NemProgrammering.dk logo
Unordicway webhotel

Sådan opretter du varer i Prestashop | Dansk video-guide

Prestashop kursus | Lav din egen webshop med Prestashop
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Kenneth Hansen, Khansen IT

I denne video tager vi et kig på hvordan vi opretter produkter i Prestashop. Et produkt er ikke kun en visning af den vare eller ydelse du sælger, men er derimod en hel side hvor du kan vise information omkring dit produkt eller ydelse og Prestashop giver dig en lang række muligheder for at tilpasse dine produkter med features såsom varianter, kombinationer, lagerstyring og meget mere. De lidt mere avancerede funktioner kigger dog først på i den næste video. Denne gang handler det blot om at få oprettet en simpel vare og gøre det muligt for vores kunder at købe den i vores webshop. Vi kigger på de grundlæggende informationer, samt priser, SEO-muligheder, billeder, lagerbeholdning, samt styring af hvor vidt en vare kan bestilles også selvom den ikke er på lager.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Pestashop kursus, Pestashop guide, Gratis Pestashop undervisning, Pestashop video tutorials på dansk, Pestashop intro, Pretsashop webshop, webshop med Prestashop

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder! Alternativt kan du kontakte os på vores forum, hvor en masse hjælpsomme personer sidder klar ved tasterne.

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!