NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Webhotel til Prestashop
En guide til at vælge det rette webhotel

Når du leder efter webhotel til din Prestashop webshop, så er det vigtigt, at du sikrer dig, at de webhoteller du kigger på er optimeret og egnet til Prestashop, så du ikke ender med at købe et webhotel der senere viser sig at være inkompatibelt med Prestashop.

På NemProgrammering.dk anbefaler vi følgende webhoteller, som med sikkerhed kan køre Prestashop:

Hvorfor lige Simply.com og nordicway.dk (67% rabat lige nu)?

Hvis du ikke før har arbejdet med webshops og opsætning af disse, så findes der en genial funktion som gør det muligt, helt uden at skulle kode noget som helt, at installere og komme i gang med Prestashop.

Denne funktion kaldes en 1-click-install, og begge webhoteller som vi anbefaler ovenfor tilbyder dette til deres kunder. Du kan altså blot med et enkelt klik få installeret Prestashop og derved være i gang i løbet af ganske få minutter.

En anden vigtig ting at sikre sig, når man køber et webhotel til Prestashop, er at de rette teknologier er til stedet og at de er fuldt opdateret. F.eks. skal et webhotel understøttet PHP og MySQLi, hvis Prestashop skal kunne køre på det.

Derudover så er Prestashop i store træk bygge op omkring en database (MySQL database), og derfor er det også vigtigt at det webhotel du vælger har nogle hurtige databaseservere. Begge webhoteller vi anbefaler kører de nyeste PHP og MySQLi versioner og deres databaseservere er optimeret til at kunne afvikle CMS systemer som Prestashop på en effektiv og hurtig måde.

Sidst men ikke mindst, så er det også vigtigt at du vælger en webhotel-udbyder der har en god og kompetent support-funktion. Mange webhoteller kan nemlig ofte kun hjælpe dig med det der relatere sig til webhoteller og ikke din webshop eller hjemmeside som helt.

Nogle webhoteller, som den vi anbefaler, har dog så mange og kompetente support medarbejdere, at de med sikkerhed kan hjælpe dig langt længere end blot at fortælle dig at "alt på dit webhotel ser ok ud, så det må være din hjemmeside der er noget galt med". De vil i stedet kunne analysere din hjemmeside og webshop og måske rådgive dig til, hvordan du kan ændre i shoppens eller siden konfigurationer for at løse problemet eller måske få det hele til at køre bedre på webhotellet.

Få rabat når du køber webhotel til din Prestashop webshop

Har du allerede besluttet dig for, hvilket webhotel du gerne vil købe til din Prestashop webshop, så kan du vel lige så godt spare lidt penge på dit køb! Brug derfor vores tabel nedenfor med rabatkoder til en lang række danske udbydere af webhoteller. Typisk har vi også en rabatkode til et af de webhoteller vi anbefaler til Prestashop.

Swipe til venstre for at se mere.
Udbyder Rabatten Rabatkode
Simply.com webhotelVIS
RABATKODEN!
3 mdr. gratis webhotel rabat-Simply.com
nordicway webhotelVIS
RABATKODEN!
67% rabat rabat-nordicway
One.com webhotelVIS
RABATKODEN!
70% rabat rabat-One.com
DanDomain webhotelVIS
RABATKODEN!
Halv pris 1. år rabat-DanDomain
cHosting webhotelVIS
RABATKODEN!
20% rabat rabat-cHosting
Azehosting webhotelVIS
RABATKODEN!
30% rabat rabat-Azehosting
Data senest opdateret: 07.07.2020