NemProgrammering.dk logo

SEO kursus

Adgang for flere personer?
399 DKK
[10]
På dette SEO-kursus vil du lære SEO fra bunden, så du selv kan arbejde med SEO på dine egne sider eller fungere som SEO-specialist i en virksomhed. Indholdet på dette kursus svarer til et kursusforløb på 2-3 dage.
Inkluderet: Køb som gavekort
Ubegrænset adgang Info
33 danske videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis
stjerne1
stjerne2
stjerne3
stjerne4
stjerne5
Mød nogle af vores 2000+ kursister
Din underviser Thomas Iversen
Thomas Iversen
Arbejdet med SEO siden 2011
Grundlægger af NemProgrammering.dk
SEO-konsulent og underviser

Senest gennemgået og evt. opdateret: 23. august 2020.

Har du ikke lyst til at betale flere tusinde kroner for et traditionelt SEO-kursus med fremmøde? Så er dette online SEO-kursus måske noget for dig!På dette kursus bliver du undervist via en lang række danske videolektioner, hvor underviseren lærer dig søgemaskineoptimering fra bunden ved hjælp af figurer, slides og eksempler fra den virkelige verden. Når du har gennemført kurset, har du desuden mulighed for at printe et kursusbevis.

Med dette kursus får du adgang til 32 videolektioner med over 7 timers intensiv og kompetent undervisning i SEO. Undervisning som du vil modtage på dette kursus, svarer til et kursusforløb på omkring 2-3 dage.

Du lærer præcis det samme (hvis ikke mere), som på et traditionelt kursus, og så kan du endda se videoerne lige så mange gange du vil, i tilfælde af at du ikke fik det hele med i første omgang. I videolektion 27 vil du desuden få adgang til underviserens personlige “linkbuilding-bibel” – en liste med over 130 konkrete kilder til gode links.

Nedenfor finder du den lektionsplan, som du vil komme igennem på dette kursus.

Du kan se de to første videoer gratis, hvis du gerne vil se, hvordan undervisningen foregår, og om det er noget for dig.

Du kan få ubegrænset adgang til alle videolektioner i kurset for kun 399 kr. inkl. moms.

Se den fulde lektionsplan

Lektioner i dette kursus

0 Introduktion til SEO 06:11 Gratis video

Dette er en introduktionsvideo til kurset, som giver dig et indblik i hvad du vil lære og hvordan undervisningen vil foregå. Brug denne video til at finde ud af, om dette kursus er noget for dig.

Grundlæggende SEO-principper

1 Hvad er SEO? 13:31 Gratis video

I denne lektion vil du få en fuld forståelse for hvad SEO er, og hvad det ikke er. Vi kigger på de forskellige discipliner indenfor søgemaskineoptimering og gennemgår samtidig en række termer brugt indenfor emnet.

2 Faktorer der påvirker din placering i Google 14:11

Inden man begynder at optimere sin side, så er det vigtigt at få en forståelse for, hvad det egentlig er der påvirker ens placering i søgeresultaterne, så man kan optimere med dette for øje. Vi gennemgår de vigtigste placerings-faktorer i denne video.

3 Valg af søgeord | Strategi og analyse 20:59

Det er vigtigt at du optimerer til de rigtige søgeord fra starten. Du skal vælge søgeord, som giver maksimal værdi for dig og din side, således at du ikke bruger tid på værdiløst SEO-arbejde. I denne lektion lærer vi dig at udvælge de helt rigtige søgeord.

On-page SEO

4 Sider og indhold til søgeord 11:50

I denne lektion lærer vi dig, hvordan bestemte søgeord passer ind på bestemte sidetyper. Du vil få et komplet overblik over, hvordan du kan strukturere din side, så den har mulighed for at ramme både long tail og short tail søgeord.

5 Meta-title, meta-beskrivelse og url 15:05

I denne lektion tager vi hul på onsite SEO. Vi lærer dig, hvordan du skriver meta titler og meta beskrivelser så de rammer dine søgeord søgeord helt perfekt. Vi kigger også på sidens URL, da denne også har en indflydelse på, hvordan du bliver placeret i søgeresultaterne.

6 Optimering af indhold 15:03

I denne lektion lærer du noget af det vigtigste inden for SEO, nemlig optimeringen af selve indholdet på din side. Indholdet er Google´s førsteprioritet, og derfor skal det altid være 100% i orden. Vi viser dig, hvordan du skaber indhold der både er bruger-og søgemaskine-venligt.

7 Alt det du ikke må! 08:37

Der findes rigtig mange ting, som Google vil straffe dig for, hvis du gør det forkert. Derfor er det fra starten vigtigt at vide, hvad du må, og hvad du ikke må, så du ikke ubevist går ud og laver det man kalder for 'black-hat'-optimering. Vi giver dig et overblik over alt det du ikke må.

8 Hastighed og mobilvenlighed 13:31

I denne lektion viser vi, hvordan hastigheden på din hjemmeside, har en stor indflydelse på din SEO. Vi viser desuden, hvordan du tjekker og analysere din hjemmeside i forhold til hastigheden samt mobilvenlighed.

Off-page SEO | Linkbuilding

9 Grundlæggende linkbuilding 18:44

Linkbuilding er en offsite SEO-diciplin. Linkbuilding er en af de vigtigste elementer udenfor din egen side, som påvirker dine placeringer, og derfor giver vi dig her en grundig introduktion til emnet og hvordan du udfører linkbuilding i praksis.

10 Linkbuildingkilder 12:53

Hvor får man links fra, og hvordan gør man lige? Det giver vi dig svaret på her, hvor vi også skal se nogle konkrete eksempler på steder, hvor du kan skabe links.

11 Linkbuilding med outreach 13:44

I denne lektion lærer vi dig, hvordan du laver linkbuilding med outreach. Outreach er en teknik inden for linkbuilding, som tager lang tid, men de links du får, er til gengæld af høj kvalitet. Derfor er det en rigtig god teknik at anvende, hvis man ønsker kvalitets links.

12 Linkbuilding med linkbait 13:31

Har du nogenside delt noget på de sociale medier, som du synes var super interessant? Eller måske lavet en link til en artikel på din egen hjemmeside, fordi artiklen var så god? Hvis ja, så kan du meget vel selv have været 'offer' for det man kalder for linkbait. Vi lærer dig i denne lektion, hvordan du selv kan skabe links med denne linkbuildingteknik.

Teknisk SEO

13 Robots.txt, breadcrumbs og rel=’canonical’ (Teknisk SEO) 21:34

I denne lektion skal vi kigge på nogle lidt mere teknisk emner indenfor SEO. Vi skal se på breadcrumbs, robots.txt og rel='canonical' som, hvis de bliver brugt rigtigt, kan gøre din side meget mere søgemaskine-venlig.

14 SSL og www/non-www (Teknisk SEO) 19:13

I denne video skal vi kigge på effekten af SSL på ens hjemmeside i forhold til SEO. Vi skal f.eks. se, hvordan du helt konkret opsætter SSL på f.eks. en WordPress side. Udover SSL vil du også lære, hvordan du bør behandle www i dit domæne.

SEO-værktøjer

15 Sådan bruger du Google Search Console 11:32

I denne videolektion viser vi dig, hvordan du får det maksimale ud af Google Search Console, et gratis værktøj til alle hjemmesideejere. Vi viser, hvordan du finder rundt i værktøjet, og hvor du finder og analyserer de vigtigste tal.

16 Konkurrentanalyse med ahrefs.com 11:50

Når du arbejder med SEO, er det vigtigt, at du ikke kun kigger på din egen side, men også konkurrenternes sider. Ved at kigge på dine konkurrenters sider, kan du får værdifuld indsigt i, hvor de får deres links fra, hvilke søgeord de fokusere på og meget mere. Vi lærer dig i denne lektion, hvordan du med værktøjet ahrefs, kan få et fuldt indblik i dine konkurrenter.

17 Hold øje med dine søgeord 10:14

Når man har brugt rigtig lang tid på at optimere en lang række sider til et hav af søgeord, så er det rart nok at kunne følge med i, om dit hårde SEO-arbejde har båret frugt. I denne lektion viser vi dig et værktøj, som du kan bruge til nemt at holde øje med alle dine vigtigste søgeord.

SEO i WordPress, sociale medier og køb af SEO

18 Sådan optimerer du dine sider i WordPress 15:26

I denne video viser vi helt konkret, hvordan du kan optimere en side i WordPress til et specifikt søgeord. Du kan sagtens se videoen, selvom du ikke bruger WordPress, da processen er den samme for andre CMS´er.

19 SEO og sociale medier 11:22

Har de Sociale Medier en effekt på din SEO? I så fald, hvordan anvender du bedst de sociale medier til at fremme din position i søgeresultaterne. Det viser vi dig i denne videolektion!

20 Sådan køber du SEO | Do´s and Dont´s 09:01

Har du ikke selv tid til at optimere din side, så kan det meget vel være, at du skal ud og have fat i en freelancer eller bureau som kan hjælpe dig. I denne video lærer vi dig, hvordan du køber SEO, så du ikke bliver snydt eller ligefrem får lavet skadelige ting til din side.

Google Analytics og en håndfuld værdifulde tools og tips!

21 Tjek dine placeringer på den rigtige måde 05:21

I denne bonusvideo giver vi dig et lille tip til, hvordan du manuelt tjekker dine placeringer i Google. Mange begår nemlig en markant fejl, når de tjekker deres placeringer, og det viser vi dig, hvordan du undgår i denne lektion.

22 Sådan bruger du Google Analytics i din SEO 11:55

Google Analytics er et utrolig kraftfuldt værktøj, som alle hjemmesideejere burde anvende. I denne lektion viser vi, hvor du i Google Analytics kan finde værdifuld data, der kan hjælpe dig med at forbedre din SEO.

23 Sådan finder du nye Longtail-søgeord 5:18

Har du svært ved at finde på nye og ikke mindste gode long tail søgeord? I denne videolektion giver vi dig et par tips, som kan hjælpe dig med at finde alle de gode long tail søgeord, som dine kunder søger på.

24 Sæt overvågning på dig selv og dine søgeord! 7:29

Vidste du, at du kan få Google til at informere dig, hver gang et af dine søgeord bliver nævnt på nettet? Det lyder vildt, men det kan faktisk godt lade sig gøre. I denne videolektion viser vi dig hvordan!

25 Onsite SEO-værktøj – Crawl din side som Google 24:33

Det kan være svært at skabe sig et overblik over sin sides overordnede SEO-tilstand. I denne lektion viser vi dig et værktøj, som kan give dig netop dette overblik, så du hurtig kan finde eventuelle fejl og mangler på din side.

Linkbuilding-biblen og avanceret linkbuilding

26 Sådan retter du op på en dårlig linkprofil 17:06

Har du været uheldig med dårlig linkbuilding eller er du blevet udsat for en omgang linkbombing, så kan du med denne video få hjælp til at rette op på din linkprofil. I videoen lærer du, hvilke betoder du kan tage i brug for at redde din hjemmeside og dine placeringer i Google.

27 Linkbuilding-biblen | Over 130 konkrete kilder til links! 1:55 Gratis video

Med denne bonusvideo får du adgang til en komplet linkbuilding-liste med over 130 konkrete kilder til gode links. Mange af de kilder som du finder på listen er præcis de samme, som mange SEO-bureauer og SEO-konsulenter bruger til skabe links til deres kunder!

28 Sådan får du links fra dine konkurrenter 17:02

I denne bonusvideo lærer du, hvordan du kan få links fra dine konkurrenter. Links fra konkurrenter er nogle af de bedste links du kan få, men du skal være lidt kreativ for at få dem - se med og lær hvordan!

Dwell time, load time, fremhævet uddrag og andet SEO-nørderi

29 Få højere placeringer med højere ‘time on page’ / ‘dwell time’ 12:01

I denne lektion vil du se to konkrete cases som understreger vigtigheden af 'time on page'. Du vil desuden lære, hvordan du selv kan forøge time on page på dine egne sider.

30 Sådan forbedrer du helt konkret din sides load-hastighed med Page Insights 22:53

I denne lektion skal vi helt konkret se på, hvordan du relativt simpelt kan optimere din sides load-hastighed, så Google giver dig en højere score når du analyserer din side via Page Insights

31 Sådan optimerer du til fremhævede uddrag i Google 16:27

I denne video vil du lære, hvodan du kan optimerer dine sider, så det måske bliver dem, der bliver vist som et fremhævet uddrag / featured snippets i Google.

32 Linkless mentions og Google Lighthouse 08:29

I denne video kigger vi på linkless mentions og endnu et værktøj, der kan hjælpe dig med at SEO-optimere dine sider rent teknisk.

33 Afsluttende ord og kursusbevis 3:48

I denne video får du et par afsluttende ord med på vejen, inden du går ud og arbejder med SEO på egen hånd.

Vores kurser bruges blandt andet af medarbejdere hos
Medarbejdere hos shell bruger vores SEO kursus Medarbejdere hos danfoss bruger vores SEO kursus Medarbejdere hos tv2 bruger vores SEO kursus Medarbejdere hos novonordisk bruger vores SEO kursus Medarbejdere hos nordea bruger vores SEO kursus Medarbejdere hos tdc bruger vores SEO kursus

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Efter du har købt adgang til kurset, vil du kunne logge ind her, og efterfølgende se alle videoerne i kurset samt hente evt. medfølgende materialer. Du bestemmer selv din adgangskode, når du køber adgang. Dit brugernavn er den e-mail du køber adgang med.

Køber jeg et abonnement?

Nej, det gør du ikke. Adgang til vores kurser er en engangsbetaling.

Hvad betyder “ubegrænset adgang”?

“Ubegrænset adgang” betyder, at din adgang til kurset ikke er tidsmæssigt begrænset. Du kan altså se videoerne nu og igen på et senere tidpunkt, hvis du har brug for det.

Får jeg et kursusbevis efter endt kursus?

Ja, det gør du. I den sidste lektion har du mulighed for at danne og printe dit eget personlige kursusbevis.

Køber jeg adgang til ét kursus ad gangen?

Ja, du køber adgang til vores kurser enkeltvis. Vil du købe adgang til flere kurser ad gangen, kan du selvfølgelig også gøre dette.

Er dette kursus lige så godt som et traditionelt kursus?

Du vil med dette kursus komme omkring de samme emner, som du ville på et lignende fysisk kursus. Fordelen ved at tage vores kursus er selvfølgelig, at det koster en del mindre end et fysisk kursus, men også at du kan se videoerne flere gange, og præcis når det passer dig.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurser på NemProgrammering.dk er onlinekursuser, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurserne, hvor og hvornår du vil. På kurserne følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun underviser. Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige får det hele med første gang, kan du altid nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde eller i din hverdag.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om kursets emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

Kan jeg stille spørgsmål til undervisningen?

Ja, det kan du. På de fleste kurser (på enkelte er det ikke muligt) kan du under hver videolektion stille spørgsmål. Vi svarer typisk indenfor 48 timer.

Kan vi som virksomhed købe adgang til flere personer?

Vi tilbyder multilicenser til skoler, institutioner og virksomheder, som ønsker en adgang, der kan bruges af mere end én person. Du kan få et uforpligtende tilbud på et multilicens her. Køber du vores kursus via et standard licens er dette begrænset til kun at måtte bruges af en person jf. vores handelsbetingelser.
Ved betaling med fatura / EAN-fatura pålægges et fakturatillæg på 75 kr. ekskl. moms.

Jeg er ledig – kan jeg få mit kursus betalt?

Ja, hvis du er ledig, har du mulighed for at få dit kursus betalt af dit jobcenter. Det kan enten gøres via en jobplan eller som 6 ugers jobrettet uddannelse. Alt hvad du skal gøre er at lave en aftale med din jobkonsulent.

Når du kontakter din jobkonsulent, så husk at oplyse vores P-Nr.: 1019645610 og cvr: 36072970 (WebHub ApS), og at vi kan kontaktes på kontakt@nemprogrammering.dk.
Hvis dit jobcenter betaler kurset for dig, og du ikke selv skal lægge ud, så har vi mulighed for at sende en faktura til dem via EAN. Giv evt. denne info videre til dit jobcenter.

Da der typisk er en del manuelt arbejde forbundet med bevillingen af vores kurser til ledige, tilægges der 150 kr. ekskl. moms til kursets oprindelige pris, som dækning for den tid vi bruger på sagsbehandlingen.

Opdatering af kurset

Vi holder løbende øje med, at vores premimum kurser er 100% up to date. Du kan derfor trygt regne med, at når du køber adgang, så vil videoerne være opdateret og tidssvarende.

Yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til kurset, betaling eller noget helt tredje? Skriv blot til vores kundeservice, og få svar indenfor få timer.

Hvad er SEO?

Dette spørgsmål besvarer vi også i den første video, men lad os alligevel prøve at forklare, hvorfor SEO er vigtigt og hvad det egentlig er for noget.

SEO står for Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering), og er en disciplin indenfor online markedsføring som går ud på at øge sin synlighed i søgeresultaterne. Det kan man så gøre på mange forskellige måde. Generelt kan man opdele SEO i to forskellige enheder, nemlig onsite SEO og offsite SEO.

