NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

WordPress webhotel
Sådan vælger du det rette webhotel til WordPress

Når du kigger på webhotel til WordPress, så er det vigtigt, at du sikre dig, at alle de nødvedige kriterier som et webhotel skal opfylde for at køre WordPress er mødt, inden du tager den endelige beslutning og binder dig til et bestemt webhotel.

På NemProgrammering.dk anbefaler vi følgende webhoteller, som med sikkerhed kan køre WordPress:

Hvorfor lige nordicway.dk og DanDomain (Halv pris første år)?

Det er ikke helt lige gyldigt hvilket webhotel du vælger, når du køber webhotel til din WordPress hjemmeside. Det er nemlig ikke alle webhoteller, der kører WordPress lige godt, ja der er faktisk ligefrem nogle som slet ikke kan køre WordPress overhoved. Her er 4 ting, som dit webhotel skal tilbyde for at det kan køre WordPress optimalt.

1 - PHP og MySQL

Det vigtigste du skal holde øje med når du køber webhotel til din WordPress blog er, om webhotellet kører på / har mulighed for at køre PHP og MySQL. Dette er nemlig de 2 teknologier som WordPress bygger på, og uden dem vil det altså aldrig kunne komme til at virke. Køber du derfor et webhotel som kun kan håndtere HTML, CSS og Javascript filer eller et webhotel basseret på .NET teknologierne (Microsoft Windows webhotel), så vil WordPres ikke kunne køre her. Begge de anbefalede webhoteller tilbyder webhoteller som kører på PHP g MySQL, og de kan derfor køre WordPress uden problemer.

2 - Kraftige databaseservere

I forlængelse af ovenstående punkt er det vigtigt at nævne, at selvom et webhotel tilbyder PHP og MySQL, så er det ikke ensbetydende med at det er perfekt til WordPress.

Det er det ikke fordi, at de MySQL databaseservere som webhotellerne ejer, kan være dybt forældede eller overbelastede, og derfor kan du risikere, at din WordPress hjemmeside kommer til at køre utrolig langsomt. Du skal derfor sikre dig, at det webhotel du køber har nogle nye samt opdaterede MySQL databaseservere og som samtidig ikke er overbelastede. På denne måde sikre du, at "motorrummet" bag din WordPress hjemmeside kører 100% optimalt. Hos de to anbefalede WordPress webhoteller holdes databaseserverne altid opdaterede, og skulle der komme for mange hjemmesider på dem, købes der flere for netop sikre, at de ikke bliver overbelastede.

3 - one-click-installs

Dette er som sådan ikke et krav til et webhotel for at kunne køre WordPress, men det gør bestemt livet for dig som WordPress hjemmeside-bygger en del nemmere. Med en one-click-install kan du nemlig installere og komme i gang med WordPress med et kun et enklt klik. Du behøver altså ikke kode en eneste linje kode for at få starte din hjemmeside. På de anbefalede webhoteller finder du blandt andet one-click-installs til WordPress.

4 - WordPress support

Når du enelige er kommet i luften med din WordPress hjemmeside, så er det altid rart at kunne få noget sparrig og hjælp til sine problemer. Det er dog ikke alle webhoteller der har supportere der kender godt til WordPress, og derfor er det også forskelligt, hvor meget hjælp du kan få til netop WordPress og den måde det kører på dit webhotel. Det er derfor en god idé, at vælge en af de større udbydere som har mange supportere.

På den måde vil der næste altid være én eller to der kan hjælpe dig med dine WordPress specifikke webhotel-problemer. Du kan også kigge på udbyderens hjemmeside. Hvis der allerede findes en masse guides til WordPress herpå, så er det typisk et tegn på at de er vant til at supportere WordPress. Både nordicway.dk og DanDomain (Halv pris første år) har supportere som næsten er dedikerede til at hjælpe kunder med WordPress hjemmesider.

Få rabat på dit WordPress webhotel!

Hvis du allerede har fundet det webhotel du godt kunne tænke dig, og samtidig sikret dig, at det også kan køre WordPress uden problemer, så kan du med fordel bruge vores rabatkoder nedenfor hos de forskellige udbydere, og herved få en god rabat på dit webhotel-køb. Ofte har vi også rabatkoder til de anbefalede webhoteller foroven. Så tag et kig i tabellen, og anvend koden når du kommer til kassen hos webhotel-udbyderen.

Swipe til venstre for at se mere.
Udbyder Rabatten Rabatkode
nordicway webhotelVIS
RABATKODEN!
67% rabat rabat-nordicway
cHosting webhotelVIS
RABATKODEN!
20% rabat rabat-cHosting
Simply.com webhotelVIS
RABATKODEN!
3 mdr. gratis webhotel rabat-Simply.com
DanDomain webhotelVIS
RABATKODEN!
Halv pris 1. år rabat-DanDomain
Scannet webhotelVIS
RABATKODEN!
Halv pris 1. år rabat-Scannet
Netsite webhotelVIS
RABATKODEN!
Gratis oprettelse rabat-Netsite
Data senest opdateret: 05.04.2024