NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Opdatering af WordPress hjemmeside

WordPress kursus | Gratis videoguides til WordPress
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

WordPress bog

Underviser: Thomas Iversen

Få 100% styr på WordPress - Køb WordPress Bogen 2023 her!

I denne videovejledning ser vi på, hvordan du opdaterer din WordPress hjemmeside. Vi vil både vise dig, hvordan du opdaterer selve CMS systemet, og hvordan du opdaterer dine plugins samt tema, således at de også er up-to-date. Det er vigtigt altid at holde sin WordPress hjemmeside opdateret, da der ofte er sikkerhedsopdateringer med i opdateringspakkerne. Derudover udvikles WordPress hele tiden med nye funktioner og features. For at udnytte disse nye muligheder er du selvfølgelig nød til at opdatere din WordPress hjemmeside.

For mange kan det godt være lidt nervepirrende at opdatere sin WordPress hjemmeside, for hvad nu hvis der går noget galt, og hjemmesiden ikke virker bagefter? Dette er selvfølgelig en risiko man løber når man opdatere, men hvis man gør det ordentligt kan denne risiko for fejl og problemer næsten elimineres.

At opdatere sin WordPress hjemmeside er utrolig nemt. Der er dog en del ting man skal huske på og tænke over inden man opdaterer. Dette vil vi selvfølgelig komme ind på i denne video, som vil guide dig sikkert fra A til B under en WordPress opdatering.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: WordPress kursus, gratis kursus, WordPress for begyndere, WordPress guide, WordPress hjemmeside, WordPress vejledning, WordPress tutorial, opdatering af WordPress, opdatering af temaer i WordPress, opdatering af plugins i WordPress

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    23-02-2016

Hej Rosa, Det er et problem der ligger i XAMPP. Det du skal gøre er: Åben php.ini filen i din Xampp installarion. Den ligger f.eks. her: C:\xampp\php\php.ini I denne fil ændrer di max_execution_time fra 30 til 60 eller højere. Håber det hjælper dig.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Rosa    23-02-2016

Hej Jeg er i gang med opdatering wordpress men der er nogle fejl... Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\Test\wp-includes\class-http.php on line 1610 hvad skal jeg gøre?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Lone    03-04-2014

På min Wordpress-side kan jeg se, at to plugins skal opdateres, men når jeg klikker på plugins, går siden -ikke i sort -men i hvid! Siden er også blevet langsom -går ud fra de to ting har noget med hinanden at gøre. What to do?


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Carina    07-03-2014

Ja, så har jeg lavet en opdatering af min nye hjemmeside... MEN nu kan jeg ikke se den på min iphone :-( Hvad gør jeg??


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    23-02-2014

Hej Peter, Du har helt ret! Ved ikke hvordan jeg kunne glemmer det, for det stod faktisk som et punkt til videoen... jeg får det tilføjet imorgen! Mvh. Thomas


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Peter Stidsen    23-02-2014

Hvorfor bliver der ikke nævnt noget om vigtigheden af backup inden opdateringen? Det er SÅ vigtigt!