NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

JavaScript kursus - Danske video-vejledninger


gratis!
Gratis!
På dette danske onlinekursus vil du lære at kode JavaScript fra bunden. Kurset forudsætter ikke kendskab til JavaScript eller serverside scripting i det hele taget, så alle kan være med!
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
25 danske videolektioner
4 timers undervisning
Stil spørgsmål
Din underviser Jeppe B. Jørgensen
Jeppe B. Jørgensen

Dette kursus i JavaScript vil lære dig at kode JavaScript fra bunden. Vi starter med de mest grundlæggende emner indenfor JavaScript, så alle kan være med. Hvis du leder efter færdige JavaScript scripts, vil vi i de sidste videoer give dig nogle scripts, som du kan kopiere og bruge på din egen hjemmeside.

JavaScript er det man kalder et "client-side scripting language". I praksis betyder dette, at alle scripts lavet med JavaScript vil blive læst og udført lokalt i klientens (brugerens) browser. Du kan således lære JavaScript præcis som du ville lære HTML. Alt hvad du behøver, er en editor samt en browser, og så er du i gang!.

Til dette kursus anbefaler vi, at du starter fra toppen med "intro til JavaScript", hvis du er begynder. Hvis du er mere erfaren, så er du velkommen til at springe ind og se netop den video om det emne du leder efter.

Koderne som laves i videoerne vil være til rådighed under hver enkelt video, således at du kan følge med i koderne mens vi laver dem og evt. kopiere og bruge dem selv..

Dette JavaScript kursus er bygget op på følgende måde:

Det er nemt at anvende JavaScript når du først er igang, så er bare at kaste dig ud i det!.

Under alle videoer finder du en "Quick Menu" som vist foroven. Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se..

Start dette kursus her: 1# Lær JavaScript fra bunden | En introduktion.

God fornøjelse!

Andre kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: