NemProgrammering.dk logo
3 måneders gratis webhotel til alle NemProgrammering.dk brugere! Få din UnoEuro Rabatkode her
UnoEuro rabatkode

Team Internet kuponkode 2019
Få rabat på dit webhotel med denne kuponkode!

Med denne Team Internet kuponkode får du: Vi har desvœrre ikke en kuponkode til Team Internet lige nu. Du kan dog finde kuponkoder til andre hosting-udbydere her: Kuponkoder til webhoteller

Alt hvad du skal gøre er at trykke på "VIS KUPONKODEN!", og når du kommer til kassen hos Team Internet, så indtaster du kuponkoden, som vil blive vist i feltet nedenfor.

Besøg Team InternetBeskrivelse af Team Internet

Team Internet har eksisteret siden 1997, og har altid været en virksomhed som har tilbudt hosting-løsninger til både private og andre virksomheder. Team Internet´s kontor ligger i Køge, Danmark. Faktisk så har Team Internet til huse på præcis den samme adresse som Cliche (en anden webhoteludbyder), hvilket godt kunne indikere at de har et vis samarbejde eller forhold til hinanden.

Team Internet tilbyder webhoteller som opfylder langt de fleste behov, som en gennemsnitlig hjemmeside eller webshop måtte have. Prisen for det billigste webhotel ligger på 29 kr. per måned, mens du kan købe den dyreste for 79 kr. per måned.

Oprettelsen vil løbe op i 120 kr. hos Team Internet, hvilket er ganske typisk for webhotel-brachen. Supporten hos Team Internet sker via e-mail og chat. At der ikke er telefonisk support er ganske normalt, da disse typer support ofte er meget dyre at drive og kun de færreste kunder har egentlig brug for det.

Team Internet´s Trustpilot score ligger på 5.5 stjerner ud af 10 mulige. Dette er ganske ok for en hosting-virksomhed i Danmark.

Hos Tean Internet har du selvfølgelig også mulighed for at anvende de såkaldte one-click-installs. Team Internet tilbyder dem nemlig både til WordPress, Drupal, Joomla! og mange flere.

På Team Internet´s egen hjemmeside kan du læse meget mere om deres forskellige produkter og ydelser:Team Internet.