NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Lær JavaScript fra bunden | En introduktion

JavaScript kursus | Gratis danske videoguides
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Jeppe Borggaard Jørgensen

Velkommen til den første video i JavaScript kurset på NemProgrammering.dk. I denne video vil vi give dig en introduktion til kurset og til JavaScript helt generelt. Kurset forudsætter ikke, at du allerede kender til JavaScript, da vi starter helt fra bunden med de grundlæggende begreber og funktionaliteter.

JavaScript bruges på næsten alle hjemmesider nu til dags, og derfor har du taget den helt rigtige beslutning ved at vælge at følge med i dette kursus og lære JavaScript fra bunden. JavaScript bruges til at gøre hjemmesider dynamiske, således at indhold kan skjules, animeres, flyttes eller modificeres alt efter input fra brugeren. Det gør, at dine sider vil fremstå meget mere interaktive, og det åbner op for langt flere muligheder udover hvad CSS og HTML kan tilbyde. Efter dette kursus kan vi stærkt anbefale dig, at tage et kig på vores kursus om jQuery, da det ligger sig tæt op ad JavaScript.

Vi ønsker dig held og lykke med dette kursus.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Gratis JavaScript kursus, JavaScript tutorial, JavaScript vejledning, JavaScript kursus for begyndere, JavaScript programmering, JavaScript guides, JavaScript scripting, introduktion

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
René    25-04-2017

Fedt Søren! Synes det så cool din knægt på 12 ønsker at programmerer spil, bare jeg havde så ihærdig en far! Jeg håber i kommet videre med det, jeg vil helt klart også anbefale C# også Unity. Tiden er svær at estimerer, det tager noget tid, hvis ikke hele livet at blive klogere på. Det er jo nu engang sådan med kode, -sprog og udvikling, at det går forrygende stærkt. Igen, beret endelig hvad der skete også selvom han pludselig hellere ville stå på skateboard.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    22-02-2016

Hej Søren, Faktisk er det C# kurset du skal igennem inden Unity, da det er i C# der programmeres i den serie. Jeg vil dog mene at UNity serien godt kan være en stor mundfuld for en 12 årrig, da det godt kan gå lidt stærkt og man skal derfor virkelig have tungen lige i munden. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Søren    21-02-2016

Jeg har en søn på 12 år som gerne vil lære at programmere og senere lave egne spil. Som jeg forstår på videoerne vil dette kunne opnås ved at tage javascript kursus og så unity 3D kurset. Er der nogen der kan give et bud på hvor mange timer hvert af disse kurser det tager? Mvh Søren