NemProgrammering.dk logo

Afsluttende ord, andre relevante kurser og kursusbevis

Tjen penge online med affiliate marketing » Afsluttende ord, andre relevante kurser og kursusbevis # 23
Denne video kræver medlemskab
Læs mere!
Afsluttende ord, andre relevante kurser og kursusbevis
Inkluderet:
Livstidsadgang
23 videolektioner
5 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis

Information om denne video

Underviser: Thomas Mørch Iversen   Video: 2:33   Lektion nr. 23 af 23

Vi er nu kommer til den sidste video i kurset, og det er blevet tid til at komme med nogle afsluttende ord. Udover en generel afrunding på kurset, vil du i denne video også få en række anbefalinger til andre kurser, som kan være relevante i forhold til din videre udvikling som affiliate-marketer!

Hent dit kursusbevis

Du har nu været igennem en lang række videoer, og du har forhåbentlig lært en hel masse om affiliate marketing, som du eksempelvis kan bruge til at skabe din egen affiliate-forretning. Nedenfor kan du hente et kursusbevis, som du f.eks. kan vedlægge dit CV, når du søger job.

Kursusbeviset kan kun hentes, hvis du har købt og gennemført vores affiliate kursus for begyndere. Læs mere her

Tak fordi du har gennemført dette kursus og trofast kigget med – måske ses vi i et andet kursus her på NemProgrammering.dk!

Spørgsmål og kommentarer

Kun medlemmer med adgang til dette kursus kan stille spørgsmål og kommentere. Bliv medlem her!

 • Jeppe T. siger:

  Hej Thomas.

  Jeg har en .com hjemmeside, som jeg har opbygget udelukkende engelsksproget. Gir det nogen problemer mht. SEO og affiliate på det danske marked?

  1. Thomas I. siger:

   Hej Jeppe,

   Det er set før at store virksomheder har deres domæne.com og så enten domæne.com/dk/ eller dk.domæne.com, hvor de har deres danske content, og hvor de formår at ranke med det.

   Om det er sværere end at lave en .dk side ved jeg ikke, men jeg tænker at eftersom så mange gør det, så er det den bedste løsning.

   Mvh.

 • Senad S. siger:

  Er igang med at lave et medlemskab på affiliate associate, men kan ikke rigtig svare på to spørgsmål, som jeg SKAL have svaret… 1. Name (as shown on your income tax return) 2. Taxpayer Identification Number… Håber du kan hjælpe. Skal nemlig have fat på nogle Affiliate links.

  1. Thomas I. siger:

   Hej Senad,

   Jeg kender ikke affiliate associate, men det er nok bare dit navn og dit CPR-nr, du skal udfylde.
   Affiliate links kan du også få fra de netværk som det blev gennemgået i video 5, 6 go 7, hvor jeg netop viser, hvordan du laver indsætter affiliate links i f.eks. WordPress.

   Mvh.