NemProgrammering.dk logo

Tjen penge online med affiliate marketing

Tjen penge online med affiliate marketing
299 DKK Virksomhed eller underviser?
Du kan som virksomhed eller undervisningsinstitution trække momsen fra på vores kurser. Hvis flere personer skal have adgang til samme kursus, så tilbyder vi et såkaldt multilicens. Læs mere her...
Med dette danske kursus i affiliate marketing vil du lære, hvordan du tjener penge online med din egen affiliate-forretning. Lær hvordan du skaber en passiv indtægt, som du potentielt vil kunne leve af!
Inkluderet:
Ubegrænset adgang
22 danske videolektioner
4 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis
stjerne1
stjerne2
stjerne3
stjerne4
stjerne5
Mød nogle af vores 1000+ kursister
Din underviser Thomas Iversen
Thomas Iversen
Arbejdet med affiliate marketing siden 2011
Lever bl.a. af affiliate marketing
Grundlægger af NemProgrammering.dk

Med dette online kursus vil du lære, hvordan du starter din egen online-forretning fra bunden.

Du vil lære, hvordan du kan tjene penge online med affiliate marketing, hvis du er villig til at investere den tid og energi det kræver.

Affiliate marketing associeres af mange med en passiv indkomst, og det kan det også sagten blive, hvis du gør det rigtigt. Det er dog ikke nemt at gøre det rigtigt, og mange når aldrig at komme rigtig i gang, før de giver op.

Dette kursus vil give dig de værktøjer og den viden der skal til, for at du kan lykkes med at skabe en bæredygtig affiliate-forretning, der i fremtiden måske kan tjene penge til dig, mens du holder fri.

Det er vigtigt at understrege, at dette IKKE er et “quick-fix”, der lover dig hurtig adgang til nemme penge, og du må således forvente, at det du lærer, først vil give et afkast efter mange måneders seriøst arbejde.

Se den fulde lektionsplan

Lektioner i dette kursus

1 Hvad er affiliate marketing? | Introduktion til affiliate marketing 7:45 Gratis video

I denne video vil du lære, hvad affiliate marketing er og hvordan det fungerer. Du vil få en forståelse af, hvordan du som affiliate kan tjene penge online ved at henvise kunder til forskellige annoncører.

2 Sådan tjener du penge som affiliate 15:34

I denne videolektion vil du se, hvad det egentlig koster at komme i gang med affiliate marketing. Vi skal også se, hvordan du bliver betalt som affiliate, samt hvilke typer affiliate sider der findes.

3 Sådan fungerer teknikken bag affiliate marketing 11:16

I denne video skal vi se på teknikken bag affiliate marketing. Du vil blandt andet lære, hvordan man afgør hvem der får kommisionen, hvis flere affiliate har været med til at henvise den samme kunde.

Kend dit affiliate netværk

4 Danske affiliate netværk | Disse bør du anvende! 8:39

I denne videolektion får du et komplet overblik over de danske affiliate netværk, du bør tilmelde dig, hvis du er begynder og lige startet ud med affiliate. Vi gennemfår fordele og ulemper ved hvert netværk.

5 Sådan kommer du i gang med PartnerAds | Komplet start-guide 18:06

I denne video viser vi dig helt konkret, hvordan du får oprettet dig hos PartnerAds, hvordan du ansøger kampagner, hvordan du deeplinker og meget mere - kort sagt en komplet startguide til det danske affiliate-netværk partnerAds.

6 Sådan kommer du i gang med AdService | Komplet start-guide 16:12

I denne video vil du lære, hvordan du opretter dig hos AdService og kommer i gang med at bruge deres affiliate-kampagner. Du vil desuden få et par værdifulde tips til, hvordan du får det optimale ud af din AdService konto.

7 Sådan kommer du i gang hos Digital Advisor | Komplet start-guide 16:12

I denne video vil du lære, hvordan du helt konkret kommer i gang som affiliate hos Digital Advisor. Du vil lære at oprette dig samt bruge deres kampagner.

8 Sådan læser og forstår du affiliate-kampagner 14:14

I denne video vil du lære, hvordan du læser og forstår de enkelte kampagner. Inden for affiliate-marketing bruges der nemlig en masse nøgletal og termer, og disse er vigtige at forstå, for at kunne vælge de bedste kampagner.

Vælg de mest profitable kampagner

9 Sådan vælger du de bedste og mest profitable affiliate-kampagner 7:48

Når du arbejder med affiliate marketing, så er det vigtigt, at du er god til at vælge de rigtige kampagner. I denne video vil du lære, hvordan du på baggrund af en række nøgletal udvælger præcis de kampagner, som du på sigt vil tjene mest på.

