NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Oprettelse af ASP.NET projekt og ASP.NET sider

ASP.NET kursus | Gratis danske videoguides
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Klaus E. Frederiksen, www.objecta.dk

ASP.NET er en serverbaseret teknologi. Den er baseret på kommunikationen mellem en klient (i de fleste tilfælde en internetbrowser som eksempelvis Chrome) og en web server.

I denne videoguide om ASP.NET viser Klaus hvad ASP.NET er og hvordan det fungerer med hensyn til sammenspillet mellem browseren, ASP.NET siden og serveren. Klaus kigger også på, hvordan en typisk ASP.NET side fungerer og hvorledes den er opbygget.

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: ASP.NET kursus, ASP.NET guide, Gratis ASP.NET undervisning, ASP.NET video tutorials på dansk, intro til ASP.NET, hvad er ASP.NET, ASP.NET Projekt, ASP.NET sider.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

kommentar på NemProgrammering.dk - lav din egen hjemmeside
Christian    06-08-2014

Hej. Jeg vil lige høre om i vil hjælpe mig med en ASP.NET side jeg er ved at lave. Jeg har lavet en side som man skal logge ind på. Lad os bare kalde den administrator siden. Man skal jo også logge ud, og jeg har lavet en knap der så fører hen til forsiden. Men, hvis jeg trykker på "frem" og "tilbage" knapperne i browservinduet - de to pile knapper øverst til venstre, så kommer jeg til administrator siden. Selv om jeg lige har logget ud. Hvad kan jeg gøre for ikke at komme ind til administrator siden via den pil? På forhånd tak Christian