NemProgrammering.dk logo

Transformering af billeder i Photoshop

Photoshop kursus | Gratis danske videoguides
Indesign kursus Avanceret Photoshop kursus

Information om denne video

Underviser: Jonathan Filskov, jonathanfilskov-photography.com

Download billedet til videoen Download billedet til videoen

I sjette afsnit i serien Photoshop for begyndere arbejder vi med transformeringsværktøjet. Med dette værktøj er det muligt at tranformere et eller flere layers samtidig. Transformeringsværktøjet benyttes bl.a. til at skalere billedestørrelse, rotere og spejlvende horisontalt eller vertikalt. Derfor benyttes transformering ofte, hvis et udvalgt element fra ét billede skal sættes over i et andet billede.

Ved hjælp af transformeringsværktøjets distort-funktion kan man rette “skæve vinkler”, som ofte opstår når man fotograferer arkitektur med en vidvinkel-linse. Transformeringsværktøjet giver også mulighed for at give sin grafik perspektiv, så det ser ud somom der er dybde i billedet. Alt i alt er dette et uhyre brugbart værktøj. De mest gængse funktioner (skalering og rotation) er tilgængelige ved at markere det ønskede layer og bruge genvejstasterne CTRL+T.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Gratis Photoshop kursus, Photoshop tutorial, Photoshop vejledning, Photoshop kursus for begyndere, billedbehandling med Photoshop, introduktion,

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    13-08-2020

Hej Bettinna, Prøv at se vores avancerede PS kursus her: https://www.nemprogrammering.dk/wp/avanceret-photoshop/ Der gennemgår vi en række værktøjer, som netop kan bruges til dette. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Bettina Bresnov    12-08-2020

Først. Tusind tak for et super godt kursus i Photoshop. Jeg har aldrig kunnet finde ud af det, selv om jeg har været på 2 forskellige kurser. Men jeg mangler dog, at få oplyst hvordan jeg klipper f.eks. et ansigt ud af et billede og sætter det ind i et andet billede. Altså skifter et ansigt ud med et andet??