NemProgrammering.dk logo

Photoshop kursus for begyndere
Lær Photoshop fra bunden!

gratis!
Gratis!
Med dette Photoshop-kursus for begyndere vil du lære alle de grundlæggende teknikker og funktioner i Photoshop, så du selv kan efterbehandle og redigere dine egne billeder.
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
22 danske videolektioner
5 timers undervisning
stjerne1
stjerne2
stjerne3
stjerne4
stjerne5
Mød nogle af vores 3000+ kursister
Din underviser Jonathan Filskov
Jonathan Filskov
Arbejdet professionelt med Photoshop siden 2010
Fotograf og videoproduktion
Ejer af JonathanFilskov-Photography.com

Velkommen til Photoshop kurset på NemProgrammering.dk. Undervisningen i dette kursus vil foregå igennem en lang række gratis undervisningsvideoer på dansk, og når du har gennemført dem alle, skulle du gerne have opnået en grundlæggende forståelse for Photoshop, således at selv kan arbejde videre med dine egne billeder.

Som overskriften indikerer, så er dette Photoshop kursus for begyndere. Det vil sige, at vi vil tage udgangspunkt i, at du aldrig har arbejdet med Photoshop før. Med dette udgangspunkt vil vi stille og roligt arbejde os fremad indtil vi har været omkring alle de grundlæggende emner, funktioner og muligheder i Photoshop. Du vil med andre ord lære Photoshop fra bunden.

Alle videoer vil tage en meget praktisk tilgang, og de vil derfor være bygget op omkring en eller flere øvelser. Ved at udføre øvelserne vil vi automatisk komme omkring videoens emner. Vi anbefaler derfor, at du samtidig med at du se videoen udfører de samme manøvre og øvleser, som der bliver vist i videoen. Dette vil hjælpe dig til at forstå tingene langt bedre end hvis du blot så videoerne uden at prøve tingene af selv.

Billederne som vi arbejder med i hver enkelt video, kan du downloade under den givne video, så du selv kan udføre de samme redigeringer på billede, som du ser os gøre i videoen.

Dette kursus indeholder følgende undervisningsvideoer:

Vil du også lære InDesign, Illustrator eller Avanceret Photoshop?

På NemProgrammering.dk tilbyder vi også online-kurser i InDesign, Illustrator og Avanceret Photoshop. Du kan klikke videre og læse mere om kurserne herunder.

Tilbage til dette Photshop kursus

I dette Photoshop kursus vil vi anvende Photoshop CC. Det skal dog understreges, at eftersom vi vil undervise dig i de helt grundlæggende ting, så vil du sagtens kunne anvende både ældre og nyere versioner af Photoshop, da funktionerne og værktøj, som vi vil gennemgå, vil være de samme i disse som i Photoshop CC.

Der er mange forskellige indgangsvinkler til dette kursus, og det er også meget forskelligt, hvorfor folk ønsker at lære at bruge Photoshop. Dette kursus vil dog kunne opfylde langt de flestes krav, da vi vil gennemgå emner og funktioner, som alle på et eller andet tidspunkt vil få brug for. Du skal derfor se dette som et grundkursus i Photoshop, hvorefter du så selv kan specialisere dig i den retning du ønsker. Det kunne f.eks. være, at du gerne vil arbejde med professionelt fotografi eller måske udarbejde grafik og logoer til hjemmesider. Alle muligheder er åbne efter du har gennemfør dette kursus, det er blot op til dig at vælge...

Er du ikke 100% med på hvad Photoshop egentlig er for noget og hvad det kan bruges til, så anbefaler vi, at du læser vore korte forklaring her: Hvad er Photoshop?.

Vi ønsker dig alt held og lykke med dette Photoshop kursus!

Vil du deltage på et fysisk kursus?

Ønsker du at deltage på et fysisk Photoshop kursus, kan vi anbefale Kursusfabrikken. Læs mere om Photoshop kursus hos Kursusfabrikken

Denne side blev sidst opdateret: