Alt hvad du bør vide om NemProgrammering.dk
NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Om NemProgrammering.dk

I April måned 2011 blev NemProgrammering.dk lanceret. Formålet med siden var dengang at tilbyde læring om programmering og webudvikling igennem videotutorials og vejledninger - Videoerne skulle være 100% gratis, så alle der havde lyst, kunne kigge med! Dette er stadig det erklærede mål, selvom vi nu skriver .

I 2011 startede vi ud med nogle få og simple HTML og CSS videoer.
Vores koncept har dog fra starten været en stor succes, og sitet er derfor vokset kraftigt, således at vi i dag tilbyder serier indenfor HTML, HTML5, CSS, CSS3, PHP, MYSQL, ASP.NET, Linux webhosting, Wordpress, jQuery, Joomla, Prestashop, Opencart, XML, JavaScript, Objective-C, Java og meget mere. I alt over 400 gratis videoguides

Selvom sitet er vokset meget, er og bliver formålet det samme, nemlig at tilbyde nem og gratis læring igennem videoer.

Sitet kører iøjeblikket på version 2.0. Nederst på denne side kan du blandt andet se billeder af, hvordan NemProgrammering.dk så ud helt tilbage i 2011, da siden for første gang gik online.

Dette er derfor det perfekte sted at starte, hvis du kvit og frit vil lære at lave din egen hjemmeside eller programmere nogle små programmer/apps. Vi udbygger løbende sitet med flere videoer, og vi har den filosofi, at alle reklameindtægter skal gå ubeskåret til nye videoer. Disse nye videoer vil blive lavet af eksterne eksperter, som vi specifikt vil hyre til at lave serier indenfor de emner de specialiserer sig indenfor. Vi har forsøgt at beskrive, hvordan vores videotutorials og artikler er bygget op. Dette kan du læse mere om her.

Hvis du har mod på det, så tilbyder vi også, at du kan få udgivet dine egne videoer or artikler på siden. Læs mere om at blive gæsteblogger på NemProgrammering.dk her: Bliv gæsteblogger. Ellers er du også meget velkommen til at slutte dig til vores forum, hvor du kan diskutere og spørge om alt indenfor webudvikling og programmering.

webhub I 2014 blev NemProgrammering.dk en del af virksomheden WebHub ApS. WebHub ApS ejes af Thomas Skov Iversen, grundlægger af NemProgrammering.dk.

WebHub ApS driver udover NemProgrammering.dk også følgende sites:

NPWS.DK
Billig-Webhosting.dk
Billig-Bredbånd.nu
wpmanualen.dk
VideoZoo.dk
Beginnertuts.com

Med Venlig Hilsen
NemProgrammering.dk
En del af WebHub ApS, CVR: 36072970


NemProgrammering.dk version 1.0 (2011-2012)

NemProgrammering.dk version 1.0

NemProgrammering.dk version 1.5 (2012-2013)

NemProgrammering.dk version 1.5NemProgrammering.dk version 2.0 (2013-2015)

NemProgrammering.dk version 2.0NemProgrammering.dk version 3.0 (2015-nu)

NemProgrammering.dk version 3.0