NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

ASP.NET kursus - Video guides for begyndere

Velkommen til NemProgrammering.dk, og velkommen til vores sektion om ASP.NET. Ønsker du at lære det mest basale ASP.NET fra bunden, så er du kommet til det rette sted. Her tilbyder vi nemlig 12 danske videovejledninger lavet af en pædagogisk ASP.NET ekspert.

Videoerne starter fra bunden, så selvom du er begynder indenfor ASP.NET, kan du sagtens være med. Når du er færdig med dette minikursus, vil du have opnået den mest gængse viden omkring ASP.NET. Som et resultat af dette vil du være i stand til selv, efter den sidste video, at lave dine egne små webapplikationer/hjemmesider i ASP.NET.

Du vil blive undervist i ASP.NET via programmet Visual Studio Express, som er et 100% gratis Microsoft program. Programmet kan downloades gratis her: Visual Studio Express. Den bagvedliggende kode som vi vil bruge i dette kursus er C# (udtalt C sharp). Du behøver ikke en større viden om C# for at kunne være med, men ønsker du alligevel at lære C#, så tilbyder vi her på NemProgrammering.dk også et gratis C# kursus for begyndere.

Igennem de 12 ASP.NET video tutorials vil vi blandt andet gennemgå:


Kunnen du godt tænke dig at vide mere om, hvad ASP.NET egentlig er inden du går i gang, så se her: Hvad er ASP.NET?

Under alle videoer finder du en "QuickMenu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Du kan starte dette gratis ASP.NET kursus her: Gratis ASP.NET kursus - video 1

Denne side blev sidst opdateret:


Forum stats

  • 1111 Antal brugere
  • 1581 Antal emner
  • 7949 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside