Simpel knap

Her kan du stille og svare på spørgsmål omkring HTML. Du kan altså med andre ord finde en masse hjælp til HTML og HTML5 på dette forum
Besvar
kim@teknik.dk
Begynder
Indlæg: 6
Tilmeldt: 20. apr 2017, 12:28

Simpel knap

Indlæg af kim@teknik.dk » 20. apr 2017, 12:33

Hej

Er der nogen der kan hjælpe med at lave html kode til følgende: (ikke javascript)

Jeg skal bruge en knap, så når der trykkes lukkes browseren og åbner igen efter eks. 3 sek.

Kan det lade sig gøre?

cristian
Moderator
Moderator
Indlæg: 882
Tilmeldt: 26. sep 2011, 21:31
Kontakt:

Re: Simpel knap

Indlæg af cristian » 20. apr 2017, 15:48

Mener du browseren eller mener du vinduet?

Hvad skal dette bruges til?

kim@teknik.dk
Begynder
Indlæg: 6
Tilmeldt: 20. apr 2017, 12:28

Re: Simpel knap

Indlæg af kim@teknik.dk » 20. apr 2017, 17:07

Jeg mener browseren. Jeg har et touchpanel som via web interface forbinder til en scada. Det er en lang historie og fortæller den gerne, hvis min forklaring her ikke er nok.
Men kort og godt skal jeg bruge browserens default page for at logge på scada og da jeg ikke kan logge af scada på korrekt vis har jeg lavet et link til en ny html side som blot har en knap, som jeg vil bruge til at lukke browseren og håber så at noget kode kunne gøre at browseren åbnede igen og derved starter den rigtige side (default page) jeg har prøvet at lave en refresh men det er ikke nok, browseren skal lukke helt ned.
Giver det mening?

jepperask
Geni
Geni
Indlæg: 378
Tilmeldt: 4. nov 2012, 17:57

Re: Simpel knap

Indlæg af jepperask » 21. apr 2017, 17:31

Jeg tror det korte svar er nej - og hvorfor må det ikke være javascript? Javascript er så vidt jeg ved den eneste type 'funktionalitet' du kan tilføje, udover det meget begrænsede i HTML. Men selv med javascript, kan du ikke lukke andre tabs/browseren, med mindre det er det eneste vindue (tror jeg) og kun hvis de andre tabs var åbnet af vinduets eget javascript.

kim@teknik.dk
Begynder
Indlæg: 6
Tilmeldt: 20. apr 2017, 12:28

Re: Simpel knap

Indlæg af kim@teknik.dk » 21. apr 2017, 20:02

Mit panel understøtter ikke java og problemet er sådan ser ikke at lukke browseren, det kan jeg nemt gøre med html, udfordringen ligger i at åbne browseren igen.
Nogen gode bud ?

Brugeravatar
Daniel
Admin
Admin
Indlæg: 625
Tilmeldt: 14. jun 2011, 09:27
Geografisk sted: Danmark, Fyn, Nørre Aaby
Kontakt:

Re: Simpel knap

Indlæg af Daniel » 21. apr 2017, 21:47

Det er ikke muligt via webprogrammering at åbne for et program efter at det er blevet lukket ned, der skal du have lavet et program til din computer som sørger for dette.

cristian
Moderator
Moderator
Indlæg: 882
Tilmeldt: 26. sep 2011, 21:31
Kontakt:

Re: Simpel knap

Indlæg af cristian » 24. apr 2017, 08:44

Hvis det var mig der skulle løse dette, så ville jeg lave et simpelt 3 linje program jeg kunne kalde med et postback
som sørgede for at lukke / åbne det der var behov for.

Dette kan køres på forskellige måder og igen afhænger af hvordan dit system fungere.
Hvis du giver noget mere info så giver jeg gerne et eksempel til hvordan jeg eventuelt ville gøre dette.

Nødvendig info er
OS
Browser (+ version)
Hvor programmet skal afvikles, lokalt eller eksternt.

JS eller HTML kan ikke åbne eller lukke vinduer som de ikke selv har lavet da dette ville bryde det sikkerheds koncept
som browsere implementere.

kim@teknik.dk
Begynder
Indlæg: 6
Tilmeldt: 20. apr 2017, 12:28

Re: Simpel knap

Indlæg af kim@teknik.dk » 25. apr 2017, 09:27

Super at du vil hjælpe:-)

OS er windows Embedded compact version 7 build 2824
Browser er Zetakey Windows CE 7 armv6 20170216
Det skal udføres i HTML
I første omgang tænker jeg at afvikle programmet lokalt.

Hvis du skal bruge mere info siger du bare til.

cristian
Moderator
Moderator
Indlæg: 882
Tilmeldt: 26. sep 2011, 21:31
Kontakt:

Re: Simpel knap

Indlæg af cristian » 25. apr 2017, 11:13

Jeg bruger ikke selv PHP så du må lige få en til at hjælpe dig med hvordan dette helt præcist skal se ud.
Brug dette udelukkende som et eksempel.
  • #1 Find alle processor

    Kode: Vælg alt

    exec("tasklist 2>NUL", $task_list);
    #2 $task_list boolean tjek hvis Zetakey kører
    #2.1 lav det til et String array og kør over det ellers lav en string search efter Zetakey.
    #3.1 Hvis Zetakey kører

    Kode: Vælg alt

    exec("taskkill /F /IM Zetakey.exe 2>NUL");
    sleep 3
    shell_exec('start /B "C:\Path\to\Zetakey.exe"');
    
Din knap

Kode: Vælg alt

<form action="reopen_browser.php">
  <input type="submit" value="Reopen browser">
</form>

kim@teknik.dk
Begynder
Indlæg: 6
Tilmeldt: 20. apr 2017, 12:28

Re: Simpel knap

Indlæg af kim@teknik.dk » 25. apr 2017, 15:09

Ok jeg takker mange gange...

Så må jeg lige høre om der er nogen der kan hjælpe med at sætte ovenstående kode rigtigt sammen?

kim@teknik.dk
Begynder
Indlæg: 6
Tilmeldt: 20. apr 2017, 12:28

Re: Simpel knap

Indlæg af kim@teknik.dk » 26. apr 2017, 14:31

Så er jeg kommet lidt videre, men kan ikke få taskkill til at virke.
Jeg skriver følgende kun til test:

Kode: Vælg alt

$cmd_output = shell_exec('taskkill /F /IM "cmd.exe"');
Med er sker ingen ting.

Jeg har så prøvet at gå i start menu og så kør og skriver: taskkill /F /IM cmd.exe Og det virker fint.

Er der nogen der ved hvad der kan være galt?

Besvar