10 Sådan finder du et niche-emner, hvor konkurrencen ikke er så stor 10:35

I denne video vil du lære, hvordan du udvælger en niche til din affiliate-forretning, hvor der måske ikke er så meget konkurrence, og hvor det dermed er lettere at komme i gang. Du vil også lære, hvordan du spotter nicher, hvor der er meget konkurrence om affiliate-kronerne.

Opbygning af din affiliate-platform

11 Sådan vælger du din platform for din affiliate-forretning 14:27

I denne video vil du lære, hvordan du udvælger den rette platform for din affiliate-forretning. Lær f.eks. hvordan du nemt laver en sammenligningside på under 5 minutter.

12 Vedligeholdelse af affiliate-sider | Gør det nemt, og spar tid! 10:31

Når du arbejder med affiliate marketing, så er det vigtigt, at du konstant tænker over, hvordan du kan spare tid og optimere dine sider, så de er nemme at vedligeholde og drive. I denne video får du en række konkrete tips til, hvordan du kan skabe affiliate sider, som er nemme at opdatere og vedligeholde.

13 Manuelt vedligeholdelses-system til links 10:30

I denne video viser vi dig, hvordan du kan lave et system med php, som gør det nemt for dig at opdatere og vedligeholde dine affiliate-links.

14 SEO og affiliate marketing 13:47

I denne videolektion vil du lære om SEO i forhold til affiliate marketing. SEO er et utrolig vigtigt emne indenfor affiliate marketing, og uden SEO vil du have svært ved at skabe en egentlig forretning. Derfor kigger vi nærmere på emnet i denne video.

15 Sådan skaber du affiliate-landingssider der konverterer 15:34

I denne lektion vil du lære, hvordan du skaber affiliate landingssider, som skaber troværdighed og som konverterer til værdifulde kliks.

16 Sådan identificerer du emner til gode affiliate-artikler 9:53

I denne videolektion vil du lære, hvordan du nøje udvælger emner til affiliate-artikler, som både er noget folk efterspørger, og som ingen konkurrence fra andre affiliates har.

Succesfuld drift af din affiliate-forretning

17 Moms og love 6:56

I denne video vil du lære om, hvilke love du bør overholde, når du tjener penge med affiliate marketing. Du vil desuden lære om moms på affiliateindtjening.

18 Opfølgning og A/B tests 9:22

Du vil i denne video lære, hvordan du efter du er kommet i gang, kan optimere dine kampagner og sider, så de konverterer endnu bedre.

19 Sådan anvender du Google Trends som affiliate 12:01

I denne video vil du se, hvordan du med Google trends kan spotte nye affiliate-muligheder samt droppe dem, som ikke ser ud til at ville give et afkast i fremtiden.

20 Psykologi i affiliate marketing 11:06

I denne lektion vil du lære, hvordan du som affiliate kan udnytte en række psykologiske faktorer til at skabe flere kliks på dine affiliate sider.

21 5 geniale WordPress plugins alle affiliates bør overveje 22:59

I denne video vil du få vist 5 super smarte plugins til WordPress, som vil optimere og forbedre dine affiliatesider. Vi skal blandt andet set på et plugin, som du ikke kan undvære, hvis du laver produktanmeldelser.

22 Afsluttende ord, andre relevante kurser og kursusbevis 2:33

I denne video runder vi kurset af med en kort opsummering samt en række anbefalinger til yderligere kurser, der kan gør dig til en endnu bedre affiliate marketer!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Efter du har købt adgang til kurset, vil du kunne logge ind her, og efterfølgende se alle videoerne i kurset samt hente evt. medfølgende materialer. Du bestemmer selv din adgangskode, når du køber adgang. Dit brugernavn er den e-mail du køber adgang med.

Køber jeg et abonnement?

Nej, det gør du ikke. Adgang til vores kurser er en engangsbetaling.

Hvad betyder “ubegrænset adgang”?

“Ubegrænset adgang” betyder, at din adgang til kurset ikke er tidsmæssigt begrænset. Du kan altså se videoerne nu og igen på et senere tidpunkt, hvis du har brug for det.

Får jeg et kursusbevis efter endt kursus?

Ja, det gør du. I den sidste lektion har du mulighed for at danne og printe dit eget personlige kursusbevis.

Køber jeg adgang til ét kursus ad gangen?

Ja, du køber adgang til vores kurser enkeltvis. Vil du købe adgang til flere kurser ad gangen, kan du selvfølgelig også gøre dette.

Er dette kursus lige så godt som et traditionelt fysisk kursus?

Du vil med dette kursus komme omkring de samme emner, som du ville på et lignende fysisk kursus. Fordelen ved at tage vores kursus er selvfølgelig, at det koster en del mindre end et fysisk kursus, men også at du kan se videoerne flere gange, og præcis når det passer dig.

Hvordan foregår undervisningen?

Undervisningen foregår på den måde, at underviseren optager sin skærm mens han eller hun forklarer og illustrerer kursets forskellige emner. Du vil også i langt de fleste af videolektionerne få vist konkrete eksmepler, som du selv kan bruge i dit eget arbejde. Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Kan jeg stille spørgsmål til undervisningen?

Jeps, det kan du. Under hver videolektion kan du stille spørgsmål. Vi svarer typisk indenfor 24 timer.

Kan jeg som virksomhed eller uddannelsesinstitution købe adgang til flere personer?

Vi tilbyder multilicenser til skoler, institutioner og virksomheder, som ønsker en adgang, der kan bruges af mere end én person. Du kan få et uforpligtende tilbud på et multilicens her. Køber du vores kursus via et standard licens er dette begrænset til kun at måtte bruges af en person jf. vores handelsbetingelser.

Jeg er ledig – kan jeg få mit kursus betalt?

Ja, hvis du er ledig, kan du få dit kursus betalt af enten dit jobcenter eller a-kasse. Alt hvad du skal gøre er at lave en aftale med din jobkonsulent og udfylde blanketten AF 71 (Erklæring om optagelse på uddannelse/kursus). Send herefter den udfyldte blanket til os, for at få den underskrevet. Du kan sende den til os direkte på kontakt[snabela]nemprogrammering.dk.
Når du kontakter din jobkonsulent, så husk at oplyse vores P-Nr.: 1019645610.
Hvis dit jobcenter betaler kurset for dig, og du ikke selv skal lægge ud, så har vi mulighed for at sende en faktura til dem via EAN. Giv evt. denne info videre til dit jobcenter.

Opdatering af kurset

Vi holder løbende øje med, at vores premimum kurser er 100% up to date. Du kan derfor trygt regne med, at når du køber adgang, så vil videoerne være opdateret og tidssvarende.

Yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til kurset, betaling eller noget helt tredje? Skriv blot til vores kundeservice, og få svar indenfor få timer.

Hvorfor tjene penge online med lige netop affiliate marketing?

Der findes efterhånden rigtig mange muligheder for at tjene penge online. I lang de fleste tilfælde er der dog tale om indtægtskilder, som enten ikke er holdbare i længden, giver en meget lille indtægt eller og som kræver en vis investering og risiko for at komme i gang.

Nogle indtægtskilder, som f.eks. binæreoptimer og spil på roulette, kræver eksempelvis at du investerer kapital og “gambler” med dine penge, mens andre, såsom besvarelse af spørgeskemaer i de fleste tilfælde kun giver dig 20-30 kroner per udfyldt spørgeskema. Du risikerer således ligefrem at miste penge, og hvis du tjener nogle, så  er det en relativt lav indtjening, som ikke varer ved i fremtiden.

Den eneste reelle måde at tjene penge online på en permanent og bæredygtig måde er med affiliate marketing. Affiliate marketing er ikke en smart fidus til hurtige penge, men en måde at skabe en reel forretningen online uden at skulle investere i varelager og teknologi. Alt hvad det kræver er en hjemmeside, en Facebook-gruppe eller måske en e-mail-liste samt en god mængde arbejde, og så er du kørende. Det behøver ikke koste mere end et par hundrede kroner at komme i gang med affiliate marketing, så risikoen er minimal.

Det gode ved affiliate marketing er, at så snart at du har opbygget et solidt fundament for din forretning, så vil du ikke miste din indtjening fra den ene dag til den anden. Du kan altså sagtens tage på ferie i en måned og tjene penge mens du er afsted. Affiliate marketing er således ikke kun en måde at tjene penge online nu og her, men en reel mulighed for at skabe en seriøs passiv indtægt, som du måske en dag kan leve af.

Affiliate marketing er en seriøs forretningsmodel, som mange virksomheder er bygget om omkring. Pricerunner.dk, Momondo.dk, Hotels.com, TripAdvisor.com og PCMag.com er blot nogle få eksempler på store virksomheder, som tjener deres penge via en affiliate marketing forretningsmodel.

I dette kursus vil du lære, hvordan du kommer i gang med affiliate marketing og skaber en forretning du kan tjene penge på nu og i fremtiden.

Andre kurser fra NemProgrammering.dk