NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Lav din egen webshop - Gratis Prestashop kursus


gratis!
Gratis!
På dette online-kursus vil du lære at lave en webshop med Prestashop fra bunden. Kurset gennemgår installation, funktioner og muligheder i Prestashop fra A til Z.
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
19 danske videolektioner
2 timers undervisning
Din underviser Kenneth Hansen
Kenneth Hansen

Har du altid godt kunne tænke dig at drive din egen webshop, men har simpelthen ikke haft evnerne, tiden eller pengene til at få udviklet en flot online-shop? Hvis du kan svare ja til dette, så er vores gratis online kursus i Prestashop (online webshop system / CMS) helt sikkert noget for dig!

Igennem en række danske video-vejledninger vil vi nemlig guide dig i, hvordan du opsætter og styrer din helt egen webshop. Vi bruger opensource systemet Prestashop, hvilket betyder, at du vil kunne komme i gang med din egen webshop 100 % gratis med kun et par enkelte musseklik. Alt hvad du behøver er, at sætte en smule af din tid af til at følge med i de undervisningsvideoer vi tilbyder helt gratis her på sitet.

Prestashop er et meget brugervenligt og simpelt system, som gør det muligt for de fleste at komme hurtigt og nemt i gang med deres egen webshop. Det bedste af det hele er, at systemet er gratis, og du behøver derfor kun at tænke på investering i varelager og ikke i udvikling af selve webshoppen.

Hvis du på et tidspunkt skulle komme i problemer med din webshop og har brug for hjælp, så kan du altid kontakte os og vores trofaste brugere på vores forum – der er masser af hjælp at hente! Vores forum finder du her: NemProgrammering.dk Forum

Dette gratis Prestashop / webshop kursus vil gennemgå følgende emner:

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Start dette online-kursus her: Introduktion til Prestashop

Held og lykke med din egen webshop!

Andre kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: