NemProgrammering.dk logo

PowerPoint kursus

Kommer snart!
Dette PowerPoint kursus er for begyndere og let øvede. Vi gennemgår programmets grundlæggende funktioner, men vi vil også se på præsentationsteknik, grafiske teknikker og alt det der gør en præsentation professionel.
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
28 danske videolektioner
5 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis
stjerne1
stjerne2
stjerne3
stjerne4
stjerne5
Mød nogle af vores 2000+ kursister
Din underviser Henrik Maegaard
Henrik Maegaard
Grafisk designer og underviser fra Hojer College og ViaUC
Flere års erfaring med grafisk design og præsentation
Ejer af mmaegaard.dk

Velkommen til vores PowerPoint kursus for begyndere og let øvede.

Skriv dig op og få besked når kurset er live!

PowerPoint kurset er lige på trapperne!

Du kan herunder helt uforpligtende skrive dig op og få besked, når det er live her på siden.

Derudover får du en early bird rabatkode på 15%, når vi lancerer kurset.

PowerPoint er et program, som vi primært bruger til præsentationer ved møder, undervisning, workshops, forretning og salgsfremstød, men pga. dets grafiske egenskaber, bliver det også brugt til meget andet.

I dette kursus vil vi gennemgå programmets primære egenskaber og undersøge dets muligheder for at skabe understøttende grafik, fængende animationer og arbejde med fotos, links, video og 3D. Vi vil også se på overgange og hvordan transitioner kan underbygge en historie.

Vigtigst af alt er, at vi ser på præsentationens vigtigste formål, så vi kan fremlægge en professionel, renskuret og fængende fremlæggelse, der bedre overbeviser vores publikum. Hertil skal vi kigge lidt på storytelling, god skik og brug, typografi, grafisk design, samt ikke at drukne vores præsentation i bling og flash.

Kurset er sat op med programmets primære funktioner i starten, hvorefter vi går over til mere komplicerede teknikker og et mere teoretisk grafisk perspektiv. Forskellige øvelser lægges ind løbende for at teste, hvad du har lært i de enkelte kapitler.

Du vil lære at:

  • Opsætte en præsentation med slides og overgange
  • Producere din egen grafik
  • Lære om billedbehandling og grafiske og filmiske teknikker
  • Udnytte programmets animationsværktøjer
  • Opgradere en middelmådig præsentation til professionelle standarder

Du indbydes til selv at stoppe videoerne undervejs for at prøve dig frem med teknikkerne og selv eksperimentere med PowerPoints værktøjer.

Vi arbejder med PowerPoint 2019, men skulle du ikke lige have den version, så går det nok. Husk at det vigtigste er, at fortælle sin historie på en effektiv måde. Så kend dit publikum og brug dig selv. Programmet er trods alt kun et hjælpemiddel.

Vores kurser bruges blandt andet af medarbejdere hos
Medarbejdere hos shell bruger vores PowerPoint Medarbejdere hos danfoss bruger vores PowerPoint Medarbejdere hos tv2 bruger vores PowerPoint Medarbejdere hos novonordisk bruger vores PowerPoint Medarbejdere hos nordea bruger vores PowerPoint Medarbejdere hos tdc bruger vores PowerPoint

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Efter du har købt adgang til kurset, vil du kunne logge ind her, og efterfølgende se alle videoerne i kurset samt hente evt. medfølgende materialer. Du bestemmer selv din adgangskode, når du køber adgang. Dit brugernavn er den e-mail du køber adgang med.

Køber jeg et abonnement?

Nej, det gør du ikke. Adgang til vores kurser er en engangsbetaling.

Hvad betyder “ubegrænset adgang”?

“Ubegrænset adgang” betyder, at din adgang til kurset ikke er tidsmæssigt begrænset. Du kan altså se videoerne nu og igen på et senere tidpunkt, hvis du har brug for det.

Får jeg et kursusbevis efter endt kursus?

Ja, det gør du. I den sidste lektion har du mulighed for at danne og printe dit eget personlige kursusbevis.

Køber jeg adgang til ét kursus ad gangen?

Ja, du køber adgang til vores kurser enkeltvis. Vil du købe adgang til flere kurser ad gangen, kan du selvfølgelig også gøre dette.

Er dette kursus lige så godt som et traditionelt kursus?

Du vil med dette kursus komme omkring de samme emner, som du ville på et lignende fysisk kursus. Fordelen ved at tage vores kursus er selvfølgelig, at det koster en del mindre end et fysisk kursus, men også at du kan se videoerne flere gange, og præcis når det passer dig.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurser på NemProgrammering.dk er onlinekursuser, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurserne, hvor og hvornår du vil. På kurserne følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun underviser. Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige får det hele med første gang, kan du altid nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde eller i din hverdag.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om kursets emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

Kan jeg stille spørgsmål til undervisningen?

Ja, det kan du. På de fleste kurser (på enkelte er det ikke muligt) kan du under hver videolektion stille spørgsmål. Vi svarer typisk indenfor 48 timer.

Kan vi som virksomhed købe adgang til flere personer?

Vi tilbyder multilicenser til skoler, institutioner og virksomheder, som ønsker en adgang, der kan bruges af mere end én person. Du kan få et uforpligtende tilbud på et multilicens her. Køber du vores kursus via et standard licens er dette begrænset til kun at måtte bruges af en person jf. vores handelsbetingelser.
Ved betaling med fatura / EAN-fatura pålægges et fakturatillæg på 75 kr. ekskl. moms.

Jeg er ledig – kan jeg få mit kursus betalt?

Ja, hvis du er ledig, har du mulighed for at få dit kursus betalt af dit jobcenter. Det kan enten gøres via en jobplan eller som 6 ugers jobrettet uddannelse. Alt hvad du skal gøre er at lave en aftale med din jobkonsulent.

Når du kontakter din jobkonsulent, så husk at oplyse vores P-Nr.: 1019645610 og cvr: 36072970 (WebHub ApS), og at vi kan kontaktes på kontakt@nemprogrammering.dk.
Hvis dit jobcenter betaler kurset for dig, og du ikke selv skal lægge ud, så har vi mulighed for at sende en faktura til dem via EAN. Giv evt. denne info videre til dit jobcenter.

Da der typisk er en del manuelt arbejde forbundet med bevillingen af vores kurser til ledige, tilægges der 150 kr. ekskl. moms til kursets oprindelige pris, som dækning for den tid vi bruger på sagsbehandlingen.

Opdatering af kurset

Vi holder løbende øje med, at vores premimum kurser er 100% up to date. Du kan derfor trygt regne med, at når du køber adgang, så vil videoerne være opdateret og tidssvarende.

Yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til kurset, betaling eller noget helt tredje? Skriv blot til vores kundeservice, og få svar indenfor få timer.

Aarhus, Odense, Aalborg eller København – alle i hele Danmark kan være med!

Det er ligegyldigt om du bor i Aarhus, Odense, Aalborg eller København – alle i hele Danmark kan være med på dette kursus. Alt hvad det kræver er en internetforbindelse, og så er du kørende. Det er nemlig det smukke med vores onlinekurser. De kan tages hvor du vil og hvornår du vil – og så kan du se videoerne lige så mange gange du vil så længe NemProgrammering.dk eksisterer.

Andre kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: