NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

cHosting kuponkode 2023
Få rabat på dit webhotel med denne kuponkode!

Med denne cHosting kuponkode får du: 20% rabat

Alt hvad du skal gøre er at trykke på "VIS KUPONKODEN!", og når du kommer til kassen hos cHosting, så indtaster du kuponkoden, som vil blive vist i feltet nedenfor.

VIS KUPONKODEN!Beskrivelse af cHosting

I 2011 blev cHosting stiftet af de fire gutter Cem, Jacob, Morten og Niklas. Målet var dengang, at tilbyde god og seriøs webhosting i den bedst mulige kvalitet kombineret med hurtig og kompetent support. Alt dette skulle selvfølgelig tilbyde til yderst konkurrencedygtige priser. Dette erklærede mål er siden starten i 2011 forblevet det samme.

I cHosting har du dig en seriøs webhotel-partner, som kan love dig en høj oppetid på næsten 99,9% og skræddersyede løsninger, hvad enten du handler som virksomhed eller som privat. cHosting er utrolig populær blandt deres egne kunder og på Trustpilot scorer de derfor 4.8 stjerner ud af 10 mulige, hvilket i høj grad bevidner om et seriøst produkt og en god kundeservice.

cHosting tilbyder også en one-click-install, som gør installationen af f.eks. Opencart, WordPress, Prestashop eller Drupal super nem, ja faktisk så nem at der kun skal ét klik til før du er i gang. One-click-installs er en utrolig hjælpsom feature for personer som ikke er så teknisk anlagt, fordi man kan forholdsvis nemt fra start med en hjemmeside eller webshop helt uden at skulle kode en eneste linje kode.

Hos cHosting kan du få den billigste hostingløsning til 22 kr. per måned, mens den største løsning til private vil koste dig 244 kr. per mdr. Oprettelsen vil koste dig 0 DKK, hvilket er en pris man ikke ser hver dag i webhotel-branchen. Generelt, så får du hos cHosting nogle rigtig gode webhotel-løsninger til ganske overkommelige priser!

På cHosting´s egen hjemmeside kan du læse meget mere om deres forskellige produkter og ydelser: cHosting.