NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

HTML kursus for begyndere
Gratis danske HTML video-tutorials

gratis!
Gratis!
På dette onlinekursus vil du lære at kode HTML fra bunden, så du selv kan lave din egen simple hjemmeside med HTML. Kurset er for begyndere, så alle kan være med!
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
17 danske videolektioner
2 timers undervisning
Stil spørgsmål
stjerne1
stjerne2
stjerne3
stjerne4
stjerne5
Mød nogle af vores 3000+ kursister
Din underviser Thomas Iversen
Thomas Iversen
Grundlægger af NemProgrammering.dk
Udvikler og underviser

Dette er et online HTML-kursus for begyndere, som igennem en lang række videolektioner vil lære dig at kode HTML. Vi starter fra bunden med de grundlæggende HTML koder, og slutter af når du har lært at lave din helt egen simple hjemmeside ved hjælp af HTML.

Kurset forudsætter ikke, at du tidligere har arbejdet med hjemmesider eller har erfaring med webudvikling. HTML er nemlig typisk det man starter med at lære, hvis man gerne vil igang med en hjemmeside, webshop, eller blog. Det kan dog være en god idé lige at få en generel forståelse af HTML, inden du begynder at kode, og derfor anbefaler vi, at du læser denne korte artikel først: Hvad er HTML?

Når du har gennemgået alle vores HTML videolektioner, og føler at du har godt styr på HTML, så anbefaler vi, at du fortsætter til vores CSS kursus. CSS er det næste step efter HTML, og vi vil i vores CSS kursus lære dig, hvordan du med CSS kan gøre din HTML-sider meget flottere at se på.

Herunder finder du en komplet lektionsplan for dette HTML-kursus for begyndere.

Selvom dette kursus ikke forudsætter specifik viden om at lave hjemmesider, så anbefaler vi alligevel, at du eventuelt starter med at læse følgende artikler inden du begynder dette kursus: Hvad koster det at lave en hjemmeside?, Tips og tricks til at lave din egen hjemmeside og Sådan får du din hjemmeside online. Disse artikler vil give dig værdifuld information og viden, som du kan bruge, når for alvor skal have din hjemmeside lagt ud på nettet.

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Start vores gratis HTML kursus her: Lektion #1 - Gratis HTML editor

God fornøjelse!

Andre relevante kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: