NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

DOM og JavaScript

JavaScript kursus | Gratis danske videoguides
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Jeppe Borggaard Jørgensen

DOM (Document Object Model) er måden hvorpå et HTML dokument er opbygget. Når vi arbejder med DOM, er det fordi vi ønsker, at tilgå de forskellige elementer et HTML dokument består af. Vi vil derfor kigge på hvordan en DOM er opbygget, samt hvordan vi kan tilgå elementer i DOM'en. Vi vil kun benytte os af den meget gængse document.getElementById() funktion, men der findes dertilhørende mange flere funktioner til at finde elementer i en DOM.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: Gratis JavaScript kursus, JavaScript tutorial, JavaScript vejledning, JavaScript kursus for begyndere, JavaScript programmering, JavaScript guides, JavaScript scripting, DOM

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Sebastian    03-03-2018

Hej Anders: komandoen bør se sådan her ud ca: document.getElementById('myH').innerHTML; Hvad mener du med at sætte scriptet uden html tagget? Det er vigtigt at forstå at browseren ikke ved hvad der foregår uden at du fortæller den det, det vil sige at hvis du skriver JS scripts uden <script></script> tagget rundtom så vil den ikke forstå det du skriver. Desuden så vil netbeans ikke selv køre koden du skriver, så det er ikke vigtigt om den forstår hvad du skriver. Tilsidst kan jeg se at du har skrevet getElementsById og ikke getElementById hvilket også har en betydnig. Håber det har hjulpet dig.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Anders    02-10-2015

Hej NP. kan det passe at NetBeans IDE ikke kender kommandoen (getElementsById)?? for jeg sidder og kigger på det nu, og kan godt nok ikke få det til at virke. jeg får også fejl. når jeg sætter mine script elementer uden html tagget.... jeg er lidt uforstående, for syntes virkelig jeg gør præcist det samme som videoen.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Thomas    11-09-2015

Hej Henrik, Du kan prøve NetBeans IDE - ved at trykke space i dette program kan du få code-completion frem. Mvh.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Henrik     10-09-2015

Hvilken editor benytter du? Jeg vil gerne have en med code complition som du selv siger er rart at have! Hilsen Henrik