NemProgrammering.dk logo

Tjen penge online med affiliate marketing

299 DKK
[8]
Med dette danske kursus i affiliate marketing vil du lære, hvordan du kan tjene penge online med din egen affiliate-forretning. Lær hvordan du skaber en passiv indtægt, som du potentielt vil kunne leve af!
Ubegrænset adgang Info
23 danske videolektioner
5 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis
stjerne1
stjerne2
stjerne3
stjerne4
stjerne5
Mød nogle af vores 3000+ kursister
Kurset er senest opdateret og/eller gennemgået: 2. april 2023
Din underviser Thomas Iversen
Thomas Iversen
Arbejdet med affiliate marketing siden 2011
Lever bl.a. af affiliate marketing
Grundlægger af NemProgrammering.dk

Med dette danske online kursus vil jeg lære dig, hvordan du starter din egen online affiliate-forretning fra bunden.

Du vil lære, hvordan du kan tjene penge online med affiliate marketing, hvis du er villig til at investere den tid og energi det kræver.

Affiliate marketing associeres af mange med en passiv indkomst, og det kan det også sagten blive, hvis du gør det rigtigt. Det er dog ikke nemt at gøre det rigtigt, og mange når aldrig at komme rigtig i gang, før de giver op.

Med dette kursus vil jeg give dig de værktøjer og den viden der skal til, for at du kan lykkes med at skabe en bæredygtig affiliate-forretning, der i fremtiden måske kan tjene penge til dig, mens du sover og/eller holder fri.

Det er vigtigt at understrege, at dette IKKE er et “quick-fix”, der lover dig hurtig adgang til nemme penge, og du må således forvente, at det du lærer, først vil give et afkast efter flere ugers seriøst arbejde.

Hvis du til gengæld følger mine råd i kurset og arbejder målrettet med din affiliate-forretning, så har du her en reel mulighed for at tjene et betydeligt beløb online hver eneste måned.

Se den fulde lektionsplan

Lektioner i dette kursus

1 Hvad er affiliate marketing? | Introduktion til affiliate marketing 7:45 Gratis video

I denne video vil du lære, hvad affiliate marketing er og hvordan det fungerer. Du vil få en forståelse af, hvordan du som affiliate kan tjene penge online ved at henvise kunder til forskellige annoncører.

2 Sådan tjener du penge som affiliate 15:34

I denne videolektion vil du se, hvad det egentlig koster at komme i gang med affiliate marketing. Vi skal også se, hvordan du bliver betalt som affiliate, samt hvilke typer affiliate sider der findes.

3 Sådan fungerer teknikken bag affiliate marketing 11:16

I denne video skal vi se på teknikken bag affiliate marketing. Du vil blandt andet lære, hvordan man afgør hvem der får kommisionen, hvis flere affiliate har været med til at henvise den samme kunde.

Kend dit affiliate netværk

4 Danske affiliate netværk | Disse bør du anvende! 8:39

I denne videolektion får du et komplet overblik over de danske affiliate netværk, du bør tilmelde dig, hvis du er begynder og lige startet ud med affiliate. Vi gennemfår fordele og ulemper ved hvert netværk.

5 Sådan kommer du i gang med PartnerAds | Komplet start-guide 18:06

I denne video viser vi dig helt konkret, hvordan du får oprettet dig hos PartnerAds, hvordan du ansøger kampagner, hvordan du deeplinker og meget mere - kort sagt en komplet startguide til det danske affiliate-netværk partnerAds.

6 Sådan kommer du i gang med AdService | Komplet start-guide 16:12

I denne video vil du lære, hvordan du opretter dig hos AdService og kommer i gang med at tjene penge online ved at bruge deres affiliate-kampagner. Du vil desuden få et par værdifulde tips til, hvordan du får det optimale ud af din AdService konto.

7 Sådan kommer du i gang hos Digital Advisor | Komplet start-guide 16:12

I denne video vil du lære, hvordan du helt konkret kommer i gang som affiliate hos Digital Advisor. Du vil lære at oprette dig samt bruge deres kampagner.

8 Sådan læser og forstår du affiliate-kampagner 14:14

I denne video vil du lære, hvordan du læser og forstår de enkelte kampagner. Inden for affiliate-marketing bruges der nemlig en masse nøgletal og termer, og disse er vigtige at forstå, for at kunne vælge de bedste kampagner, som du rent faktisk kan tjene penge på.

Vælg de mest profitable kampagner

9 Sådan vælger du de bedste og mest profitable affiliate-kampagner 7:48

Når du arbejder med affiliate marketing, så er det vigtigt, at du er god til at vælge de rigtige kampagner. I denne video vil du lære, hvordan du på baggrund af en række nøgletal udvælger præcis de kampagner, som du på sigt vil tjene mest på.

10 Sådan finder du et niche-emner, hvor konkurrencen ikke er så stor 10:35

I denne video vil du lære, hvordan du udvælger en niche til din affiliate-forretning, hvor der måske ikke er så meget konkurrence, og hvor det dermed er lettere at komme i gang. Du vil også lære, hvordan du spotter nicher, hvor der er meget konkurrence om affiliate-kronerne.

Opbygning af din affiliate-platform

11 Sådan vælger du din platform for din affiliate-forretning 14:27

I denne video vil du lære, hvordan du udvælger den rette platform for din affiliate-forretning. Lær f.eks. hvordan du nemt laver en sammenligningside på under 5 minutter.

12 Vedligeholdelse af affiliate-sider | Gør det nemt, og spar tid! 10:31

Når du arbejder med affiliate marketing, så er det vigtigt, at du konstant tænker over, hvordan du kan spare tid og optimere dine sider, så de er nemme at vedligeholde og drive. I denne video får du en række konkrete tips til, hvordan du kan skabe affiliate sider, som er nemme at opdatere og vedligeholde.

13 Manuelt vedligeholdelses-system til links 10:30

I denne video viser vi dig, hvordan du kan lave et system med php, som gør det nemt for dig at opdatere og vedligeholde dine affiliate-links.

14 SEO og affiliate marketing 13:47

I denne videolektion vil du lære om SEO i forhold til affiliate marketing. SEO er et utrolig vigtigt emne indenfor affiliate marketing, og uden SEO vil du have svært ved at skabe en egentlig forretning. Derfor kigger vi nærmere på emnet i denne video.

15 Sådan skaber du affiliate-landingssider der konverterer 15:34

I denne lektion vil du lære, hvordan du skaber affiliate landingssider, som skaber troværdighed og som konverterer til værdifulde kliks.

16 Sådan identificerer du emner til gode affiliate-artikler 9:53

I denne videolektion vil du lære, hvordan du nøje udvælger emner til affiliate-artikler, som både er noget folk efterspørger, og som ingen konkurrence fra andre affiliates har.

Succesfuld drift af din affiliate-forretning

17 Moms og love 6:56

I denne video vil du lære om, hvilke love du bør overholde, når du tjener penge online med affiliate marketing. Du vil desuden lære om moms på affiliateindtjening.

18 Opfølgning og A/B tests 9:22

Du vil i denne video lære, hvordan du efter du er kommet i gang, kan optimere dine kampagner og sider, så de konverterer endnu bedre.

19 Sådan anvender du Google Trends som affiliate 12:01

I denne video vil du se, hvordan du med Google trends kan spotte nye affiliate-muligheder samt droppe dem, som ikke ser ud til at ville give et afkast i fremtiden.

20 Psykologi i affiliate marketing 11:06

I denne lektion vil du lære, hvordan du som affiliate kan udnytte en række psykologiske faktorer til at skabe flere kliks på dine affiliate sider.

21 5 geniale WordPress plugins alle affiliates bør overveje 22:59

I denne video vil du få vist 5 super smarte plugins til WordPress, som vil optimere og forbedre dine affiliatesider. Vi skal blandt andet set på et plugin, som du ikke kan undvære, hvis du laver produktanmeldelser.

Inspiration og afsluttende ord

22 5 klassiske eksempler på affilate sider 11:04

I denne video guide vil du se 5 klassiske eksempler på affiliate-sider, som du kan bruge til inspiration til selv at tjene penge online med affiliate.

23 Afsluttende ord, andre relevante kurser og kursusbevis 2:33

I denne video runder vi kurset af med en kort opsummering samt en række anbefalinger til yderligere kurser, der kan gør dig til en endnu bedre affiliate marketer!

Hvor meget kan jeg tjene online med affiliate marketing?

Hvor meget kan jeg tjene online med affiliate marketing?

Der er nærmest ingen øvre grænse for, hvor meget du kan tjene online med affiliate marketing.

Det er dog vidt forskelligt, hvor meget folk tjener alt efter om de lever af det, eller om de har det som passiv bi-indtægt. Lever du af det, kan du nemt tjene 20-30.000 ex moms per måned, mens folk der har det som bi-indtægt typisk tjener 2-5.000 om måneden ex. moms.

Jeg selv har sider, som tjener mellem 15 og 20.000 ex moms om måneden. Sider som jeg ikke bruger mere end 3-5 timer på om ugen!

Hvor lang tid tager det at komme i gang?

Det er relativt hurtigt at komme i gang med at tjene penge online med affiliate marketing.

Du skal dog påregne ihvertfald 6 måneder til at komme i gang med din hjemmeside og evt. at positionere dig i Google på de rigtige søgeord. Derfor må du ikke regne med, at du tjener mange penge det første halve år, der går typisk noget tid, inden du begynder at kunne se et afkast på dit arbejde.

Du skal således se affiliate marketing som “forskudt arbejde”, hvor du bruger timer på det nu, mod at få en indtægt i fremtiden.

Kan jeg leve af affiliate marketing?

Kan jeg leve af affiliate marketing?

Ja, det kan du!

Det er dog ikke alle der vælger at leve af det, men istedet blot bruge det som en bi-indtægt ved siden af et fast arbejde.

Affiliate marketing er nemlig noget du sagtens kan lave i din fritid, men det er da klart, at hvis du begynder at tjene mange penge på det, så kan det potentiel blive en levevej, du kan forfølge.

Kan affiliate marketing være 100% passiv indtægt?

100% passiv betyder, at du tjener penge helt uden at røre en finger. Sådan er affiliate marketing ikke helt, og du skal lave lidt for at holde hjulene i gang.

Dog vil jeg sige, at affiliate marketing kan være en 95% passiv indtægt, da du ikke behøver at bruge ret mange timer på det hver måned for at opretholde din indtjening.

I dette kursus vil jeg selvfølgelig lære dig, hvordan du opsætter din forretning, så den bliver så passiv så muligt.

Kan alle tjene penge online med affiliate marketing?

Kan alle tjene penge online med affiliate marketing?

Ja, alle kan komme i gang med at tjene penge online med affiliate marketing.

Du behøver ikke kunne kode eller være et online markedsførings-geni – hvis du har gåpåmod og er villig til at bruge kræfter på det, uden at du tjener penge på det med det samme, så har du hvad der skal til for at skabe en forretning med affiliate marketing

Alder har heller ingen betydning, og jeg kender flere personer på 15-16 år og en del over 50, der tjener penge med affiliate marketing.

Vil affilate marketing eksistere i fremtiden?

Affiliate marketing har eksisteret i rigtig mange år, og det er en form for markedsføring, der er kommet for at blive.

Jeg ser hver dag nye kampagner komme til, og flere og flere virksomheder er begyndt at bruge affiliate marketing, når de skal sælge deres produkter eller ydelser.

Dette giver dig en unik mulighed for at komme i gang, da flere kampagner/virksomheder er lig med flere nicher til affiliates.

I mit kursus vil du selvfølgelig lære, hvordan du finder din niche og samtidig udregner, hvilke firmaer og kampagner du tjener mest på at reklamere for.

Andre muligheder for at tjene penge online

Hvilke andre muligheder findes der til at tjene penge online?

Hvis du googler tjen penge online, vil du med sikkerhed finde en masse sider, der beskriver forskellige muligheder for at tjene penge online.

Du skal dog være meget på vagt, når du kaster dig ud i forskellige projekter, som bliver markedsført som “tjen penge online”, da det desværre er de færreste ting, hvor du rent faktisk kan tjene penge.

Faktisk er det sådan, at du ligefrem på nogle ting, såsom binære optioner, bitcoins og spil på roulette (som nogle faktisk anbefaler), kan tabe penge istedet for at tjene dem.

Tjen penge online uden store investeringer

Det smukke ved affiliate marketing er, at du kan komme i gangmed at tjene penge online uden de helt store investering.

I princippet skal du ikke bruge andet end en hjemmeside, og sådan en kan du selv lave gratis, hvis du f.eks. bruger WordPress.

Hertil skal du bruge et domæne og et webhotel, men dette behøver ikke koste mere end 20-30 kroner om måneden.

Vil man derfor prøve kræfter med at starte sin egen online forretning, så er det at tjene penge online med affiliate marketing det perfekte sted at starte, da du mere eller mindre kun skal lægge din egen tid i det.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Efter du har købt adgang til kurset, vil du kunne logge ind her, og efterfølgende se alle videoerne i kurset samt hente evt. medfølgende materialer. Du bestemmer selv din adgangskode, når du køber adgang. Dit brugernavn er den e-mail du køber adgang med.

Køber jeg et abonnement?

Nej, det gør du ikke. Adgang til vores kurser er en engangsbetaling.

Hvad betyder “ubegrænset adgang”?

“Ubegrænset adgang” betyder, at din adgang til kurset ikke er tidsmæssigt begrænset. Du kan altså se videoerne nu og igen på et senere tidpunkt, hvis du har brug for det.

Får jeg et kursusbevis efter endt kursus?

Ja, det gør du. I den sidste lektion har du mulighed for at danne og printe dit eget personlige kursusbevis.

Køber jeg adgang til ét kursus ad gangen?

Ja, du køber adgang til vores kurser enkeltvis. Vil du købe adgang til flere kurser ad gangen, kan du selvfølgelig også gøre dette.

Er dette kursus lige så godt som et traditionelt kursus?

Du vil med dette kursus komme omkring de samme emner, som du ville på et lignende fysisk kursus. Fordelen ved at tage vores kursus er selvfølgelig, at det koster en del mindre end et fysisk kursus, men også at du kan se videoerne flere gange, og præcis når det passer dig.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurser på NemProgrammering.dk er onlinekursuser, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurserne, hvor og hvornår du vil. På kurserne følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun underviser. Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige får det hele med første gang, kan du altid nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde eller i din hverdag.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om kursets emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

Kan jeg stille spørgsmål til undervisningen?

Ja, det kan du. På de fleste kurser (på enkelte er det ikke muligt) kan du under hver videolektion stille spørgsmål. Vi svarer typisk indenfor 48 timer.

Kan vi som virksomhed købe adgang til flere personer?

Vi tilbyder multilicenser til skoler, institutioner og virksomheder, som ønsker en adgang, der kan bruges af mere end én person. Du kan få et uforpligtende tilbud på et multilicens her. Køber du vores kursus via et standard licens er dette begrænset til kun at måtte bruges af en person jf. vores handelsbetingelser.
Ved betaling med fatura / EAN-fatura pålægges et fakturatillæg på 100 kr. ekskl. moms.

Jeg er ledig – kan jeg få mit kursus betalt?

Ja, hvis du er ledig, har du mulighed for at få dit kursus betalt af dit jobcenter. Det kan enten gøres via en jobplan eller som 6 ugers jobrettet uddannelse. Alt hvad du skal gøre er at lave en aftale med din jobkonsulent.

Når du kontakter din jobkonsulent, så husk at oplyse vores P-Nr.: 1019645610 og cvr: 36072970 (WebHub ApS), og at vi kan kontaktes på kontakt@nemprogrammering.dk.
Hvis dit jobcenter betaler kurset for dig, og du ikke selv skal lægge ud, så har vi mulighed for at sende en faktura til dem via EAN. Giv evt. denne info videre til dit jobcenter.

Da der typisk er en del manuelt arbejde forbundet med bevillingen af vores kurser til ledige, tilægges der 200 kr. ekskl. moms til kursets oprindelige pris, som dækning for den tid vi bruger på sagsbehandlingen.

Opdatering af kurset

Vi holder løbende øje med, at vores premimum kurser er 100% up to date. Du kan derfor trygt regne med, at når du køber adgang, så vil videoerne være opdateret og tidssvarende.

Yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til kurset, betaling eller noget helt tredje? Skriv blot til vores kundeservice, og få svar indenfor få timer.

Hvorfor tjene penge online med lige netop affiliate marketing?

Der findes efterhånden rigtig mange muligheder for at tjene penge online. I lang de fleste tilfælde er der dog tale om indtægtskilder, som enten ikke er holdbare i længden, giver en meget lille indtægt eller og som kræver en vis investering og risiko for at komme i gang.

Nogle indtægtskilder, som f.eks. binæreoptimer og spil på roulette, kræver eksempelvis at du investerer kapital og “gambler” med dine penge, mens andre, såsom besvarelse af spørgeskemaer i de fleste tilfælde kun giver dig 20-30 kroner per udfyldt spørgeskema. Du risikerer således ligefrem at miste penge, og hvis du tjener nogle, så  er det en relativt lav indtjening, som ikke varer ved i fremtiden.

Den eneste reelle måde at tjene penge online på en permanent og bæredygtig måde er med affiliate marketing. Affiliate marketing er ikke en smart fidus til hurtige penge, men en måde at skabe en reel forretningen online uden at skulle investere i varelager og teknologi. Alt hvad det kræver er en hjemmeside, en Facebook-gruppe eller måske en e-mail-liste samt en god mængde arbejde, og så er du kørende. Det behøver ikke koste mere end et par hundrede kroner at komme i gang med affiliate marketing, så risikoen er minimal.

Det gode ved affiliate marketing er, at så snart at du har opbygget et solidt fundament for din forretning, så vil du ikke miste din indtjening fra den ene dag til den anden. Du kan altså sagtens tage på ferie i en måned og tjene penge mens du er afsted. Affiliate marketing er således ikke kun en måde at tjene penge online nu og her, men en reel mulighed for at skabe en seriøs passiv indtægt, som du måske en dag kan leve af.

Affiliate marketing er en seriøs forretningsmodel, som mange virksomheder er bygget om omkring. Pricerunner.dk, Momondo.dk, Hotels.com, TripAdvisor.com og PCMag.com er blot nogle få eksempler på store virksomheder, som tjener deres penge online via en affiliate marketing forretningsmodel.

I dette kursus “Tjen penge online” vil du lære, hvordan du kommer i gang med affiliate marketing og skaber en forretning, som du kan tjene penge på nu og i fremtiden.

Andre kurser fra NemProgrammering.dk

Anmeldelser

Har du taget dette kursus? Log ind for at skrive en anmeldelse.

Mega meget værdi

Super godt kursus med rigtig meget værdi for pengene! Alt bliver godt forklaret og der er endda mulighed for at stille spørgsmål. Varmeste anbefalinger.
Anette Straadt
13-07-2023

:-)

Rigtig godt kursus, der virkelig har lært mig meget om emnet og hvordan jeg evt. selv skal komme i gang.
Patrik Svendsen
17-02-2022

Fedt

Fedt kursus - det har givet mig blod på tanden til at gå rigtig i krig med affiliate og tjene en mønt online
Tobias G
24-04-2021

Tak

Kan anbefales - Jeg har allerede fået en lille ekstra mønt ved siden af studiet på grund af det jeg har lært :-D
Simon Holmgaard
30-01-2021

Genialt kursus

Virkelig genialt kursus. Efter at have taget kurset, har jeg arbejdet med min side i godt 3 måneder, og i denne måned er de første 500 kr. tjent - håber det fortsætter! Tak :-)
Mette Hollænder
11-08-2020

Rigtig godt

Rigtig godt kursus, hvor man virkelig lærer meget. Det virker til Thomas har godt styr på emnet og man kan lære en masse af ham
Sune Madsen
10-08-2020

Anbefaler varmt det her kursus!

Synes kurset adskiller sig fra meget andet på nettet ved det gir 'konkrete eksempler ' istedet for det sædvanlige og overordnede info man typisk kan læse, hvor folk ikke gider gå i dybden med det. Det er struktureret og fyldestgørende. Helt klart 5 stjerne herfra.
Jeppe T
19-05-2020

Lærerigt

Jeg har lært meget. Virkelig godt.
Asadullah Mohammadi
18-04-2020
Se alle anmeldelser

Denne side blev sidst opdateret: