NemProgrammering.dk logo
3 måneders gratis webhotel til alle NemProgrammering.dk brugere! Få din UnoEuro Rabatkode her
UnoEuro rabatkode

2D spiludvikling med Unity
Gratis Danske Video-tutorials

gratis!
2D spiludvikling i Unity
Gratis!
Lær at lave dit eget spil med Unity! Vi viser dig, hvordan du laver 3 forskellige spil, så du får blod på tanden og masser af ideer til at lave dit eget spil.
Inkluderet:
Ubegrænset adgang
25 danske videolektioner
4 timers undervisning
Din underviser Lars Mathisen
Lars Mathisen

Kunne du godt tænke dig at lære at lave dine egen 2D spil? Så er du kommet til det helt rette sted! Vi vil nemlig igennem en lang række video-tutorials undervise dig i, hvordan du med Unity3D og C# programmering kan lave dine helt 2D egne spil. Kender du ikke allerede til programmering med C#, så kan du lære det gratis her: C# kursus for begyndere.

Vil du gerne lære at lave 3D spil?

unity3d 3d spiludvikling

Hvis du hellere vil lære at lave nogle fede 3D spil, så hop istedet til vores 3D spiludviklings kursus.
På kurset vil du lære at lave et FPS spil fra bunden, hvor der både er fjender du skal skyde og samtidig indsamle resourcer for at crafte mere liv. Klik ind og se vores introvideo til kurset, hvor du også vil se det spil du vil lære at lave.

I dette kursus vil vi lave 3 forskellige 2D spil:

1 - "Click Spammer" - Hvem kan klikke hurtigst?
2 - "Run Like a Mofo" - Udgå forhindringer og huller alt imens du indsamler points.
3 - "Space Shooter" - Styr dit rumskib igennem universet og skyd meteorer ned.

Alle tre spil vil blive introduceret og vist frem i den første video. I de efterfølgende videoer vil vi gennemgå en masse genelle emner og funktioner i Unity, og herigennem samtdig opbygge disse spil fra bunden

Da vi igennem videoerne vil skrive en del kode er det bestemt en fordel, hvis du kender til programmering i forvejen. Hvis du ikke kan programmere skal du dog ikke fortvivle, da du under hver video kan hente, kopiere og bruge de scripts vi skriver i den givne video. Det er altså ikke et krav, men en fordel at kunne programmere. Som følge af dette vil der være nedenstående forudsætninger for at kunne være med på dette kursus:

- Du har lyst til at lære og har mod på selv at arbejde med tingene.
- Du har en Windows Computer eller Mac.
- Du har downloadet Unity. Programmet er gratis, så alle kan hente og installere det.
- Du har kendskabt til eller lyst til at lære at programmere.

Følgende emner vil blive behandlet i dette kursus om spiludvikling i Unity:

Unity er som beskrevet ovenfor et gratis stykke software, som du kan hente på Unity´s hjemmeside. Der findes også en betalt pro-version, men i denne serie vil vi anvende den gratis version. Kurset vil fokusere på spiludvikling i 2D, men du vil sagtens kunne bruge mange af de elementer du lærer i videoerne til 3D spil-udvikling også. Under alle vores videoer vil du kunne hente de assets vi bruger igennem videoen. Med assets menes der scripts, billeder, lyde og animationer. Derudover vil du også kunne downloade det færdige projekt vi laver i hver video. På denne måde kan du anvende de færdige filer og scripts, hvis du ikke kan få dit eget projekt til at virke.

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Vi ønsker dig held og lykke med dette kursus om spiludvikling i Unity!

Andre kurser fra NemProgrammering.dk


Denne side blev sidst opdateret: