NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Spiludvikling med Unity
Gratis Danske Video-tutorials

gratis!
unity kursus Tag dette Unity kursus for begyndere idag!
Start kursus
Videolektioner: 24 Kursus længde: 6 timer Adgang: Ubegrænset Pris: Gratis!

Kunne du godt tænke dig at lære at lave dine egen spil? Så er du kommet til det helt rette sted! Vi vil nemlig igennem en lang række video-tutorials undervise dig i, hvordan du med Unity 3D og C# programmering kan lave dine helt egne spil. Kender du ikke allerede til programmering med C#, så kan du lære det gratis her: C# kursus for begyndere.

I dette kursus vil vi lave 3 forskellige spil:

1 - "Click Spammer" - Hvem kan klikke hurtigst?
2 - "Run Like a Mofo" - Udgå forhindringer og huller alt imens du indsamler points.
3 - "Space Shooter" - Styr dit rumskib igennem universet og skyd meteorer ned.

Alle tre spil vil blive introduceret og vist frem i den første video. I de efterfølgende videoer vil vi gennemgå en masse genelle emner og funktioner i Unity, og herigennem samtdig opbygge disse spil fra bunden

Da vi igennem videoerne vil skrive en del kode er det bestemt en fordel, hvis du kender til programmering i forvejen. Hvis du ikke kan programmere skal du dog ikke fortvivle, da du under hver video kan hente, kopiere og bruge de scripts vi skriver i den givne video. Det er altså ikke et krav, men en fordel at kunne programmere. Som følge af dette vil der være nedenstående forudsætninger for at kunne være med på dette kursus:

- Du har lyst til at lære og har mod på selv at arbejde med tingene.
- Du har en Windows Computer eller Mac.
- Du har downloadet Unity. Programmet er gratis, så alle kan hente og installere det.
- Du har kendskabt til eller lyst til at lære at programmere.

Følgende emner vil blive behandlet i dette kursus om spiludvikling i Unity:

Unity er som beskrevet ovenfor et gratis stykke software, som du kan hente på Unity´s hjemmeside. Der findes også en betalt pro-version, men i denne serie vil vi anvende den gratis version. Kurset vil fokusere på spiludvikling i 2D, men du vil sagtens kunne bruge mange af de elementer du lærer i videoerne til 3D spil-udvikling også. Under alle vores videoer vil du kunne hente de assets vi bruger igennem videoen. Med assets menes der scripts, billeder, lyde og animationer. Derudover vil du også kunne downloade det færdige projekt vi laver i hver video. På denne måde kan du anvende de færdige filer og scripts, hvis du ikke kan få dit eget projekt til at virke.

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Vi ønsker dig held og lykke med dette kursus om spiludvikling i Unity!

Andre relevante kurser fra NemProgrammering.dk


Denne side blev sidst opdateret: