NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Controls / kontroller i ASP.NET og Visual Studio

ASP.NET kursus | Gratis danske videoguides
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Klaus E. Frederiksen, www.objecta.dk

I denne danske video tutorial viser vi nogle standard kontroller, som du kan bruge i ASP.NET via Visual Studio. Kontrollerne eller controls, som det hedder på engelsk, omfatter blandt andet: tekstbokse, dropdownmenuer /rullemenuer, radiobuttons, kalender og upload funktionen. Disse ASP.NET kontroller er kun en lille del af det samlede udvalg der tilbydes som standard i Visual Studio Express. Du kan derfor selv prøve at udforske resten hvis du har lyst.

I modsætning til tidligere versioner af ASP, og andre serverside-teknologier, er ASP.NET opbygget omkring brugen af kontroller og formularer. Gruden til dette er, at det gør udviklingen nemmere end traditionel web-udvikling, hvilket altid har været et af målene fra Microsofts side. Det skal være så nemt som muligt at udvikle ASP.NET-applikationer således at man kan bruge sin tid på at udvikle kernekode (selve funktionaliteten) og ikke bruge al sin tid på brugerfladeprogrammering og design.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: ASP.NET kursus, ASP.NET guide, Gratis ASP.NET undervisning, ASP.NET video tutorials på dansk, Controls i ASP.NET og visual studio express, kontroller i ASP.NET, tekst områder, radio buttons, kalender, upload af billeder

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Mette Petersen    01-03-2017

Hej Hvis man bruger Visual Studio 2015, er der ikke nogen valign valgmulighed i Properties. Hvordan får man så labelen orienteret vertical i tabellen??? På forhånd tak for svaret. MVH Mette


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Hamun aka. commentatorboy    19-08-2012

Det jeg lige har lagt mærke til var at dette ikke bliver lavet i C#, men i visual basic. Nu er dette sikkert underordnet fordi I bruger design og drag'n'drop. Men ellers en fin tutorial.


kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Martin    24-02-2012

Måske lige lidt overkill og bruge så meget tid på noget der bare er drag n' drop... Man kunne i det mindste have brugt tiden lidt mere fornuftigt ved hurtigt at springe drag n' droppen over, og herefter gå ind i source koden og se hvad det egentlig var den lavede automatisk ved drag n' drop.