NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Kom igang med jQuery - simpel selecting

jQuery kursus | Gratis danske videoguides for begyndere
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Thomas Kjærgaard

HTML kilde filerne Download kildekoden fra videoen her!

I denne video vil du få en kort introduktion til hvad Jquery egentlig er og hvad det kan bruges til. Kort fortalt så er jQuery er et modificeret JavaScript framework, der formidler og arbejder på at simplificere JavaScript/HTML integrationen. jQuery et kraftigt værktøj og det tilbyder en masse smarte muligheder som gør livet for en web-udvikler en del nemmere. Jquery er utrolig populært, og det bruges på mange store sider såsom Google og Twitter. Content manament systemet Wordpress bygger også i høj grad på Jquery funktionalitet.

For at komme igang med jQuery, skal du først hen og downloade det, og det viser vi selvfølgelig også, hvordan du gør i denne video. I denne video vil vi også gennemgå, hvordan du kan lave simpel selecting med jQuery. Selecting er en af de grundlæggende ting man skal lære for at bruge jQuery.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: jQuery kursus, jQuery guide, Gratis jQuery undervisning, jQuery video tutorials på dansk, jQuery introduktion, muligheder med jQuery, jQuery, select, selecting, css

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Martin     15-04-2015

Troede at det var for begynder ! Du taler for hurtigt og laver bare tingene derud af. Virker lidt som at du køre på rutine fra arbejde. (Ikke noget dårligt). Men føler ikke at der var meget begynder start over denne video omkring Jquery.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Benjamin    26-12-2012

Hmm prøv af lav en ny med den Nye Update :)jquery-1.8.3.min.js Det er ikke det sammme fordi det fucker op ved mig