NemProgrammering.dk logo
Læs mere om denne UnoEuro Rabatkode
UnoEuro rabatkode

Photoshop kursus for begyndere
Lær Photoshop fra bunden!

gratis!
photoshop kursus Start dette Photoshop kursus for begyndere idag!
Start kursus
Videolektioner: 22 Kursus længde: 5 timer Adgang: Ubegrænset Pris: Gratis!

Velkommen til Photoshop kurset på NemProgrammering.dk. Undervisningen i dette kursus vil foregå igennem en lang række gratis undervisningsvideoer på dansk, og når du har gennemført dem alle, skulle du gerne have opnået en grundlæggende forståelse for Photoshop, således at selv kan arbejde videre med dine egne billeder.

Som overskriften indikerer, så er dette Photoshop kursus for begyndere. Det vil sige, at vi vil tage udgangspunkt i, at du aldrig har arbejdet med Photoshop før. Med dette udgangspunkt vil vi stille og roligt arbejde os fremad indtil vi har været omkring alle de grundlæggende emner, funktioner og muligheder i Photoshop. Du vil med andre ord lære Photoshop fra bunden.

Alle videoer vil tage en meget praktisk tilgang, og de vil derfor være bygget op omkring en eller flere øvelser. Ved at udføre øvelserne vil vi automatisk komme omkring videoens emner. Vi anbefaler derfor, at du samtidig med at du se videoen udfører de samme manøvre og øvleser, som der bliver vist i videoen. Dette vil hjælpe dig til at forstå tingene langt bedre end hvis du blot så videoerne uden at prøve tingene af selv.

Billederne som vi arbejder med i hver enkelt video, kan du downloade under den givne video, så du selv kan udføre de samme redigeringer på billede, som du ser os gøre i videoen.

Dette kursus indeholder følgende undervisningsvideoer:

indesign kursus Læs mere om vores komplette InDesign kursus
Læs mere!
Videolektioner: 51 Kursus længde: 10 timer Adgang: Ubegrænset Kursusbevis Pris: 299,- Virksomhed eller underviser?

Vil du også lære InDesign?

På NemProgrammering.dk tilbyder vi også et InDesign kursus for begyndere, hvor du igennem 51 danske videolektioner vil lære at bruge InDesign fra bunden.

Med over 10 timers undervisning, er vores InDesign kursus et af de største og mest omfattende kurser på NemProgrammering.dk.

Udover at lære alle de grundlæggende værktøjer og muligheder i InDesign, vil du i de sidste videolektioner i kurset også lære, hvordan du helt konkret lavet en flyer, en brochure, et visitkort, et websitebanner og et produktlabel i InDesign.

Lyder vores InDesign kursus som noget for dig, så kan du med fordel læse mere om kurset her: InDesign kursus

Tilbage til dette Photshop kursus

I dette Photoshop kursus vil vi anvende Photoshop CC. Det skal dog understreges, at eftersom vi vil undervise dig i de helt grundlæggende ting, så vil du sagtens kunne anvende både ældre og nyere versioner af Photoshop, da funktionerne og værktøj, som vi vil gennemgå, vil være de samme i disse som i Photoshop CC.

Der er mange forskellige indgangsvinkler til dette kursus, og det er også meget forskelligt, hvorfor folk ønsker at lære at bruge Photoshop. Dette kursus vil dog kunne opfylde langt de flestes krav, da vi vil gennemgå emner og funktioner, som alle på et eller andet tidspunkt vil få brug for. Du skal derfor se dette som et grundkursus i Photoshop, hvorefter du så selv kan specialisere dig i den retning du ønsker. Det kunne f.eks. være, at du gerne vil arbejde med professionelt fotografi eller måske udarbejde grafik og logoer til hjemmesider. Alle muligheder er åbne efter du har gennemfør dette kursus, det er blot op til dig at vælge...

Er du ikke 100% med på hvad Photoshop egentlig er for noget og hvad det kan bruges til, så anbefaler vi, at du læser vore korte forklaring her: Hvad er Photoshop?.

Vi ønsker dig alt held og lykke med dette Photoshop kursus!

Andre relevante kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: