NemProgrammering.dk logo

Power BI kursus

Power BI kursus
Kommer snart!
Med dette Power Bi kursus vil du lære alt lave udførlige datavisualiseringer i rapporter samt interaktive dashboards i Microsoft Power Bi, så du og din organisation kan få mest muligt ud af jeres data.
Inkluderet:
Ubegrænset adgang Info
25 danske videolektioner
4 timers undervisning
Stil spørgsmål
Kursusbevis
stjerne1
stjerne2
stjerne3
stjerne4
stjerne5
Mød nogle af vores 2000+ kursister
Din underviser Christian Bernt Laursen
Christian Bernt Laursen
Dataingeniør og Business Intelligence udvikler
Stor erfaring med b.la. Power BI og Tableau
Arbejdet med dataanalyse siden 2015

Vil du gerne lave overskuelige, udførlige datavisualiseringer i rapporter og interaktive dashboards, så du og din organisation kan få mest muligt ud af jeres data?

Har du svært ved at komme i gang med Power BI og er ikke interesseret i at betale mange tusind kroner for et kursus?

Skyd genvej med dette online Power BI kursus, og bliv hurtig fortrolig med de værktøjer, der kan give dig og din organisation værdifuld indsigt i jeres data (Business Intelligence), indsigt som kan hjælpe jer med at træffe de rigtige beslutninger.

Hvad lærer du?

  1. Datakilder: Import af data fra forskellige datakilder
  2. Datarens og transformation: Best practice omkring data præparering og rengøring. Herunder transformation af data og automatisering, som effektivere datarens af dit datagrundlag
  3. Datamodellering: Sammensætning af data fra forskellige kilder i samme model og datagrundlag
  4. Måltal: Måltalsstrategier og praktisk erfaring med DAX i udarbejdelse af diverse måltal, KPI’er og kalkuleret kolonner, så du kan anvende og tilpasse dem til forskellige kontekster og formål
  5. Interaktive rapporter og dashboards: Opsætning og konfiguration af data i rapporter og dashboards. Herunder automatisk dataopdatering og udarbejdelse af interaktive self-service BI løsninger
  6. Publicer og del: Publisering og deling af rapporter og dashboards med kollegaer og på forskellige devices

Skriv dig op og få besked når kurset er live!

Power BI kurset er lige på trapperne!

Du kan herunder helt uforpligtende skrive dig op og få besked, når det er live her på siden.

Derudover får du en early bird rabatkode på 15%, når vi lancerer kurset.

Vores kurser bruges blandt andet af medarbejdere hos
Medarbejdere hos shell bruger vores Premiere Pro kursus Medarbejdere hos danfoss bruger vores Premiere Pro kursus Medarbejdere hos tv2 bruger vores Premiere Pro kursus Medarbejdere hos novonordisk bruger vores Premiere Pro kursus Medarbejdere hos nordea bruger vores Premiere Pro kursus Medarbejdere hos tdc bruger vores Premiere Pro kursus

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg adgang til kurset?

Efter du har købt adgang til kurset, vil du kunne logge ind her, og efterfølgende se alle videoerne i kurset samt hente evt. medfølgende materialer. Du bestemmer selv din adgangskode, når du køber adgang. Dit brugernavn er den e-mail du køber adgang med.

Køber jeg et abonnement?

Nej, det gør du ikke. Adgang til vores kurser er en engangsbetaling.

Hvad betyder “ubegrænset adgang”?

“Ubegrænset adgang” betyder, at din adgang til kurset ikke er tidsmæssigt begrænset. Du kan altså se videoerne nu og igen på et senere tidpunkt, hvis du har brug for det.

Får jeg et kursusbevis efter endt kursus?

Ja, det gør du. I den sidste lektion har du mulighed for at danne og printe dit eget personlige kursusbevis.

Køber jeg adgang til ét kursus ad gangen?

Ja, du køber adgang til vores kurser enkeltvis. Vil du købe adgang til flere kurser ad gangen, kan du selvfølgelig også gøre dette.

Er dette kursus lige så godt som et traditionelt kursus?

Du vil med dette kursus komme omkring de samme emner, som du ville på et lignende fysisk kursus. Fordelen ved at tage vores kursus er selvfølgelig, at det koster en del mindre end et fysisk kursus, men også at du kan se videoerne flere gange, og præcis når det passer dig.

Hvordan foregår undervisningen?

Kurser på NemProgrammering.dk er onlinekursuser, hvilket betyder, at du kan se og gennemføre kurserne, hvor og hvornår du vil. På kurserne følger du en række videolektioner, hvor underviseren optager sin skærm, mens han eller hun underviser. Videoerne er lavet i et tempo, hvor de fleste kan følge med, men hvis du ikke lige får det hele med første gang, kan du altid nemt spole tilbage og se det igen - det er det smukke ved videoundervisning.

Lang de fleste videolektioner har en praktisk tilgang til undervisningen, og du vil således typisk få vist konkrete eksempler, som du selv kan bruge på dit arbejde eller i din hverdag.

Når du har været igennem samtlige videolektioner, har du gennemført kurset.

Med et onlinekursus fra NemProgrammering.dk vil du typisk lære lige så meget om kursets emne, som du ville på et traditionelt kursus med fremmøde over 2-3 dage.

Kan jeg stille spørgsmål til undervisningen?

Ja, det kan du. På de fleste kurser (på enkelte er det ikke muligt) kan du under hver videolektion stille spørgsmål. Vi svarer typisk indenfor 48 timer.

Kan vi som virksomhed købe adgang til flere personer?

Vi tilbyder multilicenser til skoler, institutioner og virksomheder, som ønsker en adgang, der kan bruges af mere end én person. Du kan få et uforpligtende tilbud på et multilicens her. Køber du vores kursus via et standard licens er dette begrænset til kun at måtte bruges af en person jf. vores handelsbetingelser.
Ved betaling med fatura / EAN-fatura pålægges et fakturatillæg på 75 kr. ekskl. moms.

Jeg er ledig – kan jeg få mit kursus betalt?

Ja, hvis du er ledig, har du mulighed for at få dit kursus betalt af dit jobcenter. Det kan enten gøres via en jobplan eller som 6 ugers jobrettet uddannelse. Alt hvad du skal gøre er at lave en aftale med din jobkonsulent.

Når du kontakter din jobkonsulent, så husk at oplyse vores P-Nr.: 1019645610 og cvr: 36072970 (WebHub ApS), og at vi kan kontaktes på kontakt@nemprogrammering.dk.
Hvis dit jobcenter betaler kurset for dig, og du ikke selv skal lægge ud, så har vi mulighed for at sende en faktura til dem via EAN. Giv evt. denne info videre til dit jobcenter.

Da der typisk er en del manuelt arbejde forbundet med bevillingen af vores kurser til ledige, tilægges der 150 kr. ekskl. moms til kursets oprindelige pris, som dækning for den tid vi bruger på sagsbehandlingen.

Opdatering af kurset

Vi holder løbende øje med, at vores premimum kurser er 100% up to date. Du kan derfor trygt regne med, at når du køber adgang, så vil videoerne være opdateret og tidssvarende.

Yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål til kurset, betaling eller noget helt tredje? Skriv blot til vores kundeservice, og få svar indenfor få timer.

Andre kurser fra NemProgrammering.dk

Denne side blev sidst opdateret: