NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Introduktion til avanceret WordPress | Udvikling i WordPress

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2023 her!

Se vores kursus om Avanceret WordPress her

I denne video giver vi dig en introduktion til vores kursus avancerede WordPress kursus. Vi gennemgår i videoen hvem din underviser i kurset vil være, samt hvad du kan forvente at lære.

Med det avancerede WordPress kursus på NemProgrammering.dk, vil du lære WordPress-udvikling fra bunden. Du vil lære, hvordan du opsætter et lokalt udviklingsmiljø, så du trygt kan lave rettelser i dit tema og dets funktioner, uden at skulle bekymre dig om, at eventuelle fejl og problemer vil blive synlige på din live hjemmeside.

Du vil med kurset også lære, hvordan du, via tilretninger i temaets template-filer, kan lave alle de design- og layout-rettelser du ønsker på din side. Det vil stå klart efter de første videoer, at det kun er fantasien og dine evner indenfor html og css, som sætter græner for, hvordan du kan få dit tema til at se ud.

En stor del af kurset vil fokusere på de forskellige template-filer du finder i dit tema, og du vil samtidig lære, hvordan du selv kan oprette templates til sider og indlæg, som du efterfølgende kan vælge imellem når du f.eks. opretter nye sider. Med side- og indlægstemplates kan du have ét indlæg, der anvnder et layout/design, mens et andet indlæg anvender et andet. Du opnår altså stor fleksibilitet fra side til side med disse templates.

I kurset vil du selvfølelig også lære at lave dine egne widgetområder, så du får fuld kontrol over, hvor og hvor mange widgetområder din hjemmeside skal have. Hvis du tidligere har brugt shortcodes, så vil måske også blive glad for at høre, at du i dette kursus også vil lære at lave dine egne shortcodes, som du kan bruge til at indsætte dynamisk indhold på dine side - indhold der kan vedligeholdes og opdateres nemt og hurtigt fra ét centralt sted.

Som noget af det sidste i kurset viser vi dig, hvordan du laver et plugin fra bunden. Udviklingen af pluginnet vil være en ret teknisk opgave, men eftersom du igennem de første mange videoer er blevet grundigt introduceret til forskellige funktioner, begreber og de såkaldte hooks, så burde det være let at forstå, hvordan vores plugin fungerer, og hvorfor vi gør som vi gør.

Er dette kursus noget for dig, kan du komme i gang med det samme her: Avanceret WordPress kursus.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!