NemProgrammering.dk logo

Sådan finder du et niche-emner, hvor konkurrencen ikke er så stor

Tjen penge online med affiliate marketing » Sådan finder du et niche-emner, hvor konkurrencen ikke er så stor # 10
Denne video kræver medlemskab
Læs mere!
Sådan finder du et niche-emner, hvor konkurrencen ikke er så stor
Inkluderet:
Livstidsadgang
23 videolektioner
5 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 10:35   Lektion nr. 10 af 23

Når man skal i gang som affiliate, så er det en god ide grundigt at undersøge det marked/niche man planlægger at gå ind i, inden man tager den endelige beslutning.

Der er nemlig stor forskel på de forskellige nicher og emner, og nogle affiliater-nicher er så konkurrencepræget, at det næsten er umuligt at få en fod indenfor.

Derfor vil du i denne videolektion lære, hvordan du selv kan spotte de konkurrenceprægede affiliate-nicher, samt hvordan du kan finde nicher og emner, som der måske ikke er så meget konkurrence på.

Når du har fundet din niche, så er det tid til at vælge den platform / det medie, som du vil drive affiliate fra. Her er der rigtig mange muligheder, og i næste video får du et overblik over dem alle.

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!

 • Philip Jensen B. siger:

  hej Thomas.

  Nu skal man jo lave en hjemmeside før man kan blive godkendt til affiliate programmet. Men det vil sige man ikke kan starte med en sammenligningside med lån som adservice laver. korrekt??

  1. Thomas I. siger:

   Hej Philip,

   Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår dit spørgsmål? AdService laver som sådan ikke en sammenligningside for dig. De laver blot et plugin, som du kan bruge på din side. Dette plugin laver selve sammenligninstabellen for dig og holder det opdateret. Du skal stadig selv ud og købe domæne og bygge hjemmesiden :-)

   1. Philip Jensen B. siger:

    ja det er jeg med på :) Nu tænker jeg bare på jeg har ingen hjemmesider endnu men vil gerne igang skal dog lige finde på et hjemmeside navn sov. Men jeg skal jo f.eks. have en hjemmeside med noget indhold på inden jeg kan blive godkendt til adservice. Startede du med at lave en hjemmeside hvor der var nogle gode artikler om nogle emner og derefter ansøgte og så kunne du sætte affiliate links ind??

    1. Thomas I. siger:

     Hej Philip, ja det var præcis det jeg gjorde. Jeg tror dog godt du kan blive godkendt før du har artikler og meget indhold. Så længe du har et domæne med en hjemmeside, du kan fremvise, så plejer du at kunne blive godkendt :-)

    2. Philip Jensen B. siger:

     Super fint :)
     Jeg tænkte på kan du forklare mig hvordan nogle affliate sider har fået produkt beskrivelser og billeder ind som de f.eks. Linker til en anden side, hvordan får de billeder og informationer?

     1. Thomas I. siger:

      Hej Philip,

      Hos mange affiliate netværk kan annoncørerne tilknytte et produktfeed med billeder og info, og feed kan du som affiliate så bruge på din side til automatisk at hente og vise f.eks. billeder og produktbeskrivelser.