NemProgrammering.dk logo

Skal vi hjælpe dig med WordPress?

WordPress hjemmesider
WordPress webshops
On-demand eksperthjælp
Grafisk design
Få svar senest på mandag
Udvalgte kunder og referencer TDC er en af vores kunder Omtale på business Anbefalet af WordPress Danmark Kunde Aarhus kommune

Vi tilbyder

Vi hjælper både små og store virksomheder samt privatpersoner. Nedenfor kan du se vores kompetenceområder.


Eksperthjælp

Har du allerede en hjemmeside eller webshop, men har brug for hjælp til de lidt mere indviklede opgaver og problemer?

Vi tilbyder et såkaldt "klippekort" til eksperthjælp. Med et klippekort kan du bruge klip til at få løst diverse opgaver. Ét klip svarer til én times arbejde. Vi kan nå rigtig meget på en time, og med et klippekort du kan hente os ind for at løse dine opgaver netop når du har behov for det.

Et klippekort til eksperthjælp kan eksempelvis bruges til:

 • Opsætninger af sider, menuer, tema og layout
 • Opsætning samt tilpasning af plugins
 • Designtilretninger
 • Udarbejdelse af grafiske elementer
 • Hatighedsoptimering
 • Spam/hacker beskyttelse
 • Gendannelse af side der er blevet hacket
 • SOS-hjælp til løsning af fejl og kritiske nedbrud
 • Speciale-kodet løsninger
 • Flytning af hjemmeside

Vi kan i store træt hjælpe dig med alt, der relatere til din hjemmeside eller webshop

5 klip koster 2.700,- ekskl. moms
10 klip koster 4.900,- ekskl. moms

Kontakt os for et tilbud på eksperthjælp.

Kontakt os for eksperthjælp

Hjemmesider

Vi tilbyder professionelle hjemmesideløsninger til yderst konkurrencedygtige priser. Vi udvikler hovedsageligt i WordPress, således at du efterfølgende selv kan vedligeholde siden. Hos os er service i højsæde, og vi sørger derfor altid for at holde en tæt kontakt og dialog både før, under og efter udarbejdelsen af din hjemmeside.

En hjemmesideløsning starter fra 5.499,- ekskl. moms.

Få et tilbud på en hjemmeside

Webshops

Vi udvikler selvfølgelig også webshops i blandt andet WordPress. Hvis du vil have os til at lave en flot og brugervenlig webshop, så kontakt os nedenfor for et uforpligtende tilbud.

Vores webshop-løsninger starter fra 8.499,- ekskl. moms og inkluderer installering og opsætning af Wordpress, WooCommerce webshop system og et valgfrit tema.

Vores udvidede webshop-løsninger koster fra 14,499,- ekskl. moms og inkluderer udover ovennævnte blandt andet:

 • Opsætning af betalingsgateway til betaling med betalingskort
 • Opsætning og installering af nødvendige plugins i overensstemmelse med dine behov
 • Udvidet opsætning af tema (mulighed for ændringer i fonts, farver, struktur mm.)
 • Support, hvis du er i tvivl om noget i systemet, efter vi har givet en grundig introduktion
 • Opsætning af de første 10 sider og 10 produkter

Få et tilbud på en webshop

Grafiske opsætninger

Vi tilbyder også at klare dine grafiske udfordringer. Det kan være hjælp til at lave webdesign, banner-annoncer, en brochurer, flyers, visitkort, kundemagasiner, roll-ups, messemateriale og lignende. Vi løser stort set samtlige InDesign opgaver. Da vi både dækker dine grafiske og programmeringsmæssige behov, kan vi i de fleste tilfælde fungere som den faste, eksterne samarbejdspartner for dit firma.

Få et tilbud på grafisk arbejde

Det siger kunderne

foa kunde

Jeg var forholdsvis ny i brugen af WordPress, og havde brug for lidt vejledning samt hjælp til at lave nogle ændringer, der gik ud over skabelonen. Jeg kom i gode hænder og fik hjælp over Skype, af en medarbejder, der vidste hvad han talte om. Jeg fik en virkelig god og kvalificeret service. Alt i alt en imødekommende og effektiv hjælp. Lise Vibeke Larsen Webformidler og konsulent hos FOA

Team Direct kunde

Jeg vil fremhæve tre færdigheder, som jeg har oplevet. Teknisk kompetence – til at etablere løsninger som fungerer i markedsføringen. God tidsforståelse – hurtig til at løse aftalte opgaver, og der følges hurtigt og rettidigt op på opgaver. Selvstartende – god til at komme med forslag og til at løse småting, som ikke er nævnt i kravspecifikationen. Claus Fardal Ejer af Team Direct ApS

Kontakt

NemProgrammering.dk
Ceres Allé 7
8000 Aarhus C
Skriv til os

Kontaktpersoner

Thomas Thomas
Michael Michael

Hjælp til WordPress

Har du din egen WordPress blog, hjemmeside eller webshop, og har du brug for hjælp til teknisk udvikling og support, så lad os hjælpe dig!

Vi er eksperter i WordPress, og vi har mange års erfaring i at hjælpe både private og erhvervsdrivende med deres WordPress sider. Vi tilbyder hjælp til samt udvikling af WordPress hjemmesider igennem vores egent interne webbureau. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

WordPress er et af de mest brugervenlige hjemmesidesystemer der findes, og mange vælger derfor at bygge deres hjemmeside, blog eller webshop i netop dette system.

Langt de fleste mennesker kan finde ud af at oprette indlæg, oprette sider, opsætte en widget, definere en menu eller indsætte et billede eller banner på en side, men der findes også elementer af WordPress, som kun de færreste kender til. Bevæger man sig nemlig en smule udover de gængse tilpasningsmuligheder bliver WordPress nemlig pludselig ikke helt så simpelt og brugervenligt, som det ellers normalt er. Man skal pludselige hen og rette i templates, skrive ny CSS og måske ligefrem kode PHP, for at få lavet de rettelser eller forbedringer som man ønsker, og det kan for mange være en stor og ikke mindst tidskrævende opgave.

Derfor tilbyder vi professionel hjælp til WordPress. Helt konkret så tilbyder vi det vi kalder for "WordPress Eksperthjælp". Eksperthjælp kan du købe på et klippekort, hvor ét klip svarer til én times arbejde.

Du kan vælge at anvende dine klip, hvornår du vil, og du kan tilmed vælge kun at bruge et halvt klip ad gangen. Så hvis du eksempelvis stod i en situation, hvor du godt kunne tænke dig, at få opsat et specielt billedgalleri på din hjemmeside, så kunne du kontakte os for at få det gjort. Tager vi kun 30 minutter om at udføre arbejdet, så trækker vi kun et halvt klip på dit klippekort, og du vil så have de resterende klip tilbage til at bruge på andre opgaver. Klippekort kan købes med 5, 10 og 20 klip. Jo flere klip du køber jo billigere er det selvfølgelig.

Med et klippekort i hånden fra Instance.dk får du altså en hotline til WordPress hjælp, som du kan vælge at bruge præcis hvornår du vil.

Udover klippekort tilbyder vi selvfølgelig også at lave hele din hjemmeside for dig i WordPress. Du kan høre mere om vores eksperthjælp, klippekort og totalløsninger ved at kontakte os.