NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Webdomain kuponkode 2020
Få rabat på dit webhotel med denne kuponkode!

Med denne Webdomain kuponkode får du: Vi har desvœrre ikke en kuponkode til Webdomain lige nu. Du kan dog finde kuponkoder til andre hosting-udbydere her: Kuponkoder til webhoteller

Alt hvad du skal gøre er at trykke på "VIS KUPONKODEN!", og når du kommer til kassen hos Webdomain, så indtaster du kuponkoden, som vil blive vist i feltet nedenfor.

Besøg WebdomainBeskrivelse af WebDomain

Webdomain har til huse i Køge, Danmark. Hos Webdomain henvender webhotellerne sig primært til private, som blot ønsker et simpelt og billigt webhotel til en lille eller mellemstor hjemmeside / webshop. Hos Webdomain er det faktisk slet ikke muligt lige pt. at købe webhoteller med ekstra meget plads og tafik, som f.eks. One.com og Surftown tilbyder.

På Trustpilot scorer Webdomain 4.5 stjerner ud af 10 mulige. Denne karakter er et gennemsnit af, hvad deres egne brugere har vurderet dem til, og derfor er dette mål nok det tætteste du kommer på en reel vurdering af Webdomain og deres produkter som helhed. Hos Webdomain tilbyder de support via telefon. Support via telefon ses ret sjældent på webhoteller til private på det Danske marked, og derfor bør du tjekke op på om denne telefonsupport nu rent faktisk eksisterer inden du vælge Webdomain på baggrund af dette.

Som så mange andre hosting-udbydere tilbyder Webdomain selvfølgelig også de såkaldte one-click-installs. Disse installs gør det nemt for dig at installere hjemmeside-systemer som f.eks. WordPress, Prestashop eller Joomla!. Features som one-click-installs er utrolig brugbare for folk, som måske ikke er så teknisk anlagt, da de gør, at du ikke behøver at skrive en eneste linje kode for at lave din egen hjemmeside eller webshop.

Hos Webdomain kan du købe det billigste webhotel for 9 kr. per måned, mens det dyreste løber op i 29 kr. per måned. Oprettelsen vil koste dig 99 kr. Oprettelsesgebyrer i denne størrelsesorden er meget typisk for hosting-branchen.

På Webdomain´s egen hjemmeside kan du læse meget mere om deres forskellige produkter og ydelser:WebDomain.