NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

One.com kuponkode 2024
Få rabat på dit webhotel med denne kuponkode!

Med denne One.com kuponkode får du: 50% rabat

Alt hvad du skal gøre er at trykke på "VIS KUPONKODEN!", og når du kommer til kassen hos One.com, så indtaster du kuponkoden, som vil blive vist i feltet nedenfor.

VIS KUPONKODEN!Beskrivelse af One.com

One.com er blandt de mere populære udbydere af webhosting i Danmark. Dette kommer specielt til udtryk når man ser på deres trustpilotscore som er 4.1 stjerner ud af 10 mulige. Denne vurdering er basseret på one.com´s egne kunders anmeldelser, som derfor selv har købt og arbejdet på et one.com webhotel.

Deres målgruppe er hovedsageligt privatpersoner, som blot vil have et billigt og funktionelt webhotel. Du kan dog også købe løsninger til erhverv med ekstra meget plads, flere features og højere trafikgrænser. Alle one.com´s webhoteller holder en vis standard, og køber du den mindste pakke, skal du derfor ikke være bange for, at alle de nødvendige features og teknologier ikke er inkluderet - for det er de. Faktisk vil de fleste små og mellemstore hjemmesider sagtens kunne køre på et af de mindste webhoteller hos One.com.

One.com tilbyder selvfølgelig også one-click installationer til populære Content Management Systemer (CMS´er) som f.eks. WordPress, Joomla og Prestashop. Disse one-click-installs gør det muligt for dig blot med et enkelt klik at installere og komme i gang med f.eks. WordPress. Webhoteller der udbyder disse installs egner sig derfor perfekt til personer, som ikke har arbejdet med koder og programmering før, da du ikke skal kunne skrive en eneste linje kode for at starte en hjemmeside eller webshop.

Hos One.com foregår supporten over mail eller chat. På mail svarer de typisk inden for en dag eller t, mens du på chatten kan forvente et svar inden for en til to timer.

Den billigste hosting-løsning hos One.com kan du få for 19 DKK per måned, mens du kan få den største pakke til private for 199 DKK per måned. Oprettelsen løber op i 0 DKK. Et oprettelsesgebyr i denne størrelsesorden er ret normalt hosting-branchen.

På One.com´s egen hjemmeside kan du læse mere om deres forskellige produkter og ydelser: One.com.

Den overordnede konklusion på vores lille anmeldelse af One.com er, at du her får nogle af markedets billigste webhoteller, men hvor kvaliteten stadig er i den gode ende. Vores overordnede bedømmelse af One.com kan du se nedenfor:

Bedømmelse
Anmelder:
Thomas Skov Iversen
Dato:

Udbyder:
One.com
Bedømmelse:
5