NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Webhotel Guide
Din guide til at vælge det rigtige webhotel

På denne side finder du en lange række artikler og guides, som vil hjælpe dig til at vælge det rigtige webhotel. Vi vil blandt andet give dig en sammenligning af en lang række danske webhoteller, således at du nemt kan se forskellen på dem både med hensyn til pris og specifikationer.

Til hver specifikation finder du selvfølgelig også en forklaring, så du ved hvad der menes når man f.eks. taler om "maksimum trafik" på et webhotel. Derudover har vi også tænkt lidt på din økonomi og finkæmmet helle nettet for alle de rabatkoder der findes til webhoteller lige nu. Brug disse rabatkoder når du køber webhotel og spar en del penge.

En række af vores guides nedenfor vil også forklare dig, hvordan du finder og vælger det rette domæne. Det er nemlig ikke helt lige meget hvilket domænenavn du vælger, da der er en masse ting i forhold til branding, SEO og teknik, som du skal have med i dine overvejelser når du skal finde på et godt domænenavn.

Hvis du er helt grøn når det kommer til webhoteller, så har vi selvfølgelig også skrevet et par korte forklaringer på hvad henholdsvis et webhotel og et domæne er. Så tag et kig på vores guides nedenfor og bliv meget klogere på webhotel-junglen.Vi håber at vores guides ovenfor har givet dig en bedre forståelse af, hvordan webhoteller og hosting branchen helt generelt fungerer. Forhåbentlig har du også fået så god indsigt i de forskellige udbydere og webhotel-løsninger, at du nu er parat til at gå ud og købe præcis de webhotel du og din hjemmeside eller webshop har brug for.

Skulle du have flere uafklarede spørgsmål til hosting og webhoteller eller har du blot nogle opfølgende spørgsmål til vores artikler, så skal du være mere end velkommen til at skrive på vores forum, hvor vi (redaktørerne på NemProgrammering.dk) samt en masse andre hjælpsomme brugere sidder klar til at hjælpe alle så godt vi kan med de spørgsmål du måtte have.