NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Cliche kuponkode 2023
Spar penge på dit webhotel med denne kuponkode!

Med denne kuponkode får du:

Alt hvad du skal gøre er at trykke på "VIS KUPONKODEN!", og når du kommer til kassen hos , så indtaster du kuponkoden, som vil blive vist i feltet nedenfor.

VIS KUPONKODEN!Beskrivelse af Cliche

Hos Cliche koster det mindste webhotel til private kr. / måned, mens den dyreste koster kr / måned. Derudover skal du betale kr. i oprettelse. Oprettelsesgebyrer i denne størrelsesorden er meget typisk for webhotel-branchen.

Cliche er en svenskejet virksomhed. De har dog også kontorer i Danmark, nærmere bestemt Køge. Hjemmesider og webshops hos Cliche bliver hostet fra danske servere, hvor det erklærede mål, sat af Cliche selv, er at opnår 99,95% oppetid.

Hos Cliche kan du som et af de eneste steder i Danmark få support per telefon, selv hvis du køber et af de helt små privat-webhoteller. Dette er ret unikt, fordi langt de fleste webhotel-udbydere typisk ikke finder det rentabelt at have telefonsupport og derfor kun tilbyder support per e-mail og chat. Det kan derfor være en god ide at undersøge om der virkelig er hold i, at Cliche tilbyder telefonsupport inden du bestemmer dig endeligt for at købe webhotel hos dem.

Cliche tilbyder nogle af de billigste webhoteller i Danmark. Du må dog ikke lade dig forblænde af prisen, og i stedet sætte dig ind i hvad du rent faktisk får. På de mindste af deres webhoteller kan du eksempelvis kun anvende HTML og CSS. Det betyder at du ikke kan anvende CMS´er som f.eks. WordPress og Joomla! som kræver teknologierne PHP og MySQLi for at køre. Disse teknologier er ikke inkluderet i de helt små webhoteller hos Cliche, og det skal du derfor være opmærksom på inden du køber.

Cliche får på Trustpilot en score på stjerner ud af 10 mulige. Dette er ikke vildt imponerende, hvis man sammenligner med andre webhotel-udbydere på det Danske marked.

På Cliches´s egen hjemmeside kan du læse meget mere om deres forskellige produkter og ydelser: Cliche.