NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Gratis jQuery kursus
Video-guides for begyndere

Velkommen til dette gratis danske jQuery video-kursus på NemProgrammering.dk. Kurset er for jQuery begynderen, men videoerne forudsætter dog, at du allerede har en smule kendskab til JavaScript og HTML. Hvis du ikke har dette, anbefaler vi, at du ser følgende kurser inden du går i gang med jQuery:

HTML kursus for begyndere
JavaScript kursus for begyndere

Vi vil i dette kursus starte ud med de grundlæggende emner indenfor jQuery, og til sidst slutte af med nogle lidt mere avancerede jQuery eksempler. Videoerne hører til de lidt mere avancerede her på sitet, og du skal derfor holde tungen lige i munden for at følge med.

Hvis du ikke er 100% sikker på, hvad jQuery egentlig er, så kan du læse mere her: Hvad er jQuery? samt længere nede på denne side.

I dette kursus vil vi gennemgå følgende emner:

Kort fortalt så er jQuery er et modificeret JavaScript framework, der formidler og arbejder på at simplificere JavaScript/HTML integrationen. jQuery et kraftigt værktøj, der tilbyder en masse smarte muligheder, som gør livet for webudviklere en del nemmere. jQuery er utrolig populært, og det bruges på mange store sider såsom Google og Twitter. Content Management Systemet WordPress bygger også i høj grad på jQuery funktionalitet.

Sagt på en simpel måde: Hvis du vil lave smarte og lækre applikationer med JavaScript, men med koder der er simple og let forstålige, så er jQuery løsningen.

Vi håber, at du med dette jQuery kursus vil kunne få en god basisviden indenfor emnet, og måske få mod på selv at arbejde videre med dine egne jQuery applikationer.

Under alle videoer finder du en "Quick Menu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Start kurset her: jQuery kursus for begyndere

Denne side blev sidst opdateret:


Forum stats

  • 1111 Antal brugere
  • 1581 Antal emner
  • 7949 Antal indlæg

Deltag selv!

Nyt fra vores bloggere

Besøg vores webbureau

WordPress Hjemmeside