dig op og få besked, når det er live her på siden.

Derudover får du en early bird rabatkode på 15%, når vi lancerer kurset.

Du vil lære at:

  • Planlægge og gennemføre en videoproduktion
  • Sammensætte forskellige videoklip for på bedst måde at fortælle et sammenhængende budskab
  • Lære om klippeteknikker, effekter og indsættelse af grafik
  • Se på filmmediets teoretiske virkemidler for fortællevirksomhed
  • Køre filmproduktioner i forskellige kvaliteter til brug til tv, web eller fremvisning.
Vores kurser bruges blandt andet af medarbejdere hos
Medarbejdere hos shell bruger vores Premiere Pro kursus Medarbejdere hos danfoss bruger vores Premiere Pro kursus Medarbejdere hos tv2 bruger vores Premiere Pro kursus Medarbejdere hos novonordisk bruger vores Premiere Pro kursus Medarbejdere hos nordea bruger vores Premiere Pro kursus Medarbejdere hos tdc bruger vores Premiere Pro kursus

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Efter du har købt adgang til kurset, vil du kunne logge ind her, og efterfølgende se alle videoerne i kurset samt hente evt. medfølgende materialer. Du bestemmer selv din adgangskode, når du køber adgang. Dit brugernavn er den e-mail du køber adgang med.

Køber jeg et abonnement?

Nej, det gør du ikke. Adgang til vores kurser er en engangsbetaling.

Hvad betyder “ubegrænset adgang”?

“Ubegrænset adgang” betyder, at din adgang til kurset ikke er tidsmæssigt begrænset. Du kan altså se videoerne nu og igen på et senere tidpunkt, hvis du har brug for det.

Får jeg et kursusbevis efter endt kursus?

Ja, det gør du. I den sidste lektion har du mulighed for at danne og printe dit eget personlige kursusbevis.

Køber jeg adgang til ét kursus ad gangen?

Ja, du køber adgang til vores kurser enkeltvis. Vil du købe adgang til flere kurser ad gangen, kan du selvfølgelig også gøre dette.

Er dette kursus lige så godt som et traditionelt kursus?

Du vil med dette kursus komme omkring de samme emner, som du ville på et lignende fysisk kursus. Fordelen ved at tage vores kursus er selvfølgelig, at det koster en del mindre end et fysisk kursus, men også at du kan se videoerne flere gange, og præcis når det passer dig.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurser på NemProgrammering.dk er onlinekursuser, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurserne, hvor og hvornår du vil. På kurserne følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun underviser. Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige får det hele med første gang, kan du altid nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde eller i din hverdag.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om kursets emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

Kan jeg stille spørgsmål til undervisningen?

Ja, det kan du. På de fleste kurser (på enkelte er det ikke muligt) kan du under hver videolektion stille spørgsmål. Vi svarer typisk indenfor 48 timer.

Kan vi som virksomhed købe adgang til flere personer?

Vi tilbyder multilicenser til skoler, institutioner og virksomheder, som ønsker en adgang, der kan bruges af mere end én person. Du kan få et uforpligtende tilbud på et multilicens her. Køber du vores kursus via et standard licens er dette begrænset til kun at måtte bruges af en person jf. vores handelsbetingelser.
Ved betaling med fatura / EAN-fatura pålægges et fakturatillæg på 75 kr. ekskl. moms.

Jeg er ledig – kan jeg få mit kursus betalt?

Ja, hvis du er ledig, har du mulighed for at få dit kursus betalt af dit jobcenter. Det kan enten gøres via en jobplan eller som 6 ugers jobrettet uddannelse. Alt hvad du skal gøre er at lave en aftale med din jobkonsulent.

Når du kontakter din jobkonsulent, så husk at oplyse vores P-Nr.: 1019645610 og cvr: 36072970 (WebHub ApS), og at vi kan kontaktes på kontakt@nemprogrammering.dk.
Hvis dit jobcenter betaler kurset for dig, og du ikke selv skal lægge ud, så har vi mulighed for at sende en faktura til dem via EAN. Giv evt. denne info videre til dit jobcenter.

Da der typisk er en del manuelt arbejde forbundet med bevillingen af vores kurser til ledige, tilægges der 150 kr. ekskl. moms til kursets oprindelige pris, som dækning for den tid vi bruger på sagsbehandlingen.

Opdatering af kurset

Vi holder løbende øje med, at vores premimum kurser er 100% up to date. Du kan derfor trygt regne med, at når du køber adgang, så vil videoerne være opdateret og tidssvarende.

Yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til kurset, betaling eller noget helt tredje? Skriv blot til vores kundeservice, og få svar indenfor få timer.

Andre kurser fra NemProgrammering.dk

Anmeldelser

Har du taget dette kursus? Log ind for at skrive en anmeldelse.

Vær den første til at give dette kursus en anmeldelse!

Denne side blev sidst opdateret: