NemProgrammering.dk logo
nordicway webhotel

Debugging i ASP.NET og Visual Studio

ASP.NET kursus | Gratis danske videoguides
WordPress hjemmeside hjælp

Information om denne video

Underviser: Klaus E. Frederiksen, www.objecta.dk

Alle programmører laver fejl - og det vil du også på et tidspunkt! Men en af de ting der kendetegner en god programmør, er evnen til hurtigt at finde og rette potentielle fejl. For at gøre dette kræves der gode værktøjer, og dem er der heldigvis rigeligt af i ASP.NET og Visual Studio Express. I denne video kigger vi nærmere på et af disse værktøjer. Værktøjet kaldes "debugging" eller "debug tool".

Debugging af en ASP.NET-applikation sker ved at fortælle ASP.NET at man ønsker at arbejde i debug-mode. I dette mode, vil blandt andet fejlmeddelelserne være meget informative, og det er derfor nemmere at finde punktet hvor koden fejler. Det er god kutyme at debugge sine sider inden man publicere dem, så man er sikker på at de virker 100%. Debugging kan, som der også vises i videoen bruges til at udforske sine events og kontroller i dybden, for på den måde at opnå et indgående kendskab til hvad der egentlig sker på ens ASP.NET sider.

lav din egen hjemmeside HTML HENT KILDEFILERNE HER

Video tags:

Denne video relaterer til emner såsom: ASP.NET kursus, ASP.NET guide, Gratis ASP.NET undervisning, ASP.NET video tutorials på dansk, Controls i ASP.NET og visual studio express, Debugging i ASP.NET

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer? Så skriv herunder og vi eller en anden lœser vil svare hurtigst muligt!

Url´er bliver automatisk omdannet til links (nofollow).

Vær den første til at skrive en kommentar!