NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Rabat på hosting
En samling af kuponkoder til webhoteller

Vi har gjort det hårde arbejde for dig og gennemgået nettet for alle de kuponkoder der findes til webhoteller lige nu. Nogle giver mere rabat end andre, men fælles for dem alle er, at du vil spare penge hvis du vælger at anvender dem. Herunder har vi smidt dem ind i en tabel, så du har en samlet overblik.

Tabellen vil blive opdateret løbende, så altid kan være sikker på at den indeholder kuponkoder der virker.Desværre er det sjældent alle webhotel-udbydere som tilbyder rabatkuponer på sammen tid, og du må derfor ikke forvente at finde rabatkouponner til samtlige webhoteller på markedet her på siden.

Swipe til venstre for at se mere.
Udbyder Rabatten Rabatkode
Simply.com webhotelVIS
RABATKODEN!
3 mdr. gratis webhotel rabat-Simply.com
nordicway webhotelVIS
RABATKODEN!
67% rabat rabat-nordicway
One.com webhotelVIS
RABATKODEN!
70% rabat rabat-One.com
DanDomain webhotelVIS
RABATKODEN!
Halv pris 1. år rabat-DanDomain
cHosting webhotelVIS
RABATKODEN!
20% rabat rabat-cHosting
Azehosting webhotelVIS
RABATKODEN!
30% rabat rabat-Azehosting
WPhosting webhotelVIS
RABATKODEN!
25% rabat på webhotel rabat-WPhosting
Data senest opdateret: 30.03.2020

Har du allerede bestemt dig for, hvilken webhostingløsning du gerne vil have, så kan du bruge den ovenstående liste til måske at spare lidt penge på det køb du alligevel har tænkt dig at gøre. Har du ikke bestemt dig endnu, så er det ikke en god ide at vælge et webhotel udfra, hvor du kan få mest rabat.

Istedet bør du sætte dig grundigt ind i, hvad du egentlig har brug for og hvad webhotellet tilbyder dig overordnet set. Det kan derfor være en rigtig god ide også at læse vores artikler om Danmarks billigste webhotel og Danmarks bedste webhotel samt vores sammenligning af Danske webhoteller inden du tager din beslutning. Disse artikler vil nemlig guide dig sikkert igennem webhotel-junglen, og forhåbentlig hjælpe dig til at vælge det webhotel der passer til netop dig og dine behov.

Du kan læse mere om de enkelte udbydere og den rabat de tilbyder her:

Vi håber at du med denne oversigt finder det webhotel du har brug for og samtidig sparer lidt penge på det.