NemProgrammering.dk logo

Transformering af billeder i Photoshop

Photoshop kursus | Gratis danske videoguides
Indesign kursus Avanceret Photoshop kursus

Information om denne video

Underviser: Jonathan Filskov, jonathanfilskov-photography.com

Download billedet til videoen Download billedet til videoen

I sjette afsnit i serien Photoshop for begyndere arbejder vi med transformeringsværktøjet. Med dette værktøj er det muligt at tranformere et eller flere layers samtidig. Transformeringsværktøjet benyttes bl.a. til at skalere billedestørrelse, rotere og spejlvende horisontalt eller vertikalt. Derfor benyttes transformering ofte, hvis et udvalgt element fra ét billede skal sættes over i et andet billede.

Ved hjælp af transformeringsværktøjets distort-funktion kan man rette “skæve vinkler”, som ofte opstår når man fotograferer arkitektur med en vidvinkel-linse. Transformeringsværktøjet giver også mulighed for at give sin grafik perspektiv, så det ser ud somom der er dybde i billedet. Alt i alt er dette et uhyre brugbart værktøj. De mest gængse funktioner (skalering og rotation) er tilgængelige ved at markere det ønskede layer og bruge genvejstasterne CTRL+T.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Gratis Photoshop kursus, Photoshop tutorial, Photoshop vejledning, Photoshop kursus for begyndere, billedbehandling med Photoshop, introduktion,

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!