NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Lav din egen webshop - Gratis Prestashop kursus


gratis!
prestashop kursus Tag dette Prestashop kursus for begyndere idag!
Start kursus
Videolektioner: 19 Kursus længde: 2 timer Adgang: Ubegrænset Pris: Gratis!

Har du altid godt kunne tænke dig at drive din egen webshop, men har simpelthen ikke haft evnerne, tiden eller pengene til at få udviklet en flot online-shop? Hvis du kan svare ja til dette, så er vores gratis online kursus i Prestashop (online webshop system / CMS) helt sikkert noget for dig!

Igennem en række danske video-vejledninger vil vi nemlig guide dig i, hvordan du opsætter og styrer din helt egen webshop. Vi bruger opensource systemet Prestashop, hvilket betyder, at du vil kunne komme i gang med din egen webshop 100 % gratis med kun et par enkelte musseklik. Alt hvad du behøver er, at sætte en smule af din tid af til at følge med i de undervisningsvideoer vi tilbyder helt gratis her på sitet.

Prestashop er et meget brugervenligt og simpelt system, som gør det muligt for de fleste at komme hurtigt og nemt i gang med deres egen webshop. Det bedste af det hele er, at systemet er gratis, og du behøver derfor kun at tænke på investering i varelager og ikke i udvikling af selve webshoppen.

Hvis du på et tidspunkt skulle komme i problemer med din webshop og har brug for hjælp, så kan du altid kontakte os og vores trofaste brugere på vores forum – der er masser af hjælp at hente! Vores forum finder du her: NemProgrammering.dk Forum

Dette gratis Prestashop / webshop kursus vil gennemgå følgende emner:

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Start dette online-kursus her: Introduktion til Prestashop

Held og lykke med din egen webshop!

Andre relevante kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: