NemProgrammering.dk logo
NemProgrammering.dk Trustpilot

Gratis WordPress kursus
Danske WordPress video-guides for begyndere

Vil du lære at bruge WordPress? Og har du ikke lyst til at betale flere tusind kroner for et WordPress kursus? - Ja så er du kommet til det helt rette sted!

Her på sitet tilbyder vi nemlig mange timers gratis video undervisning i bland andet WordPress. Undervisningen er delt op i små og nemme videoer, der vil lære dig de mest basale funktioner i WordPress helt fra bunden. Du behøver altså ikke betale en øre for på en nem og illustrativ måde, at lære brugen af WordPress. På dette WordPress kursus kan alle være med, også selvom du er helt grøn med hensyn til WordPress og udvikling af hjemmesider.

Hvis du aldrig har hørt om WordPress før, så kan det måske være en god ide lige at få en kort og præcis introduktion til det. Det kan du få lige her: Hvad er Wordpress?

Det vi gennemgår på dette kursus er som følger:


Avanceret WordPress

Fortsæt til vores avancerede WordPress kursus
Start her!

Du har nu været igennem vores gratis video kursus ovenfor, og er sandsynligvis kommet rigtig langt med enten en WordPress hjemmeside eller webshop.

Vores erfaring er dog, at der er rigtig mange som ikke rigtig føler, at WordPress giver dem den felksibilitet som de ønsker. De kunne måske godt tænke sig et widgetområde mere, forskellige skabeloner til deres sider eller måske lave deres tema helt om med hensyn til design og struktur.

Har du det på denne måde, så er vores kursus om avanceret WordPress måske noget for dig. På dette kursus lærer du at tilpasse dit WordPress tema 100%, så det bliver præcist som du vil have det. Vi viser dig blandt andet, hvordan du kan lave unikke sideskabeloner samt nye widgetområder på din hjemmeside. Til sidst slutter vi af med at vise dig, hvordan du laver dit helt eget plugin til WordPress, så du selv kan udvikle nye funktioner til din hjemmeside.

Kom i gang allerede idag her: Avanceret WordPress

WordPress

WordPress er verdens mest udbredte CMS system, og vi giver dig her en perfekt mulighed for at komme med på vognen helt gratis.

CMS står for "Content Management System", og er dybest set et slags hjemmeside-system, som gør det nemt for alle at lave en hjemmeside helt uden at kunne kode eller programmere. WordPress er det man kalder opensource og dermed gratis. Du kan altså med ganske få midler starte en hjemmeside eller sågar en webshop, hvis du vælger at lave den med WordPress. Alt hvad du behøver er et domæne og et webhotel. På webhotellet kan du så installere WordPress og "hupti", så er du næsten allerede færdig med din hjemmeside. Alt hvad du behøver at gøre efter installationen er nemlig at installere et tema (som er din hjemmesides skablon/design/layout), lave nogle små tilrettelser via administrationspanelet og ellers oprette sider og indhold - thats it!

Med dette kursus tager vi dig hele vejen fra køb af webhotel og installation til de endelige finpudsninger af din hjemmeside eller webshop. Du kan altså regne med, at du ved slutningen af dette kursus vil sidde tilbage med din helt egen hjemmeside, som du har 100% styr på, hvordan du retter til og videreudvikler.

WordPress udvikler sig hele tiden, og vi vil derfor bestræbe os på altid at have dette kursus opdateret, således at vores videoer og undervisning altid kan bruges med de seneste versioner af WordPress.

Når du har været igennem dette WordPress kursus, vil du være rigtig godt klædt på til at starte din egen hjemmeside eller blog. Skulle du får problemer hen ad vejen, så er du altid være velkommen til at kontakte os på vores forum. Her vi en masse venlige brugere som har bygget utallige WordPress hjemmesider, og derfor vil vi med sikkerhed også kunne hjælpe dig med dine spørgsmål og problemer!

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Held og lykke med din egen WordPress hjemmeside!

Start dette online-kursus her: Introduktion til dette WordPress kursus

Husk at hvis du ikke synes, at du har fået nok hjælp igennem vores videoer, så tilbyder vi også en WordPress manual på over 170 sider, som helt fra bunden hjælper dig til at få din egen hjemmeside eller webshop med WordPress. Du kan læse mere om manualen her: WordPress Manual.

Brug for hjælp til WordPress?

Står du og mangler hjælp til de mere komplicerede emner i WordPress, og kan du ikke finde en løsning ved at se vores videoer eller spørge på vores forum, så står vi selvfølgelig til rådighed for at give dig personlig hjælp og vejledning.

Vi kan også, hvis du ønsker det, bygge hele din hjemmeside eller webshop for dig, hvis enten har mistet modet selv eller blot ikke har tiden til det. Du kan læse mere om de ydelser vi tilbyder her: WordPress hjemmeside.

Denne side blev sidst opdateret:

Forum stats

  • 1146 Antal brugere
  • 1611 Antal emner
  • 8069 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside

Nyheder

  • Lær, hvordan du kommer til tops i Google og får flere kunder med vores nye SEO kursus for begyndere. Læs mere her!
  • Du kan nu lære avanceret WordPress her på siden. Lær at tilpasse dit tema samt udvikle dit eget plugin! Lœs mere...
  • Nu kan du også lære at bruge Photoshop fra bunden! Se med her: Photoshop kursus
  • Du kan ikke drive et velfungerende udviklingsmiljø uden hurtigt bredbånd. Se vores artikel om Billig Bredbånd
  • Vil du blive bedre til Google Sheets? Så kan du med fordel se vores nye Google Sheets kursus!