Onsite SEO er alt der der foregår på din egen siden og som du har kontrol over. Det kunne eksempelvis være meta titler, meta beskrivelser, url-struktur, billeder og selvfølgelig selve indholdet på siderne. Offsite SEO er alt det som ligger udenfor din side, f.eks. linkbuilding og og konkurrentanalyser.

Vi vil i løbet af kurset gennemgå både onsite og offsite SEO grundigt, og give dig de værktøjer der skal til, for at optimere dine egne sider eller fungere som SEO-ekspert i en virksomhed.

Hvorfor er SEO vigtigt?

SEO er vigtigt fordi søgemaskinerne, for lang de fleste webshops, serviceudbydere og blogs, er kilden til indtægt. Når en person skal købe noget, så starter de typisk med at lave en søgning på en søgemaskine.

Er du ikke synlig i søgemaskinerne, ja så vil du ikke få mange salg, men ligger du i top 3 på søgeord, som der er mange der søger på, og som er relevante for din side, ja så er der næsten garanti for at skabe et salg.

Skal du have mange kunder i butikker, er SEO derfor vigtigt, da du uden den rette SEO, aldrig vil kunne komme til tops i søgeresultaterne.

Flere kurser fra NemProgrammering.dk

Anmeldelser

Har du taget dette kursus? Log ind for at skrive en anmeldelse.

WOW

Wow - det bedste SEO-kursus jeg har været på. Lærer virkelig meget og Thomas gør det sku godt som underviser. Kan klart anbefales!
Simon Holm Madsen
05-01-2021

Fuld valuta for pengene

Utrolig godt kursus, hvor man får fuld valuta for pengene - jeg har lært meget og der ser ud til at give pote allerede!
Daniel Asis
15-09-2020

Rigtig godt kursus

Du skal have stor ros for dette kursus. Det har hjulpet mig meget. Bh Niels:-)
Niels
23-05-2020

SEO Kursus

Med en campingplads der befinder sig på side lort når der goggles, er der kun et at gøre nemlig SEO. Med næsten 70 år på bagen er dette noget af en udfordring, men de forskellige videoklip fra jeres kursus giver den nødvendige rettesnor til at det sikkert vil lykkedes. Det der på godt jysk er træls er, at vidoernes henvisningssider ikke stemmer overens med de nuværende der findes på nettet.
Hans Korsgaard
20-05-2020

Meget lærerigt

Jeg har været super glad for SEO kurset. Jeg har haft min rejseblog i et par år nu, men kommer ikke rigtigt ud med den. Kurset har virkelig givet mig mange fif til, hvor og hvordan jeg skal arbejde mere med SEO, så jeg kan nå flere mennesker. Så det glæder jeg mig til at komme i gang med.
Henriette Krog-Andersen
21-04-2020

Super god oplevelse

Professionelle og let tilgængelige informative undervisningsmoduler. Det har være en super god oplevelse at gennemgå SEO kurset, og jeg føler jeg er blevet klædt rigtigt godt på til at håndtere SEO udfordringer. Og så er jeg også glad for at kunne tilgå modulerne igen og igen. Nu var der jo en del bonus-videoer. Og jeg har et lille ønske om at man kan tilmelde sig en form for notifikationsmail, så når der kommer opdateringer/nye videoer til de kurser man har deltaget i, kunne man måske få en mail med besked om det?
Gitte Jensen
18-04-2020

Virkelig godt kursus

Jeg er meget imponeret over, hvor godt dette kursus er. Man kan godt mærke, at Thomas har lavet mange videoer. Det kører bare og han er virkelig god til at forklare og vise tingene, så selv folk som mig kan forstå det og efterfølgende udføre det i praksis på min egen side.
Morten Glase
08-04-2020

Super!

Det er et virkelig super kursus det her, og så til prisen - det er utroligt hvor meget man får for sølle 399!
Jette Mortensen
14-02-2020

meget godt!

Jeg synes at kurset har været meget godt. Jeg har lært virkelig meget, og det viser sig, at selvom jeg troede jeg kendte meget til SEO, så vidste jeg ingenting ;-)
Mogens Andersen
04-01-2020

Imponerende

Jeg er meget imponeret over dette kursus, som er det første online-kursus jeg har købt adgang til. Det levede fuldt op til mine forventninger, og det har allerede givet resultater på mine egen lille shop. Thomas kunne godt være lidt hurtigere til at svare, derfor lige én stjerne fra fuld plade!
Milas Knudsen
14-12-2019
Se alle anmeldelser

Denne side blev sidst opdateret: