NemProgrammering.dk logo

Sæt overvågning på dig selv og dine søgeord!

SEO kursus » Sæt overvågning på dig selv og dine søgeord! # 24
SEO akademi
Inkluderet:
Livstidsadgang
33 videolektioner
8 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 7:29   Lektion nr. 24 af 34

I denne bonusvideo skal vi se på et værktøj, der kan overvåge dig selv som brand/virksomhed eller dine søgeord, og give dig besked hver gang dine søgeord eller dit brand bliver nævnt på nettet.

Værktøjet er ganske gratis, og vi viser, hvordan du bruger og opsætter det. Værktøjet kan eksempelvis bruges i forbindelse med linkbuilding, hvor du kan holde øje med, hvis du bliver nævnt uden link på nettet. Med dette værktøj vil du får at vide, hvis det sker, og du kan så efterfølgende rette henvendelse til siden der har nævnt dig, og pænt spørge om de vil rette referencen til dig til et link.

En anden måde at bruge denne overvågning til, som ikke nødvendigvis relaterer til SEO, er at sætte overvågning på sit eget navn. På den måde kan man holde øje med når nogen nævner en på nettet, og dermed have mulighed for at reagere, hvis man føler det er noget man bør følge op på. Så vedligeholdelse af personligt brand kan dette værktøj også bruges til.

I næste video viser vi dig endnu en SEO-værktøj, som du kan bruge til at forbedre din onsite SEO. Værktøjet hedder Screaming Frog, og det er genialt til at skabe et klart overblik over alle dine sider, og de SEO-problemer, der eventuelt måtte være. Vi vil i videoen brugen gratis versionen af Sreaming Frog, som for de fleste er mere end rigeligt.

Brug for mere SEO-undervisning på et live-kursus?

Igennem NemProgrammering.dk kan du få halv pris på live-kurset hos Morningscore.io.

Normalpris: 1995 kr. ex moms

Pris igennem NemProgrammering.dk: 998 kr. ex moms

Brug koden "nemprohalvpris", når du køber kurset for at få det til halv pris.

Køb adgang her

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!