NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Gratis WordPress kursus
Danske WordPress video-guides for begyndere

gratis!
Gratis!
Lær at lave en hjemmeside eller webshop med verdens mest populære hjemmeside-system WordPress. På dette gratis videokursus gennemgår vi alle de grundlæggende funktioner og muligheder i WordPress fra A til Z!
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
42 danske videolektioner
6 timers undervisning
Stil spørgsmål
stjerne1
stjerne2
stjerne3
stjerne4
stjerne5
Mød nogle af vores 3000+ kursister

Dine undervisere

På dette danske WordPress kursus er dine undervisere er Thomas Mørch Iversen og Morten Andersen.

Morten Andersen Thomas

Vil du lære at bruge WordPress? Og har du ikke lyst til at betale flere tusind kroner for et WordPress kursus? - Ja så er du kommet til det helt rette sted!

Her på sitet tilbyder vi nemlig mange timers gratis video undervisning i bland andet WordPress. Undervisningen er delt op i små og nemme videoer, der vil lære dig de mest basale funktioner i WordPress helt fra bunden.

Du behøver altså ikke betale en øre for på en nem og illustrativ måde, at lære brugen af WordPress. På dette WordPress kursus kan alle være med, også selvom du er helt grøn med hensyn til WordPress og udvikling af hjemmesider.

Hvis du aldrig har hørt om WordPress før, så kan det måske være en god ide lige at få en kort og præcis introduktion til det. Det kan du få lige her: Hvad er Wordpress?

Det vi gennemgår på dette kursus er som følger:

Er du klar til at tage fuld kontrol over din WordPress-side?

avanceret-wp
avanceret-wordpress kursus Læs mere om det avancerede WordPress kursus
Læs mere!
Videolektioner: 39 Kursus længde: 7 timer Ubegrænset adgang Kursusbevis Pris: 299 DKK Virksomhed eller underviser?

Du har nu været igennem vores gratis video kursus ovenfor, og er sandsynligvis kommet rigtig langt med enten en WordPress hjemmeside eller webshop.

Vores erfaring er dog, at der er rigtig mange som ikke rigtig føler, at WordPress giver dem den felksibilitet som de ønsker. De kunne måske godt tænke sig et widgetområde mere, forskellige skabeloner til deres sider eller måske lave deres tema helt om med hensyn til design og struktur.

Har du det på denne måde, så er vores kursus om avanceret WordPress måske noget for dig. På dette kursus lærer du at tilpasse dit WordPress tema 100%, så det bliver præcist som du vil have det. Vi viser dig blandt andet, hvordan du kan lave unikke sideskabeloner samt nye widgetområder på din hjemmeside. Til sidst slutter vi af med at vise dig, hvordan du laver dit helt eget plugin til WordPress, så du selv kan udvikle nye funktioner til din hjemmeside.

Du kan læse mere om det avancerede WordPress kursus her: Avanceret WordPress

WordPress

WordPress er verdens mest udbredte CMS system, og vi giver dig her en perfekt mulighed for at komme med på vognen helt gratis.

CMS står for "Content Management System", og er dybest set et slags hjemmeside-system, som gør det nemt for alle at lave en hjemmeside helt uden at kunne kode eller programmere. WordPress er det man kalder opensource og dermed gratis. Du kan altså med ganske få midler starte en hjemmeside eller sågar en webshop, hvis du vælger at lave den med WordPress.

Alt hvad du behøver er et domæne og et webhotel. På webhotellet kan du så installere WordPress og "hupti", så er du næsten allerede færdig med din hjemmeside. Alt hvad du behøver at gøre efter installationen er nemlig at installere et tema (som er din hjemmesides skablon/design/layout), lave nogle små tilrettelser via administrationspanelet og ellers oprette sider og indhold - thats it!

Med dette kursus tager vi dig hele vejen fra køb af webhotel og installation til de endelige finpudsninger af din hjemmeside eller webshop. Du kan altså regne med, at du ved slutningen af dette kursus vil sidde tilbage med din helt egen hjemmeside, som du har 100% styr på, hvordan du retter til og videreudvikler.

WordPress udvikler sig hele tiden, og vi vil derfor bestræbe os på altid at have dette kursus opdateret, således at vores videoer og undervisning altid kan bruges med de seneste versioner af WordPress.

Når du har været igennem dette WordPress kursus, vil du være rigtig godt klædt på til at starte din egen hjemmeside eller blog. Skulle du får problemer hen ad vejen, som du ikke selv er i stand til at løse, så er du altid være velkommen til at kontakte vores WordPress support funktion her. Her vi en række udviklere, som har bygget utallige WordPress hjemmesider, og som derfor med sikkerhed vil kunne hjælpe dig med dine spørgsmål og problemer.

Under alle videoer finder du en kursusoversigt. Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Deltag på kurset i Aarhus, Odense, Aalborg og København – ja faktisk hele landet!

Dette kursus er ikke kun for folk, der bor i de 4 største byer Aarhus, Odense, Aalborg og København - det er for alle i hele Danmark, netop fordi det hele foregår online. Alt du skal bruge er en internetforbindelse og så er du klar til at gå i gang - hele gratis!

Held og lykke med din egen WordPress hjemmeside!

Start dette online-kursus her: Introduktion til dette WordPress kursus

Husk at hvis du ikke synes, at du har fået nok hjælp igennem vores videoer, så tilbyder vi også en WordPress manual på over 200 sider, som helt fra bunden hjælper dig til at få din egen hjemmeside eller webshop med WordPress. Du kan læse mere om manualen her: WordPress Manual.

Brug for hjælp til WordPress?

Står du og mangler hjælp til de mere komplicerede emner i WordPress, og kan du ikke finde en løsning ved at se vores videoer, så står vi selvfølgelig til rådighed for at give dig personlig hjælp og vejledning.

Vi kan også, hvis du ønsker det, bygge hele din hjemmeside eller webshop for dig, hvis enten har mistet modet selv eller blot ikke har tiden til det. Du kan læse mere om de ydelser vi tilbyder her: WordPress hjemmeside.

Andre relevante kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret:

.