NemProgrammering.dk logo
Unordicway webhotel

Azehosting kuponkode 2020
Få rabat på dit webhotel med denne kuponkode!

Med denne Azehosting kuponkode får du: 30% rabat

Alt hvad du skal gøre er at trykke på "VIS KUPONKODEN!", og når du kommer til kassen hos Azehosting, så indtaster du kuponkoden, som vil blive vist i feltet nedenfor.

VIS KUPONKODEN!Beskrivelse af Azehosting

Azehosting er et af det bedst scoreende hosting-virksomheder på Trustpilot. De får i snit 4.5 stjerner ud af 10 mulige. Dette vidner om kunder som både er glade og tilfredse med det produkt de har fået.

Azehosting blev stiftet i 2009, og er den dag stadig et Dansk hosting-selvskab med det mål at gøre op med dårlig hosting på det Danske marked. Nøgleord for Azehosting er lave priser, kvalitet og overskuelighed. Azehosting egner sig ikke så meget til helt nybegyndere, men snarer folk som gerne kan og vil arbejde med tingene selv, og som samtidig godt kan lide at have lidt mere frihed med hensyn til hvad de skal indstille og konfigurer i forhold til hvad kun hosting-udbyderen kan ændre på.

Men mere frihed til at "lege" med sit webhotel er jo kun sjovt, hvis man også har det nyeste teknologi at lege med, og derfor gør Azehosting også meget ud af altid at arbejde med de nyeste teknologier i branchen.

Hvis du er helt grøn på hjemmesider og hosting-teknologi, ja så er Azehosting måske ikke det rette valg for dig. Her anbefaler vi i stedet UnoEuro, som er utrolig begyndervenligt. Du finder en beskrivelse af samt en rabatkode ttil UnoEuro lige her: UnoEuro kuponkode

I Azehosting får du som allerede beskrevet en yderst kompetent webhotel-partner. Du får nemlig her et kvalitets webhotel med en høj performance, men til en pris hvor de fleste kan være med. At et webhotel performer kommer tit til udtryk i deres oppetid. Hos Azehosting ligger oppetiden i snit på 99%, hvilket må siges at være ganske tilfredsstillende. Hos Azehosting kan du også vælge at få dit webhotel hostet fra Tyskland og derved få webhotellet til en billigere pris.

Hos Azehosting skal du betale 39 kr. per måned for den billigste hosting-pakke, mens den dyreste vil koste dig 79 kr. per måned. Oprettelse koster: 99 kr.

På Azehosting´s egen hjemmeside kan du læse meget mere om deres forskellige produkter og ydelser: Azehosting.