NemProgrammering.dk logo

Google Tag Manager kursus

gratis!
Google Tag Manager kursus
Gratis!
Med dette gratis kursus i Google Tag Manager, vil du lære, hvordan du implementerer og bruger Google Tag Manager på din egen hjemmeside eller webshop. Du behøver ikke at oprette en bruger eller registrere dig for at komme i gang!
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
6 danske videolektioner
1 times undervisning
Din underviser Kasper Gregersen
Kasper Gregersen
Selvstændig Google Ads Specialist siden 2019
Stort fokus på korrekt og brugbar data
En af DK's førende Google Tag Manager Specialister

På dette Google Tag Manager kursus vil Kasper fra kaspergregersen.dk lære dig, hvordan du kommer godt i gang med at bruge Google Tag Manager (GTM).

Kurset er 100% gratis, og du behøver ikke engang at oprette en bruger eller registrere dig for at komme i gang.

I kurset vil du blive introduceret til Google Tag Manager i et tempo og sprog, som alle kan forstå, også selvom du ikke har arbejdet med “IT” før.

Efter kurset vil du være i stand til at navigere rundt i Google Tag Manager, opsætte det på din hjemmeside, opsætte dine egne tags og få en forståelse for, hvordan Google Tag Manager grundlæggende “fungerer”.

Dette kursus er relevant for alle, der arbejder med en hjemmeside eller webshop. Det er dog særligt relevant for dig, der er nysgerrig på, hvad Google Tag Manager kan gøre for at strømline din hjemmeside. Det kan også være, at du er begyndt at arbejde med Google Tag Manager, men har brug for en bedre forståelse af værktøjet.

Lektioner i dette kursus

1 Hvad er Google Tag Manager? 05:34

I lektion 1 får du en overordnet introduktion til Google Tag Manager. Du vil klogere på, hvad et 'tag management system' er, og hvorfor Kasper anbefaler Google Tag Manager.

2 Opsætning af Google Tag Manager 06:11

I lektion 2 får du en gennemgang i, hvordan du opsætter en Google Tag Manager konto. Du bliver trin-for-trin hjulpet til at oprette en konto til at få den implementeret på din hjemmeside.

3 Gennemgang af Google Tag Manager 06:36

I lektion 3 får du en gennemgang interfacet i Google Tag Manager. Der er desværre mange, der bliver en smule overvældet over de mange muligheder i Google Tag Manager, men sådan behøver det ikke være.

4 Tags, triggers og variabler i Google Tag Manager samt opsætning af Google Analytics 06:41

I lektion 4 får du en gennemgang af essensen af Google Tag Manager, nemlig tags, triggers og variabler.

5 Opsætning af hændelser i Google Tag Manager + mål i Google Analytics 07:10

I lektion 5 arbejder du videre med din Google Analytics konto. I lektionen viser Kasper hvordan du kan bruge Google Tag Assistant til at se, hvordan hjemmesiden og Google Tag Manager snakker sammen. 

6 Offentliggøre dine tags & afslutning 05:54

I lektion 6 skal vi have offentliggjort dine ændringer i din Google Tag Manager konto.

Andre kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: