NemProgrammering.dk logo
NemProgrammering.dk Trustpilot

Webshop med WooCommerce og WordPress | Installationen

Skal WordPress-eksperterne fra NemProgrammering.dk hjælpe dig?
Vi kan lave hele din hjemmeside/webshop eller blot hjælpe dig med de problemer du ikke selv kan løse. Læs mere om vores ydelser her: WordPress eksperthjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen, NPWS.dk - WordPress hjemmesider

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2017 her!

WooCommerce er et webshop plugin til WordPress, som gør det muligt for dig at sælge fysiske varer eller download-produkter direkte fra din WordPress blog eller hjemmeside. I denne video vil vi vise dig, hvordan du henter og installerer WooCommerce webshop plugin´et på din WordPress hjemmeside. Videoen vil blandt andet gennemgå, hvordan du manuelt kan hente og uploade WooCommerce til din hjemmeside, og hvordan du også kan installere WooCommerce direkte via dit WordPress kontrolpanel. Videoen er for begyndere, og vil tage dig fra A til B i en installation af WooCommerce.

Har du en drøm om at starte din egen webshop, eller vil du blot sælge et par produkter via din blog, så er denne video det perfekte sted for dig at starte!

Dette er den første video i en lang række af videoer her på NemProgrammering.dk, hvor du vil lære at lave din egen webshop med WooCommerce og WordPress.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: wordpress kursus, gratis kursus, wordpress for begyndere, wordpress guide, wordpress hjemmeside, wordpress vejledning, wordpress tutorial, webshop med WooCommerce, installation.

Spørgsmål og kommentarer

Har du et spørgsmål eller en kommentar til denne video/artikel? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar til at hjælpe.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
eva tryde    2016-10-25

Hej Hvordan aktiverer jeg et WooCommerce tema ind på siden? Jeg har hentet Mystyle, fået en kode - men hvor skal den bruges? Mvh Eva


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2016-08-06

Hej Bo, Manualen finder du her https://www.nemprogrammering.dk/wp/downloads/produkter/wordpress-bog/ . Den er sidst blevet opdateret i maj i år, så den skulle gerne være helt ud to date😊 Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Bo Tønnesen    2016-08-06

Du fortæller i din første video, at du har skrevet en manual om WooCormmerce, som går mere i dyb, men jeg kan ikke finde den på din hjemmeside, hvor er den henne og hvor lang tid siden er det, at du har skrevet den?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Arne Nielsen    2016-03-10

jeg har installeret woocommerce da jeg aktiverede den kom der ingen mulighed for at ændre sprog. Hvis jeg går ind i systemstatus tools er der heller ikke nogen mulighed for at ændre sprog. venlig hilsen Arne


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
niels    2016-02-22

hej. jeg har lidt problemer, med at få oversat en nyeste opdatering af woocommerce til dansk. håber jeg kan få svar:)


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Klaus Linnert    2015-11-03

Halløj. Tusind tak for nogle aldeles fremragende videoer for os gør-det-selv folk. Jeg har dog et lille problem, idet jeg ikke kan få woocommerce på dansk mere. På et andet site fik jeg den installeret på dansk, den spurgte ved start om jeg ville have den på dansk. Den gør den imidlertid ikke på dette site www.jonille-design.com Jeg har installeret WP på dansk som det kan ses, men hvordan får jeg Woocommerce på dansk? Mvh Klaus Linnert


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    2015-08-22

Hej Mette, Hvis du har købt wordpress igennem wordpress.com, så kan du med stor sandsynlighed ikke installere plugins, da det ikke er dig der "ejer" systemet selv.. Jeg skal dog ikke kunne sig om du kan få lov til det, hvis du opgraderer... Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Mette    2015-08-22

Hejsa, cool video. Jeg kan slet ikke vælge plugins i min wordpress menu. Skal man opgraderer til Premium eller Business før det virker ? .... vil gerne til at bygge en lille shop med WooCommerce... Mvh Mette


Forum stats

  • 1146 Antal brugere
  • 1613 Antal emner
  • 8073 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside

Nyheder

  • Lær, hvordan du kommer til tops i Google og får flere kunder med vores nye SEO kursus for begyndere. Læs mere her!
  • Du kan nu lære avanceret WordPress her på siden. Lær at tilpasse dit tema samt udvikle dit eget plugin! Lœs mere...
  • Nu kan du også lære at bruge Photoshop fra bunden! Se med her: Photoshop kursus
  • Du kan ikke drive et velfungerende udviklingsmiljø uden hurtigt bredbånd. Se vores artikel om Billig Bredbånd
  • Vil du blive bedre til Google Sheets? Så kan du med fordel se vores nye Google Sheets kursus!