NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Objektorienteret MySQLi kursus
Danske MySQLi OOP video-tutorials

gratis!
Gratis!
Har du allerede styr på grundlæggende MySQL? Så kan du udbygge din viden med dette kursus i objektorienteret MySQL! Kurset er selvfølgelig gratis, så det er bare at komme i gang!
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
5 danske videolektioner
1 times undervisning
Stil spørgsmål
Din underviser Jeppe B. Jørgensen
Jeppe B. Jørgensen

Som en del af MySQLi kurset på NemProgrammering.dk tilbyder vi en rækker videoer vedrørende objektorienteret MySQLi (MySQLi OOP).

MySQLi er en database-håndterings API til PHP. MySQLi er det ene af to indbyggede alternativer til PHPs traditionelle MySQL API. Da den gamle MySQL API på mange områder kan være risikabel at bruge rent sikkerhedsmæssigt, er det en god idé, at begynde at bruge den nye API, som netop ikke har de samme sikkerhedshuller.

Specielt den objektorienterede tilgang til MySQLi vil gøre din databaseintegration på din hjemmeside mere sikker, og derfor anbefaler vi, at du altid lærer MySQLi OOP, efter du har lært procedural MySQLi.

Dette MySQLi OOP kursus forudsætter derfor, at du har gennemført følgende kurser:

PHP kursus for begyndere
MySQLi kursus for begyndere

Dette MySQLi OOP kursus vil blandt andet undervise dig i:

Under hver video vil der være en række øvelser, som vi anbefaler dig at lave. Disse øvelser vil forbedre din indlæring, og hjælpe dig til at forstå de emner vi underviser i bedre.

Hvis du ikke er 100% klar over hvad MySQLi sådan helt generelt er, så er det en god ide, hvis du først læser følgende, inden du går i gang med videoerne: Hvad er MySQLi?

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Kom i gang med at lære objektorienteret MySQLi her: MySQLi OOP introduktion

Andre kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: