SEO kursus | Lær SEO online via dansk videoundervisning for kun 399,-!
NemProgrammering.dk logo

SEO kursus

Lær SEO online via videoundervisning!

seo kursus Tag dette SEO kursus for begyndere idag!
Få adgang nu!
Videolektioner: 31 Kursus længde: 8 timer Adgang: Ubegrænset Kursusbevis Pris: 399,-

Har du ikke lyst til at betale flere tusinde kroner for et fysisk SEO kursus? Så er dette online SEO kursus måske noget for dig!

På dette kursus bliver du undervist på dansk via videoer, hvor underviseren lærer dig søgemaskineoptimering fra bunden ved hjælp af figurer, slides og eksempler fra den virkelige verden. Når du har gennemført kurset, har du desuden mulighed for at printe et kursusbevis.

Med dette kursus får du adgang til 31 video-lektioner med over 7 timers intensiv og kompetent undervisning i SEO. Undervisning som du vil modtage med dette kursus, svarer til et fysisk kursus på omkring halvanden dag.

Du lærer præcis det samme som på et fysisk kursus, og så kan du endda se videoerne lige så mange gange du vil, i det tilfælde at du ikke fik det hele med i første omgang. I bonusvideo 27 vil du desuden få adgang til underviserens personlige “linkbuilding-bibel” – en liste med over 130 konkrete kilder til gode links.

Nedenfor finder du det omfattende undervisningprogram, som du vil komme igennem på dette kursus.

Du kan se de to første videoer gratis, hvis du gerne vil se, hvordan undervisningen foregår, og om det er noget for dig.

Du kan få ubegrænset adgang til alle lektioner i kurset for kun 399 kr. inkl. moms.

Ønsker du at komme igang allerede idag, kan du klikke her.

Se den fulde lektionsplan
Din underviser Thomas Iversen
Thomas Iversen
7 års erfaring med SEO
Grundlægger af NemProgrammering.dk
SEO-konsulent og underviser

Lektioner i dette kursus

0 Introduktion til SEO 06:11

Dette er en introduktionsvideo til kurset, som giver dig et indblik i hvad du vil lære og hvordan undervisningen vil foregå. Brug denne video til at finde ud af, om dette kursus er noget for dig.

1 Hvad er SEO? 13:31

I denne lektion vil du få en fuld forståelse for hvad SEO er, og hvad det ikke er. Vi kigger på de forskellige discipliner indenfor søgemaskineoptimering og gennemgår samtidig en række termer brugt indenfor emnet.

2 Faktorer der påvirker din placering i Google 14:11

Inden man begynder at optimere sin side, så er det vigtigt at få en forståelse for, hvad det egentlig er der påvirker ens placering i søgeresultaterne, så man kan optimere med dette for øje. Vi gennemgår de vigtigste placerings-faktorer i denne video.

3 Valg af søgeord | Strategi og analyse 20:59

Det er vigtigt at du optimerer til de rigtige søgeord fra starten. Du skal vælge søgeord, som giver maksimal værdi for dig og din side, således at du ikke bruger tid på værdiløst SEO-arbejde. I denne lektion lærer vi dig at udvælge de helt rigtige søgeord.

4 Sider og indhold til søgeord 11:50

I denne lektion lærer vi dig, hvordan bestemte søgeord passer ind på bestemte sidetyper. Du vil få et komplet overblik over, hvordan du kan strukturere din side, så den har mulighed for at ramme både long tail og short tail søgeord.

5 Meta-title, meta-beskrivelse og url 15:05

I denne lektion tager vi hul på onsite SEO. Vi lærer dig, hvordan du skriver meta titler og meta beskrivelser så de rammer dine søgeord søgeord helt perfekt. Vi kigger også på sidens URL, da denne også har en indflydelse på, hvordan du bliver placeret i søgeresultaterne.

6 Optimering af indhold 15:03

I denne lektion lærer du noget af det vigtigste inden for SEO, nemlig optimeringen af selve indholdet på din side. Indholdet er Google´s førsteprioritet, og derfor skal det altid være 100% i orden. Vi viser dig, hvordan du skaber indhold der både er bruger-og søgemaskine-venligt.

7 Alt det du ikke må! 08:37

Der findes rigtig mange ting, som Google vil straffe dig for, hvis du gør det forkert. Derfor er det fra starten vigtigt at vide, hvad du må, og hvad du ikke må, så du ikke ubevist går ud og laver det man kalder for "black-hat"-optimering. Vi giver dig et overblik over alt det du ikke må.

8 Hastighed og mobilvenlighed 13:31

I denne lektion viser vi, hvordan hastigheden på din hjemmeside, har en stor indflydelse på din SEO. Vi viser desuden, hvordan du tjekker og analysere din hjemmeside i forhold til hastigheden samt mobilvenlighed.

9 Grundlæggende linkbuilding 18:44

Linkbuilding er en offsite SEO-diciplin. Linkbuilding er en af de vigtigste elementer udenfor din egen side, som påvirker dine placeringer, og derfor giver vi dig her en grundig introduktion til emnet og hvordan du udfører linkbuilding i praksis.

10 Linkbuildingkilder 12:53

Hvor får man links fra, og hvordan gør man lige? Det giver vi dig svaret på her, hvor vi også skal se nogle konkrete eksempler på steder, hvor du kan skabe links.

11 Linkbuilding med outreach 13:44

I denne lektion lærer vi dig, hvordan du laver linkbuilding med outreach. Outreach er en teknik inden for linkbuilding, som tager lang tid, men de links du får, er til gengæld af høj kvalitet. Derfor er det en rigtig god teknik at anvende, hvis man ønsker kvalitets links.

12 Linkbuilding med linkbait 13:31

Har du nogenside delt noget på de sociale medier, som du synes var super interessant? Eller måske lavet en link til en artikel på din egen hjemmeside, fordi artiklen var så god? Hvis ja, så kan du meget vel selv have været "offer" for det man kalder for linkbait. Vi lærer dig i denne lektion, hvordan du selv kan skabe links med denne linkbuildingteknik.

13 Robots.txt, breadcrumbs og rel=”canonical” (Teknisk SEO) 21:34

I denne lektion skal vi kigge på nogle lidt mere teknisk emner indenfor SEO. Vi skal se på breadcrumbs, robots.txt og rel="canonical" som, hvis de bliver brugt rigtigt, kan gøre din side meget mere søgemaskine-venlig.

14 SSL og www/non-www (Teknisk SEO) 19:13

I denne video skal vi kigge på effekten af SSL på ens hjemmeside i forhold til SEO. Vi skal f.eks. se, hvordan du helt konkret opsætter SSL på f.eks. en WordPress side. Udover SSL vil du også lære, hvordan du bør behandle www i dit domæne.

15 Sådan bruger du Google Search Console 11:32

I denne videolektion viser vi dig, hvordan du får det maksimale ud af Google Search Console, et gratis værktøj til alle hjemmesideejere. Vi viser, hvordan du finder rundt i værktøjet, og hvor du finder og analyserer de vigtigste tal.

16 Konkurrentanalyse med ahrefs.com 11:50

Når du arbejder med SEO, er det vigtigt, at du ikke kun kigger på din egen side, men også konkurrenternes sider. Ved at kigge på dine konkurrenters sider, kan du får værdifuld indsigt i, hvor de får deres links fra, hvilke søgeord de fokusere på og meget mere. Vi lærer dig i denne lektion, hvordan du med værktøjet ahrefs, kan få et fuldt indblik i dine konkurrenter.

17 Hold øje med dine søgeord 10:14

Når man har brugt rigtig lang tid på at optimere en lang række sider til et hav af søgeord, så er det rart nok at kunne følge med i, om dit hårde SEO-arbejde har båret frugt. I denne lektion viser vi dig et værktøj, som du kan bruge til nemt at holde øje med alle dine vigtigste søgeord.

18 Sådan optimerer du dine sider i WordPress 15:26

I denne video viser vi helt konkret, hvordan du kan optimere en side i WordPress til et specifikt søgeord. Du kan sagtens se videoen, selvom du ikke bruger WordPress, da processen er den samme for andre CMS´er.

19 SEO og sociale medier 11:22

Har de Sociale Medier en effekt på din SEO? I så fald, hvordan anvender du bedst de sociale medier til at fremme din position i søgeresultaterne. Det viser vi dig i denne videolektion!

20 Sådan køber du SEO | Do´s and Dont´s 09:01

Har du ikke selv tid til at optimere din side, så kan det meget vel være, at du skal ud og have fat i en freelancer eller bureau som kan hjælpe dig. I denne video lærer vi dig, hvordan du køber SEO, så du ikke bliver snydt eller ligefrem får lavet skadelige ting til din side.

21 Tjek dine placeringer på den rigtige måde 05:21

I denne bonusvideo giver vi dig et lille tip til, hvordan du manuelt tjekker dine placeringer i Google. Mange begår nemlig en markant fejl, når de tjekker deres placeringer, og det viser vi dig, hvordan du undgår i denne lektion.

22 Sådan bruger du Google Analytics i din SEO 11:55

Google Analytics er et utrolig kraftfuldt værktøj, som alle hjemmesideejere burde anvende. I denne lektion viser vi, hvor du i Google Analytics kan finde værdifuld data, der kan hjælpe dig med at forbedre din SEO.

23 Sådan finder du nye Longtail-søgeord 5:18

Har du svært ved at finde på nye og ikke mindste gode long tail søgeord? I denne videolektion giver vi dig et par tips, som kan hjælpe dig med at finde alle de gode long tail søgeord, som dine kunder søger på.

24 Sæt overvågning på dig selv og dine søgeord! 7:29

Vidste du, at du kan få Google til at informere dig, hver gang et af dine søgeord bliver nævnt på nettet? Det lyder vildt, men det kan faktisk godt lade sig gøre. I denne videolektion viser vi dig hvordan!

25 Onsite SEO-værktøj – Crawl din side som Google 24:33

Det kan være svært at skabe sig et overblik over sin sides overordnede SEO-tilstand. I denne lektion viser vi dig et værktøj, som kan give dig netop dette overblik, så du hurtig kan finde eventuelle fejl og mangler på din side.

26 Sådan retter du op på en dårlig linkprofil 17:06

Har du været uheldig med dårlig linkbuilding eller er du blevet udsat for en omgang linkbombing, så kan du med denne video få hjælp til at rette op på din linkprofil. I videoen lærer du, hvilke betoder du kan tage i brug for at redde din hjemmeside og dine placeringer i Google.

27 Linkbuilding-biblen | Over 130 konkrete kilder til links! 1:55

Med denne bonusvideo får du adgang til en komplet linkbuilding-liste med over 130 konkrete kilder til gode links. Mange af de kilder som du finder på listen er præcis de samme, som mange SEO-bureauer og SEO-konsulenter bruger til skabe links til deres kunder!

28 Sådan får du links fra dine konkurrenter 17:02

I denne bonusvideo lærer du, hvordan du kan få links fra dine konkurrenter. Links fra konkurrenter er nogle af de bedste links du kan få, men du skal være lidt kreativ for at få dem - se med og lær hvordan!

29 Få højere placeringer med højere “time on page” / “dwell time” 12:01

I denne lektion vil du se to konkrete cases som understreger vigtigheden af "time on page". Du vil desuden lære, hvordan du selv kan forøge time on page på dine egne sider.

30 Sådan forbedre du helt konkret din sides load-hastighed med Page Insights 22:53

I denne lektion skal vi helt konkret se på, hvordan du relativt simpelt kan optimere din sides load-hastighed, så Google giver dig en højere score når du analyserer din side via Page Insights

31 Afsluttende ord og kursusbevis 3:48

I denne video får du et par afsluttende ord med på vejen, inden du går ud og arbejder med SEO på egen hånd.

Hvorfor vælge dette kursus?

Se en kort præsentation af kurset og dets underviser nedenfor:

video

Fra videoen kan der om dette kursus konkluderes at:

  • For dig som ønsker en fleksibel kursusløsning.
  • For dig som ikke ønsker at betale op til 1000 kr. i timen for SEO-undervisning.
  • For dig som gerne vil kunne gå tilbage og se gense den undervisning du modtog.

Hvad er SEO?

Dette spørgsmål besvarer vi også i den første video, men lad os alligevel prøve at forklare, hvorfor SEO er vigtigt og hvad det egentlig er for noget.

SEO står for Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering), og er en disciplin indenfor online markedsføring som går ud på at øge sin synlighed i søgeresultaterne. Det kan man så gøre på mange forskellige måde. Generelt kan man opdele SEO i to forskellige enheder, nemlig onsite SEO og offsite SEO.

Onsite SEO er alt der der foregår på din egen siden og som du har kontrol over. Det kunne eksempelvis være meta titler, meta beskrivelser, url-struktur, billeder og selvfølgelig selve indholdet på siderne. Offsite SEO er alt det som ligger udenfor din side, f.eks. linkbuilding og og konkurrentanalyser.

Vi vil i løbet af kurset gennemgå både onsite og offsite SEO grundigt, og give dig de værktøjer der skal til, for at optimere dine egne sider eller fungere som SEO-ekspert i en virksomhed.

Hvorfor er SEO vigtigt?

SEO er vigtigt fordi søgemaskinerne, for lang de fleste webshops, serviceudbydere og blogs, er kilden til indtægt. Når en person skal købe noget, så starter de typisk med at lave en søgning på en søgemaskine.

Er du ikke synlig i søgemaskinerne, ja så vil du ikke få mange salg, men ligger du i top 3 på søgeord, som der er mange der søger på, og som der er relevante for din side, jamen så er der næsten garanti for at skabe et salg.

Skal du have mange kunder i butikker er SEO derfor vigtigt, da du uden den rette SEO, aldrig vil kunne komme til tops i søgeresultaterne.

Andre kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: