NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Gratis HTML5 kursus - Video-guides for begyndere
Velkommen til vores HTML5 videokursus!

gratis!
Gratis!
Med dette kursus i HTML5 vil du lære alle de nye muligheder, der findes i HTML5. Kurset forudsætter at du allerede kender til HTML, så hvis du ikke allerede har set vores HTML-kursus for begyndere, så se gerne det først.
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
11 danske videolektioner
2 timers undervisning
Stil spørgsmål

HTML5 er den nye standard inden for HTML, og det er derfor en rigtig god idé, at få sat sig ind i de mest basale ting inden for HTML5. For at hjælpe dig i gang med HTML5 har vi her på sitet sammensat 10 danske video-vejledninger, der vil guide dig igennem de mest basale emner inden for HTML5.

Da HTML5 bygger videre på grundelementerne fra HTML, anbefaler vi, at du ser følgende grundlæggende HTML kursus, inden du kaster dig ud i HTML5:

HTML kursus for begyndere

Når du har fået godt styr på både det grundlæggende HTML og HTML5, anbefaler vi, at du også tager et kig på CSS3, da CSS3 og HTML5 er yderst kraftfulde sammen.

Husk på at du under alle videoer kan stille spørgsmål, og skulle du have flere og mere komplicerede spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig på vores forum.

Dette HTML5 kursus vil blandt andet undervise dig i:

HTML5 introducerer en lang række nye elementer til det oprindelige HTML. Eksempelvis er der kommet helt nye header, footer, nav og article elementer, som har til formål at forbedre din hjemmesides læselighed i henhold til søgemaskiner. De nævnte elementer definerer de vigtigste områder af en hjemmeside, og hvad søgemaskinen kan forvente at finde netop der. Nav elementet fortæller f.eks. søgemaskinen, at dette område vil indeholde links til at navigere rundt på siden med. Artikel elementet er formentlig det vigtigste nye element, da det angiver, at det er her alt dit hovedindhold på siden vil blive præsenteret.

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Start dette online-kursus her: HTML5 kursus - Video 1

God fornøjelse!

Andre relevante kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: