NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

CSS kursus
Gratis danske CSS video-tutorials

gratis!
css kursus Tag dette CSS kursus for begyndere idag!
Start kursus
Videolektioner: 18 Kursus længde: 1,5 time Adgang: Ubegrænset Pris: Gratis!

Velkommen til CSS kurset på NemProgrammering.dk

Dette er et CSS grundkursus som vil lære dig alle de basale elementer af CSS, således at du efterfølgende kan kaste dig ud i alle de nye muligheder man har med CSS3. Du vil med dette kursus kunne lære, hvordan du styler dine HTML-elementer på din hjemmeside med CSS. Vi starter helt fra bunden, så selvom du aldrig har arbejdet med CSS før, vil du stadig kunne følge med. Kurset forudsætter dog, at du allerede kender til HTML, idet HTML er en forudsætning for at arbejde med CSS. Hvis du ikke allerede kender til HTML, så anbefaler vi dig at se følgende kursus, inden du kaster dig ud i CSS:

HTML kursus for begyndere

Undervisning vil foregå igennem video-tutorials, hvor vi i hver video vil præsentere og gennemgå et specifikt emne indenfor CSS. Det . Denne CSS egenskab vil blive vist og forklaret i praksis, så du ved hvor og hvordan den bruges på en hjemmeside.

Den CSS kode som laves i hver video vil være tilgængelig under hver video, således at du kan kopiere og arbejde videre med den selv.

Vil tilbyder følgende video-tutorials om CSS:

Under alle vores videoer har du mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer. Vi anbefaler dog, hvis dine spørgsmål er mere indviklet, at du henvender dig på vores forum, hvor en masse CSS eksperter sidder klar til at hjælpe.

Derudover finder du også under alle videoer en "QuickMenu". Med denne kan du hurtigt og nemt navigere til netop den video du gerne vil se.

Start vores gratis CSS kursus her: Introduktion til CSS
God fornøjelse....

Andre relevante kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: