NemProgrammering.dk logo

Tegneskole for børn

399 DKK
[1]
Vil dit barn gerne være super god til at tegne de flotteste tegninger eller mangler i bare noget sjovt at lave sammen? Så er vores tegneskole for børn måske noget for jer!
Ubegrænset adgang Info
21 danske videolektioner
5 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis
stjerne1
stjerne2
stjerne3
stjerne4
stjerne5
Mød nogle af vores 2000+ kursister
Din underviser Lasse Voss
Lasse Voss
Professionel skuespiller og illustrator
Illustreret mere end 20 bøger
Underviser siden 2010

Skal dit barn lære at tegne de flotteste tegninger på en sjov og lærerig måde eller mangler i blot noget sjovt at bruge en weekend/ferie på? Så er vores tegneskole for børn måske lige noget for jer!

På kurset vil dit barn lære at tegne en masse forskellige tegninger. De første tegninger er simple, vi starter faktisk ud med  at tegne et hus, men jo flere videoer i ser, jo mere avancerede bliver tegninger, således at dit barn til sidst kan tegne avancerede tegninger med dybde, skygger og meget mere.

Tegneskolen er for børn i alderen 6 til 13 år.

Alle tegninger tager maksimum 15 minutter at tegne. Vi spoler ikke i videoerne, men tegner i “real time”, så dit barn ikke mister tålmodigheden eller overblikket. Alle tegninger skitseres først, hvorefter de farvelægges. Dit bare vil både lære, hvordan stregerne til skitsen skal tegnes samt hvilke farver, der kunne være sjove at bruge til den givne tegning.

Herunder kan i se nogle af de tegninger, i vil lære at tegne på kurset

tegneskole tegningtegneskole tegningtegneskole tegning  tegneskole tegning

Se den fulde lektionsplan

Lektioner i dette kursus

1 Introduktion 01:04 Gratis video

I denne video får du en kort introduktion til, hvordan du kan forvente at undervisningen foregår og i hvilket tempo vi skal tegne i

1.2 Lidt om streger 01:04 Gratis video

Denne video er optaget efter vi oprindeligt udgav kurset. Lasse besvarer i denne video ét af de spørgsmål der er blevet stillet mest siden starten.

Landskaber og huse

2 Huse 23:03 Gratis video

Vi starter helt roligt ud med at tegne noget relativt nemt, nemlig huse. Huse er dog et rigtig godt sted at starte, da det giver et godt grundlagt for at forstå dimensioner i en tegning.

3 Træer 13:14

Træer er sjove at tegne, og man bliver god til at tegne buer og cirkler, når man tegner træer. Derfor skal vi selvfølgelig her i starten prøve at tegne træer

4 Have 18:39

Nu kan vi både tegne huse og træer, så nu skal vi tegne en have, hvor der både er et hus og et træ.

Vi skal tegne dyr!

5 Hund 13:47

Hunden er menneskets bedste ven, og vi skal selvfølgelig også prøve at tegne en rigtig søg hund

6 Kat 15:01

Måske er du mere til katte? Vi skal ihvterfald ogå prøve at tegne en sød og venlig kat

7 Ugle 18:20

Nu har vi både tegnet en kat og en hund, men vi mangler at tegne et dyr med vinger. Det skal vi prøve i denne video, hvor vi skal tegne en klog ugle.

8 Haj 15:36

Vi skal under vandet, ned i dybet. Vi skal nemlig tegne en stor haj!

9 Løve 19:04

En løbe er et rigtig flot dyr, og de er faktisk også rigtig sjove at tegne. Derfor skal vi denne video prøve et tegne en farlig løve.

10 Elefant 22:57

Vi skal tegne et stort dyr, et dyr som også bor på savannen sammen med løven. Det vi skal tegne er en elefant, en stor og meget tyk elefant.

11 Dinosaur 16:22

Det er stadig et dyr vi skal tegne i denne video. Dog lever dette dyr ikke på jorden mere. Vi skal nemlig tegne en dinosaur, nærmere bestemt en langhals.

Nu skal fantasien slippes løs

12 Palme Ø 12:32

Vi er færdige med dyrene, og er nu klar til at slippe fantaisen løs og drømme os væk til f.eks. En øde ø. Det er denne ø vi skal tegne i denne video.

13 Bamse 12:08

Har du eller har du haft en bamse, som du holdt rigtig meget af? I denne video skal vi tegne en sød og blød bamse.

14 Monster 18:38

Monster kan være farlige, men det kan også være sjove i venlige. I denne video skal vi i hvert fald prøve at tegne et par stykker, som vist mest bare er søde.

15 Kranie 07:36

Et kranie er sjovt at tegne fordi du kan arbejde meget med skyggerne. I denne video skal vi prøve at tegne et kranie elller et skelethoved om man vil.

16 Halloweenslot 15:48

Nu bliver det lidt uhyggeligt, vi skal nemlig tegne et halloweenslot!

17 Prinsesseslot 17:14

Denne video er måske mest til pigerne, men drengene kan også være med. Vi skal nemlig tegne et prinsesseslot, men hvis du heller vil have det skal være en sej borg, kan du bare give tegningen nogle andre farver.

18 Prinsesse 15:18

Der skal bo en prinsesse på vores prinsesseslot, og derfor skal vi i denne video tegne en sød og yndig prinsesse

19 Superhelt 14:29

Vil du hellere tegne en superhelt end en prinsesse, så er denne video til dig! Vi skal nemlig tegne en super sej superhelt med en masse superkræfter!

20 Nisse 12:49

Det er jul én gang om året, og når den tid kommer, så skal du kunne tegne en flot lille nisse. Du må hellere øve dig, og derfor skal vi i denne video tegne en nisse sammen.

21 Gode Råd 03:48

Hvis man gerne vil lære at tegne, er det vigtigt at få nogle gode råd med på vejen. Disse råd prøver jeg at komme med i denne lille lektion, der samtidigt er afslutningen på kurset.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Efter du har købt adgang til kurset, vil du kunne logge ind her, og efterfølgende se alle videoerne i kurset samt hente evt. medfølgende materialer. Du bestemmer selv din adgangskode, når du køber adgang. Dit brugernavn er den e-mail du køber adgang med.

Køber jeg et abonnement?

Nej, det gør du ikke. Adgang til vores kurser er en engangsbetaling.

Hvad betyder “ubegrænset adgang”?

“Ubegrænset adgang” betyder, at din adgang til kurset ikke er tidsmæssigt begrænset. Du kan altså se videoerne nu og igen på et senere tidpunkt, hvis du har brug for det.

Får jeg et kursusbevis efter endt kursus?

Ja, det gør du. I den sidste lektion har du mulighed for at danne og printe dit eget personlige kursusbevis.

Køber jeg adgang til ét kursus ad gangen?

Ja, du køber adgang til vores kurser enkeltvis. Vil du købe adgang til flere kurser ad gangen, kan du selvfølgelig også gøre dette.

Er dette kursus lige så godt som et traditionelt kursus?

Du vil med dette kursus komme omkring de samme emner, som du ville på et lignende fysisk kursus. Fordelen ved at tage vores kursus er selvfølgelig, at det koster en del mindre end et fysisk kursus, men også at du kan se videoerne flere gange, og præcis når det passer dig.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurser på NemProgrammering.dk er onlinekursuser, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurserne, hvor og hvornår du vil. På kurserne følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun underviser. Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige får det hele med første gang, kan du altid nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde eller i din hverdag.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om kursets emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

Kan jeg stille spørgsmål til undervisningen?

Ja, det kan du. På de fleste kurser (på enkelte er det ikke muligt) kan du under hver videolektion stille spørgsmål. Vi svarer typisk indenfor 48 timer.

Kan vi som virksomhed købe adgang til flere personer?

Vi tilbyder multilicenser til skoler, institutioner og virksomheder, som ønsker en adgang, der kan bruges af mere end én person. Du kan få et uforpligtende tilbud på et multilicens her. Køber du vores kursus via et standard licens er dette begrænset til kun at måtte bruges af en person jf. vores handelsbetingelser.
Ved betaling med fatura / EAN-fatura pålægges et fakturatillæg på 100 kr. ekskl. moms.

Jeg er ledig – kan jeg få mit kursus betalt?

Ja, hvis du er ledig, har du mulighed for at få dit kursus betalt af dit jobcenter. Det kan enten gøres via en jobplan eller som 6 ugers jobrettet uddannelse. Alt hvad du skal gøre er at lave en aftale med din jobkonsulent.

Når du kontakter din jobkonsulent, så husk at oplyse vores P-Nr.: 1019645610 og cvr: 36072970 (WebHub ApS), og at vi kan kontaktes på kontakt@nemprogrammering.dk.
Hvis dit jobcenter betaler kurset for dig, og du ikke selv skal lægge ud, så har vi mulighed for at sende en faktura til dem via EAN. Giv evt. denne info videre til dit jobcenter.

Da der typisk er en del manuelt arbejde forbundet med bevillingen af vores kurser til ledige, tilægges der 150 kr. ekskl. moms til kursets oprindelige pris, som dækning for den tid vi bruger på sagsbehandlingen.

Opdatering af kurset

Vi holder løbende øje med, at vores premimum kurser er 100% up to date. Du kan derfor trygt regne med, at når du køber adgang, så vil videoerne være opdateret og tidssvarende.

Yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til kurset, betaling eller noget helt tredje? Skriv blot til vores kundeservice, og få svar indenfor få timer.

Alle kan være med – om du så bor i Aarhus, Odense, København, Aalborg eller et andet sted i Danmark

Som du nok allerede har regnet ud, så er dette en online tegneskole. Det betyder, at du kan sidde i Aarhus, Odense, København, Aalborg eller et andet sted i Danmark og være med. Det eneste det kræver er, at du har adgang til internettet. Videoerne kan ses hvor og hvornår du vil. Du har desuden “livstidsadgang”, hvilket betyder, at du og dit ban kan se videoerne lige så mange gange i vil og på ubestemt tid!

Dette kursus udbydes desudenunder navnet “Tegnekursus for børn” på vores søsterside WeTeach.dk.

Andre kurser fra NemProgrammering.dk

Anmeldelser

Har du taget dette kursus? Log ind for at skrive en anmeldelse.

Rigtig god underholdning

Mine børn har haft meget glæde af videoerne her under Corona - det er god underholdning, som man også lærer en masse af!
Josefine Ravn
17-01-2021

Denne side blev sidst opdateret: